واردات بیل مکانیکی مستعمل
واردات بیل مکانیکی مستعمل
واتساپ: 09018317558 02142326

واردات بیل مکانیکی مستعمل

*** شرایط :
واردات بیل مکانیکی مستعمل ممنوع است به جز واحدهای دارای مجوز معدن

 

واردات کالا در هر کشوری بسته به نیاز آن در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی یا فرهنگی انجام می‌شود. کشورمان ایران نیز از در این موضوع مستثنی نبوده و دولت با هدف برطرف کردن نیازهای آن دست به وارد کردن برخی کالاها می‌زند. یکی از این کالاها که در حوزه ماشین‌ آلات صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرد، بیل مکانیکی مستعمل است.

از آنجایی که واردات کالا یک تجارت بین‌المللی به حساب می‌آید طی کردن مراحل آن نیازمند یک سری اصول و قوانین خاص است. در این مقاله به معرفی و بررسی تمامی جزئیات در حوزه واردات بیل مکانیکی مستعمل پرداخته ایم. چنانچه نیاز دارید تا اطلاعات اولیه و مورد نیاز در این حوزه را به دست آورید شما را به خواندن مطالب این مقاله دعت می‌کنیم.

 

 

بیل_مکانیکی

واردات بیل مکانیکی مستعمل

 

در سال‌های اخیر تورم‌های ایجاد شده در اقتصاد ایران و برخی شرایط بین‌المللی سبب شده‌ تا برخی از ماشین‌آلات صنعتی به صورت دست دوم از کشورهای همسایه به خصوص ترکیه انجام شود. به طوری که شرکت‌ها تمایل بسیار بالایی به جایگزین کردن ماشین‌الات فرسوده خود با ماشین‌های دست دوم دیگر کشورها دارند. چرا که این کار از لحاظ اقتصادی بسیار به صرفه بوده و سود بیشتری در مقایسه با خرید دستگاه‌های نو برای مصرف‌کنندگان دارد. واردات بیل مکانیکی مستعمل نیز از جمله یکی از این موارد می‌باشد.

نکته بسیار جالب اینجاست که واردات بیل مکانیکی دست دوم در مقایسه با واردات بیل مکانیکی نو یا هر ماشین صنعتی دیگر مراحل دشوارتری را دارا است. اما مسائل مالی و اقتصادی سبب شده‌اند تا شرکت‌ها واردات و ترخیص بیل مکانیکی مستعمل را بر نو ترجیح دهند. ناگفته نماند که این کار نیازمند دریافت مجوز‌های لازم از نهادهای دولتی مربوطه است که در ادامه به بررسی بیشتر این موارد خواهیم پرداخت.

 

واردات بیل مکانیکی مستعمل بهتر است یا بیل مکانیکی نو؟

شاید برای بسیاری از افراد واردات بیل مکانیکی مستعمل عجیب و غیر منطقی به نظر برسد. اما باید بگوییم که از لحاظ صرفه اقتصادی واردات بیل مکانیکی کارکرده در مقایسه با بیل مکانیکی نو بیشتر است. البته باید توجه داشته باشید که منظور از بیل مکانیکی مستعمل هر نوع ماشین کارکرده نیست. بلکه باید از یکسری شرایط از قبیل سلامت کامل قطعات و یا حداکثر کارکرد پنچ سال را داشته باشد. علاوه بر تمامی این موارد باید در کشور خودمان ایران قطعات یدکی بیل مکانیکی وارد شده موجود باشد تا در صورت خراب شدن یک قطعه بدون صرف هزینه و دردسر تعمیرات لازم صورت بگیرد.

از طرفی دیگر اگر بخواهیم به سوال واردات بیل مکانیکی مستعمل بهتر است یا بیل مکانیکی نو؟ پاسخ دهیم باید یکسری شرایط کلی را متناسب با شرایط هر فرد در نظر بگیریم. به این معنا که شاید در یک بازه مشخصی از شرایط و اقتصاد کشور واردات بیل مکانیکی کارکرده از لحاظ منطقی کار چندان درستی نباشد. اما در عوض در دوره‌ای دیگر واردات و ترخیص بیل مکانیکی مستعمل به بیل‌های نو ترجیح داده شود. تمامی این موارد بسته به هدف شخص وارد کننده و تقاضا و شرایط کشور متغیر خواهند بود که باید قبل از تصمیم‌گیری و اقدام به کار مورد بررسی قرار بگیرند.

 

شرایط واردات بیل‌مکانیکی مستعمل

 

بحث واردات هر کالا در تمامی کشورهای دنیا از حساسیت و اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. بنابراین برای واردات بیل مکانیکی مستعمل نیز یک سری شرایط و قوانین خاصی وضع گردیده است. اصلی‌ترین موضوع که در ارتباط با واردات و ترخیص بیل‌های مکانیکی دست دوم باید توجه کرد، صرفه اقتصادی آن است. بنابراین قبل از اقدام به هر کاری باید تمامی جوانب کار از لحاظ هزینه‌های مربوطه مورد بررسی قرار بگیرند. در مرحله بعدی کسانی که قصد فعالیت در این حوزه را دارند باید مجوز واردات را از هیئت وزیران و کمیسیون ماده یک کشور دریافت کنند.

دریافت این اجازه خود نیاز به بررسی دو موضوع مهم دارد. اولا اینکه ظرفیت تولید بیل مکانیکی در کشور باید از حجم تقاضا در بازار کمتر باشد. دوما بیل مکانیک مورد نظر نباید در کشور خودمان تولید گردد. در غیر این صورت اجازه واردات و ترخیص بیل مکانیکی مستعمل از طرف نهاد‌های مربوطه داده نخواهد شد. موضوع مهم دیگری که نباید در ارتباط با واردات ماشین‌آلات صنعتی و به خصوص بیل مکانیکی دست دوم نادیده گرفت طول عمر ماشین‌ها است. به این معنا که طبق مصوبه‌ای واردات هر گونه ماشین‌آلات از کشورهای دیگر در صورتی ممکن خواهد بود که حداکثر پنج سال از تاریخ ساخت آن نگذشته باشد.

 

مراحل واردات بیل مکانیکی مستعمل

 

واردات بیل مکانیکی مستعمل در مقایسه با بیل‌های مکانیکی و دیگر ماشین‌آلات نو از حساسیت بیشتری برخوردار است. چرا که وارد کرد ماشین‌هایی که احتمال خرابی و یا وارد کردن خسارت به کشور وجود دارد عملا کاری غیر قانونی و همچنین غیر منطقی است. برای همین منظور قوانین سفت و سختی توسط تجارت بین‌الملل و ضوابط گمرکی برای واردات ماشین‌آلات لحاظ شده است. مراحل واردات بیل مکانیکی مستعمل در زیر آورده شده است:

  • آماده‌سازی پروفرما
  • ثبت درخواست در سامانه رسمی وزارت صنعت معدن و تجارت جمهوری اسلامی ایران
  • دریافت مجوزهای لازم از نهادهای دولتی مربوطه در خصوص بلامانع بودن واردات بیل مکانیکی دست دوم. این مجوز باید توسط کمسیون ماده یک که در آن نماینده گمرک، نماینده وزارت صنعت و معدن حضور دارد صادر شود.
  • طبق شرایط گفته شده در بخش قبلی دستگاه مد نظر مورد بررسی قرار گرفته و صلاحیت آن برای وارد شدن به ایران پذیرفته یا رد می‌شود.
  • اقدام به واردات بیل مکانیکی دست دوم ازکشور مورد نظر
  • انجام معامله و پرداخت هزینه خرید و حمل و نقل
  • ترخیص کالا از گمرک

 

کد تعرفه برای واردات بیل‌مکانیکی مستعمل

 

برای اینکه بتوان اقدام به واردات و ترخیص بیل مکانیکی نو یا کارکرده کرد باید کد تعرفه را از قبل به دست آورده باشید. کد تعرفه یا همان HS Code، عددی بین‌المللی است که برای هر کالا در کل دنیا در نظر گرفته می‌شود. بنابراین مراحل واردات طبق کد صورت می‌گیرد. به عبارتی ساده‌تر کد تعرفه هر محصول در اصل یک کد استاندارد برای توصیف نوع کالا در جهان است که توسط سازمان جهانی گمرک (WCO) تعیین می‌گردد. هر گونه خطا در تعیین کد تعرفه یک کالا می‌تواند شما را با عواقب ناخوش‌آیندی روبرو کند. در جدول زیر کد تعرفه واردات بیل مکانیکی مستعمل و دیگر ماشین‌آلات دست دوم راه و ساختمان آورده شده است:

 

ماشین آلات راه و ساختمان کد تعرفه
ماشین آلات مربوط به حفاری ۸۴۳۰۳۱۲۰
بیل مکانیکی با قدرت بیشتر از ۲۲۰ اسب بخار ۸۴۲۹۵۲۲۲
لودر با قدرت بیشتر از ۳۱۰ اسب بخار ۸۴۲۹۵۱۲۲
بیل مکانیکی با قدرت ۲۲۰ اسب‌ بخار ۸۴۲۹۵۲۱۲
بلدوزر با قدرت بیشتر از ۳۶۰ اسب بخار ۸۴۲۹۱۱۲۲
دستگاه حفاری ردهدر ۸۴۳۰۳۱۲۰

 

همان طور که بارها گفته شد واردات ماشین‌آلات ساختمان‌سازی تنها در صورتی مجاز خواهد بود که بیش از ۵ سال از تاریخ ساخت آن سپری نشده باشد.

 

ترخیص بیل مکانیکی مستعمل

ترخیص کالاهای وارداتی یکی از مهم‌ترین و آخرین مراحل کار می‌باشد. به این صورت که بدون ترخیص کالا وارد کننده نمی‌تواند در بازار برای فروش آن اقدام کند. ترخیص بیل مکانیکی مستعمل در گمرک نیاز به پیمودن یک سری مراحل دارد. یکی از ضروریات ترخیص هر کالایی که بیل مکانیکی دست دوم نیز از این قاعده مستثنی نخواهد بود، دریافت تاییدیه‌ از بازرس گمرک است. برای اینکه کالای وارداتی شما موفق به دریافت این تاییدیه باشد باشد تمامی مدارک آن اعم از بیمه‌نامه، مشخصات محموله، کارایی محصول و … به صورت کاملا دقیق و کامل آماده‌ شده‌ باشند. برای اینکه ترخیص بیل مکانیکی خریداری شده شما از کشور دیگر با موفقیت و بدون دردسر انجام شود، توصیه می‌کنیم نکات کلیدی زیر را جدی بگیرید:

  • تمامی مدارک و کاغذهای مربوط به معاملات انجام شده را در حین ترخیص به همراه داشته باشید
  • شرکتی که خرید خود را از آن انجام داده‌اید در تسهیل مراحل ترخیص اهمیت به سزایی خواهد داشت. بنابراین بهتر است خریدهای خود را برای واردات بیل مکانیکی مستعمل از شرکت معتبر و شناخته شده‌ای انجام دهید.
  • برگه‌ها و اسناد مربوط به پرداخ هزینه‌های خرید را در روز ترخیص به همراه داشته باشید.
  • هرگز در هیچ مرحله‌ای با هدف تسهیل کار شگردهای غیر قانونی را انجام ندهید. این کارها نه تنها در تسهیل کار به شما کمک نخواهند کرد بلکه باعث ایجاد دردسر و مشکلات بزرگتر نیز خواهند شد.
  • برای جلوگیری از هر گونه آسیب و ضرر قبل از هر کاری دستگاه خود را بیمه کنیدو
  • از شرکت‌های معتبر بازرگانی و واردات در تمامی مراحل کار اعم از خرید، واردات و ترخیص بیل مکانیکی مستعمل کمک بگیرید.

یکی از موارد مهم در این زمینه هزینه‌های مربوط به ترخیص کالا است. ترخیص بیل مکانیکی دست دوم با توجه به شرایط از جمله مدت زمان ماندن ماشین در انبار گمرک، سال واردات، وزن بار و … متفاوت خواهد بود.

 

به این نوشته امتیاز دهید
Rate this post
نویسنده: پرشین تجارت / تاریخ: 1400-8-5
6 1676

لطفا در مورد این مطلب نظر دهید

در صورت تمایل شماره تماس خود را وارد نمایید، در اولین فرصت کاری با شما در ارتباط خواهیم بود.

نظرات

  • کاوه خجسته

    سلام شرایت ثبت سفارش و ترخیص بیل مکانیکی 220

    • پرشین تجارت

      سلام لطفا یک شماره تماس بفرمایید تا خدمت محترم شما تماس بگیریم

  • فرهاد عيني

    سلام
    خواستم شرايط وارد كردن بيل مكانيكي كوماتسو ٢٠٠ يا ٢٢٠ رو بدونم؟

    • پرشین تجارت

      با سلام باید کارت داشته باشید و همچنین معدن ، برای اطلاعات بیشتر با شماره 02142326 تماس حاصل فرمایید و یا یک شماره تماس بفرمایید تا همکاران خدمت شما تماس بگیرند

  • بهروز علوی

    سلام خسته نباشید واردات بیل مکانیکی هیوندای ۲۱۰ چقدر به صرفه تر از خرید در داخل کشور میباشد

    • پرشین تجارت

      سلام لطفا برای اطلاعات بیشتر با شماره 02142326 تماس بگیرید

پاسخگوی سوالات شما هستیم

شماره تلفن: 02142326

واتساپ- ایتا- تلگرام 09018317558


" ترخیص کالا خود را با آرامش خاطر به ما بسپارید "
021-42326 ارتباط از واتساپ