ترخیص لوله و ورق فولادی
ترخیص لوله و ورق فولادی طی سال های اخیر رشد بسیاری پیدا کرده است و در حال حاضر بیشترین نیاز به ورق های فولادی از طریق واردات تامین می شود.
واردات و ترخیص فولاد به صورت های مختلف شامل ورق های فولادی، شمش و لوله فولادی همانند دیگر کالاها، نیازمند این است که فرآیند های مرتبط با واردات و ترخیص ورق فولادی طی شود. در صورتی که علاقه مند هستید به عنوان وارد کننده در زمینه واردات و ترخیص ورق فولادی فعالیت کنید، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.
به منظور افزایش مقاومت ورق های فولادی در برابر اکسیداسیون، زنگ زدگی و همینطور خوردگی، سطح آن ها را با فلز گالوانیزاسیون می پوشانند تا مقاومت آن ها در برابر عوامل محیطی افزایش پیدا کند.
در حال حاضر به دلیل تحریم های صورت گرفته شده و همینطور نبود زیرساخت مناسب برای تولید آن ها، ورق های فولادی از دیگر کشورها شامل چین و کره وارد ایران می شوند. علاوه بر کشور ایران، دو کشور آمریکا و آلمان نیز در میان بزرگ ترین کشورهای وارد کننده ورق های فولادی گالوانیزه قرار دارند.
تولید ورق های فولادی گالوانیزه ضمن اینکه پیچیده و پر هزینه است، نیازمند دستگاه های فوق پیشرفته نیز می باشد. به همین دلیل معمولا سرمایه گذاران از تولید این محصول صرف نظر می کنند و به دنبال واردات آن از دیگر کشورها هستند که به نوبه خود تجارتی پرسود نیز به شمار می رود.
ورق های فولادی به عنوان یک محصول استراتژیک در صنایع مختلف مورد نیاز است و از منابع اولیه الزامی می باشد. ترخیص ورق فولادی و ورق های فولادی گالوانیزه همانند دیگر کالاها نیازمند طی مراحل اداری گمرک است. وارد کنندگان برای پشت سر گذاشتن این فرآیند باید ضمن داشتن کارت بازرگانی، بتوانند در مدت زمان کوتاهی مجوزهای لازم را اخذ کنند و اسناد و مدارک لازم را گردآوری کنند تا متحمل هزینه های بیشتری نشوند.
اگر برای مطالعه کتاب قوانین و مقررات صادرات و واردات کشور و همینطور تکمیل فرآیند ترخیص ورق فولادی از گمرکات سراسر کشور وقت کافی ندارید، می توانید با ترخیصکاران مجرب گروه بازرگانی پرشین تجارت دوان همکاری کنید و از تجارب آن ها در این زمینه کمک بگیرید.
برای ترخیص ورق فولادی و واردات لوله های فولادی، نیاز به مجوزهایی هست که ذکر می شود.
نامه شماره 53466/60 مورخ 25/02/1397 دفتر صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت متبوع درخصوص واردات لوله ارسال و به آگاهی می رساند:
ثبت سفارش و واردات لوله ها و پروفیل های تو خالی بدون درز از آهن یا از فولاد غیر از چدن ذیل ردیف تعرفه شماره ( 7304 ) منوط به اخذ مجوز ” عدم ساخت داخل ” از دفتر صنایع فلزی و لوازم خانگی می باشد.
فولاد، فلز مقاومی است که از آهن بدست می آید، ساده ترین روش ساخت فولاد ریختن آهن گداخته و مذاب داخل کوره تبدیل و دمیدن هوای گرم و اکسیژن روی آن که بخش عمده کربن موجود در آهن با استفاده از این روش می سوزد و در نهایت آهن تبدیل به فولاد خواهد شد.
اصطلاح فولاد یا پولاد برای آلیاژهای آهن که بین ۰٫۰۰۲ درصد تا ۲٫۱ درصد وزن خود کربن دارند بکار میرود. خواص فولاد به درصد کربن، عناصر آلیاژی و عملیات حرارتی قابل کنترل است.
دو روش عمده جهت ساخت فولاد وجود دارد. روش اول استفاده از آهن اسفنجی و کورههای قوس الکتریکی برای ذوب آهن اسفنجی و سپس آلیاژسازی است. روش دوم استفاده از آهن خام (آهن تولید شده در فرایند احیای غیرمستقیم) و سوزاندن کربن اضافی آن است.
طی این فرایند میزان کربن آهن خام از بازهٔ ۵٫۳ تا ۶ به ۲٫۰ تا ۱٫۵ درصد وزنی کاهش مییابد، سپس عناصر دیگر در آن افزوده میشوند تا ترکیب مورد نظر بدست آید.
استحکام فولاد با میزان کربن محلول به شدت افزایش مییابد. اگرچه این افزایش استحکام با کاهش جوشپذیری و افزایش احتمال شکست ترد همراه است. استحکام فولادهای فریتی (فرومغناطیس) رابطه معکوسی با شکلپذیری دارد.
تلفیق استحکام و شکلپذیری با پایدارسازی فاز آستنیت (پارامغناطیس) در فولادهای مدرن چندفازی قابل بهبود است.
فولادهای آلیاژی غالبا با فلزهای دیگری نیز همراهند.
خواص فولاد به درصد کربن موجود در آن، عملیات حرارتی انجام شده بر روی آن و فلزهای آلیاژ دهنده موجود در آن بستگی دارد.
انواع فولادها از نظر آلیاژی به چهار گروه اصلی تقسیم می شوند:
- فولاد های ساده کربنی
- فولادهای کم آلیاژ
- فولاد های متوسط آلیاژ
- فولادهای پر آلیاژ
در فولادهای ساده کربنی، کربن اصلی ترین عنصر آلیاژی بوده و عناصری مانند منگنز و سیلیسیوم و آلومینیوم به مقدار جزیی و برای گاز زدایی به آن ها اضافه می شود.
میزان کربن این فولادها نقش اصلی در میزان افزایش استحکام آنها پس از عملیات حرارتی دارد.
این فولادها به سه گروه کم کربن، کربن متوسط و پر کربن تقسیم می شوند:
- فولادهای کم کربن با حداکثر 0.25 درصد کربن Low Carbon steel
- فولاد کربن متوسط با 0.55-0.25 درصد کربن Medium carbon steel
- فولاد پر کربن با 0.5 >درصد کربن High carbon steel
پس از فولادهای کربنی، فولادهای کم آلیاژ و متوسط آلیاژ بوده که میزان منگنز و سیلیسیوم آنها بیشتر از مقدار لازم برای اکسیژن زدایی می باشد و عناصر دیگری مثل نیکل، کرم و مولیبدن نیز به آنها اضافه شده است.
عناصری مانند تیتانیوم، نیوبیوم، مس و بر نیز در صورت لزوم و به میزان جزیی ممکن است به آنها اضافه شود.
افزودن این عناصر آلیاژی به فولادها جهت بهبود عملیات حرارتی پذیری آنها و افزایش برخی خواص فیزیکی و مکانیکی می باشد. لازم به ذکر است که جهت طبقه بندی فولادهای کم آلیاژ، متوسط آلیاژ و پر آلیاژ محدودیتی وجود نداشته و عموما به فولادهای حاوی بیش از 10% عناصر آلیاژی، فولادهای پرآلیاژ می گویند.
از فولادی که تا ۰٫۲ درصد کربن دارد، برای ساختن سیم، لوله و ورق فولاد استفاده میشود. فولاد متوسط ۰٫۲ تا ۰٫۶ درصد کربن دارد و آن را برای ساختن ریل، دیگ بخار و قطعات ساختمانی بکار میبرند.
فولادی که ۰٫۶ تا ۱٫۵ درصد کربن دارد، سخت است و از آن برای ساختن ابزارآلات، فنر و کارد و چنگال استفاده میشود. فولاد، انواع فراوانی دارد. که همه آن موارد در جدول کلید فولاد قابل دسترس می باشد.
- استاندارد اجباری برای لوله های فولاد زنگ نزن برای ساخت لوازم پزشکی
- استاندارداجباری برای انواع ورق فولادی سرد نوردیده
- استاندارد اجباری برای انواع ورق فولادی گرم نوردیده
- استاندارداجباری برای ورق فولادی گرم نوردیده با پوشش روی گالوانیزه
- استاندارد اجباری برای نبشی های فولادی گرم نوردیده با بالهای مساوی و یا نامساوی
- استاندارداجباری برای انواع لوله های فولادی گازرسانی
با توجه به سابقه کارشناسان گروه بازرگانی پرشین تجارت دوان در زمینه واردات و ترخیص ورق فولادی، هزینه های آن شامل موارد زیر است که می توان پیش از اقدام، یک برآورد کلی نسبت به آن داشت:
- هزینه خرید ورق های فولادی از منبع تامین کننده و حواله
- ثبت سفارش
- امور بانکی
- بیمه
- بازرسی و استاندارد
- حمل تا گمرک ورودی به کشور
- ترخیصیه
- انبارداری
- دموراژ
- ترخیص ورق های فولادی
- حقوق ورودی
- نه درصد ارزش افزوده
- چهار درصد مالیات علی الحساب
- کارمزد کارت بازرگانی
تجار و واحدهای محترم تولیدی می توانید برای واردات و ترخیص انواع ورق های فولادی با این مجموعه همکاری کنید.
- ترخیص ورق های نورد سرد
- واردات و ترخیص ورق های نورد گرم
- ترخیص ورق روغنی
- واردات و ترخیص ورق اسیدشویی
- ترخیص ورق فولادی گالوانیزه
- واردات و ترخیص ورق رنگی
- ترخیص ورق آجدار
- واردات و ترخیص ورق آلیاژی
- ترخیص ورق استیل
- واردات و ترخیص ورق استیل ضد زنگ
همینطور گروه بازرگانی پرشین تجارت دوان در زمینه واردات و ترخیص تمامی کالاها از جمله ورق های فولادی، خدمات صفر تا صد را به بازرگانان ارائه می دهد. از مهم ترین خدمات این مجموعه در زمینه واردات و ترخیص ورق های فولادی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- معرفی منبع تامین کننده ورق های فولادی
- مذاکره و عقد قرارداد با فروشنده خارجی
- مشاوره و کارشناسی در زمینه ارزیابی بار
- ثبت سفارشات
- دریافت مجوزهای مورد نیاز برای واردات و ترخیص ورق های فولادی
- جمع آوری اسناد و مدارک لازم
- بیمه حمل و نقل کالا
- تکمیل اظهارنامه بر اساس اینویس و پکیجینگ لیست بار
- بارگیری کالا
- ترخیص کالا
- امور بانکی و ارز مبادلهای
- استاندارد کالا
- مشاوره تخصصی رایگان در زمینه تجارت بین المللی
در صورتی که مایل به استعلام هزینه های دقیق واردات و ترخیص ورق های فولادی هستید، توصیه می شود با کارشناسان در ارتباط باشید و با ارائه جزئیات کامل شامل پروفرما دریافتی از فروشنده، از هزینه نهایی مطلع گردید.
گروه بازرگانی پرشین تجارت دوان، امور دریافت مجوز از صنایع فلزی و ترخیص کالا فولادی شما را در اسرع وقت به انجام می رساند. ارتباط با کارشناسان ما : 02142326 و واتساپ به شماره 09018317558
همراه شما بودیم و هستیم. " حس خوب یک تجارتی امن "
شماره تلفن: 02142326
پاسخگویی سریع در واتساپ- ایتا- تلگرام 09018317541
" ترخیص کالا خود را با آرامش خاطر به ما بسپارید "
لطفا در مورد این مطلب نظر دهید