اخذ مجوز صمت
اخذ مجوز صمت
واتساپ: 09018317558 02142326

اخذ مجوز صمت

 

ثبت سفارش تخصصی کالا ، مجوز صمت و دیگر مجوزهای واردات

tel:   02142326

واتساپ   09018317541

 

اخذ مجوز صمت (مجوز ثبت سفارش واردات کالا)

 

اولین قدم برای واردات کالا به کشور اخذ مجوزهای صمت (مجوزهای واردات جهت ثبت سفارش کالا) از سازمان صنعت و معدن و تجارت اولین قدم برای واردات کالا به کشور است.
واردات کالا به کشور تابع قوانین خاصی است که لازم‌ الاجرا می‌باشد. هر ساله نیز بخشنامه‌های جدیدی به آنها الحاق می‌شود. دولت از طریق سازمان‌های متولی امور واردات کشور و وضع قوانین برای اعطای مجوز و یا ممانعت از ورود، بر واردات کالا به کشور نظارت می‌کند. لذا در صورتی که تصمیم و یا نیاز به واردات کالایی دارید، لازم است از این قوانین و محدودیت‌ها و یا مجوز‌های لازم آگاهی داشته باشید.
گروه بازرگانی پرشین تجارت دوان آمادگی اخذ مجوز صمت و اخذ مجوز بهداشت را برای شما تجار و واحدهای تولیدی محترم اخذ می نماید. برای آشنایی با مهم‌ترین مجوز صمت برای واردات کالا با این مقاله از گروه بازرگانی پرشین تجارت دوان همراه باشید.

 

 

 

 

اخذ_مجوز_صمت مجوز ثبت سفارش واردات کالا چیست؟

 

واردات هر گونه کالا به کشور مستلزم ثبت دقیق اطلاعات و مشخصات آن می‌باشد که در سامانه ای به نام سامانه جامع تجارت انجام میپذیرد لذا بازرگان و يا واحد توليدي بعد از ثبت مشخصات خود ودریافت یوزر پسورد اقدام به ثبت کالاهای خود ودریافت کد هشت رقمی از سامانه جامع ميكند . این مجوز در واقع اجازه وزارت صمت برای واردات و ترخیص کالا از گمرکات ایران می‌باشد. ضمناً مراجعه وارد کنندگان به بانک و گمرک نیز مستلزم داشتن این مجوز است.

براساس ماده ۸ مقررات واردات و صادرات ایران، بازرگانان برای واردات کالا ملزم به اخذ مجوز ثبت سفارش کالا می‌باشند. بدون این مجوز و ارائه آن به وزارت صنعت، معدن و تجارت، امکان ترخیص هیچ گونه کالای تجاری، چه دولتی و چه غیردولتی، از گمرکات کشور وجود ندارد.

پس از اخذ مجوز صمت برای ثبت سفارش واردات کالا، بازرگان یا وارد کننده اقدام به تأیید پروفرما و انعقاد قرارداد با فروشنده خارجی می‌نماید. سپس با کمک یک شرکت حمل و نقل بین المللی یا فورواردر، کالا را به یکی از گمرکات کشور وارد می‌کند.

پس از ورود کالا به گمرک، عملیات ترخیص کالا آغاز می‌شود که این مهم نیازمند مهارت و تخصص در امور بازرگانی و گمرکی است. گروه بازرگانی پرشین تجارت دوان افتخار دارد که در تمام مراحل اخذ مجوز صمت تا ترخیص کالا از گمرک همراه مجرب و مطمئنی برای بازرگانان و وارد کنندگان کشور است.

 براي ارتباط با كارشناسان و دريافت مشاوره رايگان تلفني تماس بگيريد:

Tel:   02142326
واتساپ 09018317541

 

مجوز_صمت_با_پرشین_تجارت شرایط اخذ مجوز صمت (مجوز ثبت سفارش واردات کالا)

 

همان‌طور که از نام این مجوز مشخص است، لازم است بازرگان و وارد کننده پیش از تأیید پروفرما یا همان پیش فاکتور و قبل از ورود کالا به گمرک، نسبت به دریافت آن اقدام کند؛ تا در صورت صادر نشدن مجوز، متحمل ضرر و زیان نشود. پس از صدور این مجوز است که وارد کننده می‌تواند برای عقد قرارداد و قطعی کردن سفارش خرید خود با فروشنده اقدام نماید.

مجوز ثبت سفارش واردات کالا به صورت الکترونیکی و اینترنتی و توسط سازمان توسعه تجارت (زیرمجموعه سازمان صنعت، معدن و تجارت) صادر می‌شود. بنابراین برای اخذ این مجوز، بازرگان یا وارد کننده متقاضی (اعم حقیقی و حقوقی دارای کارت بازرگانی معتبر) باید پس از اخذ پیش فاکتور از فروشنده خارجی، اقدام به درخواست اخذ مجوز صمت یا ثبت سفارش واردات در سامانه جامع تجارت ایران ntsw.ir نماید.

لازم به ذکر است که این سامانه به صورت 24 ساعته فعال است. متقاصیان می‌توانند پس از ثبت نام در این سامانه و دریافت نام کاربری و رمز عبور، نسبت به ارائه درخواست مجوز ثبت سفارش واردات برای کالاهای خود اقدام نمایند. کلیه پیگیری‌ها و دریافت تاییدیه‌های لازم نیز از طریق این سامانه و به صورت اینترنتی قابل انجام است. لذا نیازی به مراجعه حضوری نیست.
به طور کلی، پس از طی مراحل مختلف و اخذ تاییدیه‌ از سازمان‌های مربوطه برای هر کالایی، مجوز صمت برای ثبت سفارش واردات کالا صادر می‌گردد. این برگه مجوز شامل کد 8 رقمی، تاریخ و شماره پروفرما و نام متقاضی مجوز می‌باشد. کلیه امور ثبت سفارش، بانکی و گمرکی نیز با ارائه این برگه میسر خواهد بود.

 

 

 

اخذ_مجوز_از_وزارت_صمت

 

مراحل  اخذ مجوز صمت برای ثبت سفارش واردات کالا

 

اخذ مجوز صمت برای ثبت سفارش واردات کالا مراحلی دارد که باید به ترتیب و با دقت تمام انجام شود:

 

1.بررسی آزاد یا ممنوع الورود بودن کالای مورد نظر طبق قوانین کشور

2.اخذ پروفرما معتبر و مهمور به مهر فروشنده خارجی کالا، یک پروفرمای بین‌المللی استاندارد باید حاوی اطلاعات زیر باشد:

  • تاریخ صدور پروفرما و تاریخ اعتبار آن
  • اطلاعات کامل خریدار شامل نام، نشانی، شماره تلفن و فاکس
  • شامل : اطلاعات کامل فروشنده شامل نام، آدرس، شماره تلفن و فاکس، شماره حساب بانکی و غیره
  • اطلاعات کامل کالا شامل شرح کالا، کد تعرفه، ارزش، وزن خالص، وزن ناخالص، بسته‌بندی، کرایه حمل، وغیره
  • کد تعرفه گمرکی کالا منطبق با کتاب قانون مقررات صادرات و واردات
  • نام کشور تولید کننده و کشور ذینفع
  • ذکر شماره استاندارد و نوع آن در صورت لزوم
  • اطلاعات کامل در خصوص محل بارگیری کالا، محل تحویل محوله، روش حمل کالا
  • اطلاعات مربوط به ارز مورد معامله، شرایط پرداخت به فروشنده که باید به لحاظ تعیین دقیق تعرفه، متناسب بودن ارزش کالا و بسیاری موارد دیگر مورد ارزیابی قرار گیرد

 

3.ثبت نام در سامانه جامع تجارت ایران (متعلق به سازمان توسعه تجارت) به شرح زیر:
  • کلیه بازرگانان (با داشتن کارت بازرگانی معتبر) و افراد حقیقی (با شرایط خاص و با اخذ مجوز موردی از وزارت صمت) ابتدا باید در سامانه اینترنتی جامع تجارت ایران ثبت نام نمایند و نام کاربری و رمز عبور سامانه را دریافت کنند.
  • پس از ورود به سامانه باید اطلاعات لازم، مدارک، مجوزها و کارت بازرگانی در قسمت‌های مربوطه بارگذاری شود. سپس با کلیک بر روی استعلام اطلاعات، نقش بازرگان یا واردکننده به لیست نقش‌ها اضافه می‌شود و سامانه آماده انجام ثبت سفارشات می‌گردد.
4.مجوز ثبت سفارش کالا با یک کد ۸ رقمی یکتا صادر می‌شود

این مجوز بنا به نوع کالا و تعرفه آن، از سوی سازمان‌های مجوز دهنده (از جمله سازمان صنعت، معدن و تجارت، وزارت جهاد کشاورزی، سازمان غذا و دارو، وزارت دفاع و تجهیزات پزشکی، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی، سازمان انرژی اتمی و برخی سازمان‌های مربوطه) بررسی، تایید و درنهایت صادر می‌گردد.

 

ثبت_سفارش اعتبار مجوز صمت برای ثبت سفارش واردات کالا

 

لازم به ذکر است که مدت اعتبار مجوز ثبت سفارش واردات کالا بین 3 تا 6 ماه است. بازرگانان باید طی این مدت نسبت به واردات آن کالا به کشور اقدام نمایند. برای ثبت سفارش کالا با اعتبار اسنادی، در صورت نیاز، این مهلت تا دو سال (24 ماه) قابل تمدید و افزایش خواهد بود.

 

چه کالاهایی نیاز به اخذ مجوز صمت برای واردات ندارند

 

  1. کالاهای مورد مصرف مرزنشینان که لیست آنها در آیین‌نامه قانون مقررات صادرات و واردات بیان شده است. ابن کالاها اغلب شامل اقلام مصرفی روزمره این خانوارها می‌باشند.
  2. کالاهای نظامی و اتمی (با تایید مسئولان مربوطه)
  3. کالای همراه مسافر (طبق ماده 138 آیین‌نامه اجرایی قانون امور گمرکی). هر مسافر ایرانی مجاز است علاوه بر وسایل شخصی و استفاده شده، یک بار در سال و تا سقف 80 دلار کالا وارد کند. در صورتی که ارزش کالای همراه مسافر بیش از این مبلغ باشد، کالای وارداتی مشمول معافیت نمی‌باشد. لذا فرد وارد کننده تنها با پرداخت دو برابر مبلغ سود بازرگانی کالا، مجاز به ترخیص آن گمرک می‌باشد. البته به شرطی که این کالا تجاری محسوب نگردد.
  4. کالاهای وارد شده به کشور از طریق پست تا سقف پنجاه دلار از پرداخت معاف می‌باشد. البته به شرطی که کالای تجاری محسوب نگردد.
  5. نمونه‌های وارداتی، با تأییدیه گمرک مبنی بر این که آن کالا نمونه تولیدی یا تجاری به حساب می‌آید.

 

ترخیص-کالا-از-گمرک

 

آیا بدون ثبت سفارش می توان کالایی را ترخیص کرد؟

 

در آخر این سوال مطرح می باشد که آیا بدون ثبت سفارش بازرگانی یا به صورت پته می توان کالایی را از گمرک ترخیص کرد؟

در پاسخ به این سوال باید توضیح داد که پته، ترخیص غیر تجاری کالا می باشد و با رویه تجاری ترخیص کالا از گمرک متفاوت می باشد. پته برای شرکت های تولیدی و کالاهای غیر تجاری و نمونه های غیر تجاری در گمرک استفاده می شود.  به طور کلی پته به این جهت استفاده می شود که روند ترخیص کالا بهتر و راحت تر انجام می شود و دیگر مجوزهای ثبت سفارش هم نیاز نیست.

  پته با نظر مدیر گمرک  برای شرکت های مختلف قابل انجام می باشد یعنی می توان گفت به دستور مدیر گمرک و نظر ایشان می توان کالایی را به صورت پته و غیر تجاری ترخیص کرد و شاید اصلاً صاحب خود کالا تمایلی به انجام ترخیص کالا به صورت پته نداشته باشد.

گروه بازرگانی پرشین تجارت دوان با سابقه درخشان و بهره‌گیری از کارشناسان مجرب، خدمات اخذ مجوز ثبت سفارش و کلیه امور گمرکی و ترخیص کالا  را در کمترین زمان و هزینه به بازرگانان و وارد کنندگان محترم ارائه می‌دهد. کارشناسان ما پاسخگوی سوالات شما هستند. جهت مشاوره رایگان و تخصصی با ما در ارتباط باشید.

آیا امکان اخذ مجوز ثبت سفارش کالا از گمرک وجود دارد؟

خیر. طبق قانون مقررات صادرات و واردات، گمرک جمهوری اسلامی ایران سازمان متولی صدور مجوز ثبت سفارش کالا از گمرک نمی باشد. این مجوز فقط از سوی سازمان صنعت و معدن و تجارت صادر می‌شود.

آیا برای ترخیص کالا، علاوه بر مجوز صمت، از گمرک نیز باید مجوز گرفت؟

طبق تبصره ۱ ماده ماده ۸ قانون و مقررات صادرات و واردات کالا کشور مصوب مجلس شورای اسلامی، موافقت با واردات کالا با صدور مجوز ثبت سفارش کالا، مجوز ترخیص کالا از گمرک نیر به حساب می آید.

اگر در مدت 6 ماه اعتبار مجوز صمت موفق به واردات کالا نشدیم، آیا باید دوباره مجوز بگیریم؟

مهلت زمانی این مجوز با پرداخت کارمزد و رعایت کامل قوانین، قابل تمدید می باشد.

به عنوان یک فرد حقوقی، سریع‌ترین راه اخذ مجوز صمت برای واردات کدام است؟

در صورتی که در این زمینه سابقه یا تجربه کافی ندارید، اخذ مشاوره از شرکت‌های حرفه‌ای در زمینه بازرگانی و ترخیص توصیه می‌شود. از مطمئن‌ترین و سریع‌ترین روش‌های واردات و ترخیص کالا، سپردن کلیه امور به شرکت‌های با سابقه و فعال است.

به این نوشته امتیاز دهید
Rate this post
نویسنده: پرشین تجارت / تاریخ: 1400-11-9
15 1866

لطفا در مورد این مطلب نظر دهید

در صورت تمایل شماره تماس خود را وارد نمایید، در اولین فرصت کاری با شما در ارتباط خواهیم بود.

نظرات

  • ماندانا علی ابادی

    عالی بود ، واقعا چقدر کامل و جامع بود

    • پرشین تجارت

      ممنونیم از حسن نظر شما

  • سپهر صادقی

    چقدر محتوای خوبی بود

    • پرشین تجارت

      ممنونیم از حسن نظر شما

  • Samin bahar

    سلام، اخذ مجوز انرژی اتمی هم اخذ می‌کنید؟

    • پرشین تجارت

      درود بر شما ، بله اخذ مجوز انرژی اتمی هم انجام میشه.

  • علی مرادی

    برای واحد‌های تولید هم مجوز اخذ میکنید؟

    • پرشین تجارت

      بله برای واحدهای تولیدی هم مجوزهای لازم اخذ می شود. مجوز ثبت سفارش ، مجوز بهداشت ، مجوز انرژی اتمی و ….

  • بهزاد دوانی

    ی مقاله عالی بود، ممنون

    • پرشین تجارت

      ممنونیم از حسن نظر شما

  • میترا کائید

    بسیار عالی و کاربردی.

    • پرشین تجارت

      ممنونیم از حسن نظر شما

  • Alborz Payande

    ممنون از مطالب مفیدتون

  • alborz payande

    ممنون از مطالب مفیدتون.

    • پرشین تجارت

      سپاس از حسن نظر شما

در طول تعطیلات نوروزی پاسخگوی سوالات شما هستیم

شماره تلفن: 02142326

واتساپ- ایتا- تلگرام 09018317558


" ترخیص کالا خود را با آرامش خاطر به ما بسپارید "
021-42326 ارتباط از واتساپ