واردات مواد اولیه آرایشی و بهداشتی
واردات مواد اولیه آرایشی و بهداشتی
واتساپ: 09018317558 02142326

واردات مواد اولیه آرایشی و بهداشتی

واردات مواد اولیه آرایشی و بهداشتی از گمرک

 

طبق آمارهای حاصله گفته می‌شود که حدود ۷۰٪ از مواد اولیه به کار رفته در حوزه آرایشی و بهداشتی به صورت وارداتی تامین می‌گردد. اما نکته مهمی که در این زمینه وجود دارد سختگیری‌هایی است که دولت برای واردات موارد اولیه لوازم آرایشی در نظر گرفته است. چرا که لوازم آرایشی مستقیماً با پوست و بدن افراد در ارتباط بوده و باید از نظر پزشکی دارای استانداردهای لازم باشند تا بدن فرد دچار آسیب‌های احتمالی نگردد.

در این راستا واردکنندگان مواد اولیه آرایشی باید آزمایش‌های کنترل کیفی را پشت سر گذاشته و سپس در اختیار مصرف‌کنندگان قرار دهند. از طرفی دیگر قبل از اقدام به واردات نیز یک سری مراحل جداگانه سوای مراحل واردات دیگر کالاها برای لوازم آرایشی در نظر گرفته شده است.

اگر شما نیز تصمیم خود را برای وارد شدن به عرصه واردات مواد اولیه لوازم آرایشی گرفته‌اید برای اطلاع از روندها و مراحل قانونی کار ما را در خواندن مطالب این مقاله همراهی کنید.

 

 

skincare مراحل واردات مواد اولیه لوازم آرایشی

 

همان طور که گفته شد واردات مواد اولیه لوازم آرایشی همراه ما یک سری مراحل سفت و سخت در نظر گرفته شده توسط نهادهای دولتی مربوطه است. به این صورت که واردات این قبیل از کالاها بدون کنرتل کیفیت و انجام آزمایش‌های مورد نیاز در مورد مواد اولیه تشکیل دهنده آن‌ها ممکن نخواهد بود.

در صورتی که مواد اولیه به کار رفته در این محصولات با استانداردهای بهداشتی کشور همخوانی نداشته باشد دولت اجازه واردات را صادر نخواهد کرد. در اقدام بعدی می‌توان با کشور مبدا وارد ارتباط شد و هماهنگی‌های لازم برای ثبت سفارش و خرید محصول را انجام داد. فراموش نکنید که قبل از ثبت سفارش در حجم بالا حتما نمونه کمی را از شرکت مورد نظر خارجی وارد کنید تا آزمایش‌های الزامی بهداشتی بر روی آن‌ها انجام شود.

پس از اینکه نتایج به دست آمده از آزمایشگاه کشور مورد تایید وزارت بهداشت واقع شد و واردکننده‌ها گواهی بهداشت و مجوز ترخیص را دریافت کردند می‌توانید خرید عمده را با هدف واردات مواد اولیه لوازم آرایشی انجام دهید.

 

مدارک مورد نیاز برای واردات مواد اولیه لوازم آرایشی

 

تا این بخش به کلیت کار و مراحل کلی واردات مواد اولیه آرایشی اشاره کردیم. اما اینکه در این مسیر شما به چه مدارکی نیاز خواهید داشت عبارتند از:

  • ارائه درخواست کتبی به ارگان‌های دولتی مربوطه به همراه لیست کامل از مواد اولیه مورد نظر برای واردات
  • ارائه نمونه مواد اولیه وارداتی
  • تهیه برگه ثبت سفارش
  • ارائه مشخصات نوشته شده در گواهی بهداشت

با در اختیار داشتن این مدارک واردکننده‌ها می‌توانند گواهی بهداشت را تهیه کنند. توجه داشته باشید که در گواهی بهداشت تمامی اطلاعات از قبیل نام کشور و شرکت فروشنده، نام شرکت واردکننده، نام تجاری و شیمیایی مواد اولیه، نتایج تست آلودگی BES و TEST، گواهی سلامت برای مصرف در بدن انسان درج شده باشد.

از دیگر مدارک مهمی که در واردات مواد اولیه لوازم آرایشی مورد نیاز خواهد بود اسناد و مدارک مربوط به ترخیص آن از گمرکات کشور است. به منظور ترخیص مواد اولیه آرایشی وارداتی باید مدارک زیر را در اختیار داشته باشید:

  • درخواست کتبی در برگه معتبر با سربرگ شرکت واردکننده
  • پرونده کامل از تمامی مجوزهای مورد نیاز از وزارت بهداشت و …
  • فیش و فاکتورهای خرید و پرداختی
  • گواهی بهداشت با تاریخ ۱ سال
  • ارائه برگه مشخصات محصولات وارداتی
  •  برگه نتایج آزمایشگاه
  •  مدارک مورد نیاز برای واردات تمامی انواع کالاها از قبیل بارنامه، اظهارنامه، برگه ترخیص و …

برای اینکه تمامی مدارک شما بدون کم و کسر تهیه شده و در امور مربوط به واردات و ترخیص مورد استفاده قرار بگیرند توصیه می‌شود از افراد و کارشناسان مجرب در این حوزه کمک بگیرید. سرعت عمل در امور مربوط به واردات به معنای کاهش هزینه‌ها و در نهایت رسیدن به سود بالا است.

بیشتر بدانید :

بهترین کشورها برای واردات مواد اولیه لوازم آرایشی

 

در حال حاضر واردکننده‌ها از ۳۵ کشور خارجی در حال واردات مواد اولیه لوازم آرایشی هستند. در میان این کشورها امارات، فرانسه، ترکیه، هند، ایتالیا، اسپانیا و لهستان در صدر جدول قرار دارند. آمارها نشان می‌دهند که در طول یک سال تقریبا ۲۹ هزار میلیارد مواد و لوازم آرایشی از کشور امارات به ایران وارد شده‌اند. همچنین اعداد وارقام نشان می‌دهند که این مقدار سال به سال در حال افزایش است. در رتبه بعدی کشور فرانسه با مبلغی در حدود ۱۸ میلیون دلار جز پرطرفدارترین کشورها در حوزه واردات مواد و لوازم آرایشی است. این کشور بیشتر به منظور واردات شامپو و مواد اولیه آن شهرت دارد. کشورهایی مثل ترکیه و آلمان نیز گزینه‌های خوبی برای واردات اقلامی مثل سفیدکننده دندان، پاک کننده‌های آرایشی ، واردات سرم های مو  و … هستند.

توجه داشته باشید که تنها با مصرف مواد اولیه با کیفیت و وارداتی نمی‌توان انتظار داشتن مو و پوست شادابی را داشت. به این معنا که خریداران داخلی به دنبال محصولات آرایشی هستند که علاوه بر کیفیت بالا سازگاری کامل با پوست و مو آن‌ها را نیز داشته باشند. از آنجایی که افراد در هر کشور و منطقه جغرافیایی تیپ پوستی و مو خاص خود را دارند واردکننده‌های باید دقت کنند تا موارد اولیه مناسب با پوست و مو ایرانی‌ها را انتخاب و وارد کنند. در غیر این صورت بازاریابی و فروش محصولات نهایی سخت خواهد بود.

 

 

سرم مو

 

هزینه واردات مواد اولیه لوازم آرایشی

 

از جمله مهم‌ترین موضوعاتی که در بحث واردات مواد اولیه لوازم آرایشی ذهن واردکننده‌ها را درگیر می‌کند، هزینه‌هایی است که در این مسیر باید پرداخت کنند. برای اینکه سرمایه حدودی مورد نظر برای این منظور را تعیین کنید باید موارد زیر را در نظر بگیرید. این هزینه‌ها به قرار زیر هستند:

خرید محصولات از کشور خارجی

اصلی‌ترین هزینه در واردات مواد اولیه لوازم آرایشی مربوط به قیمت آن‌ها است. بنابراین با هدف کاهش هزینه‌های خود حتما شرکتی معتبر و قیمت مناسب خارجی را پیدا کنید. البته توجه داشته باشید که کیفیت مواد اولیه آرایشی مهم‌ترین اصل در این حوزه بوده و هرگز نباید کیفت را فدای قیمت پایین آن‌ها کرد. چرا که نه تنها به سود دلخواه خود نخواهید رسید بلکه به دلیل کیفیت بالا خریدار مورد انتظار خود را در بازار پیدا نخواهید کرد.

هزینه انجام بازرسی کیفی

همان طور که گفته شد در واردات مواد اولیه لوازم آرایشی باید آزمایش‌های لازم در خصوص کنترل کیفی آن‌ها انجام گردد. بنابراین واردکننده‌ها باید هزینه‌ای را برای این کار پرداخت کنند.

هزینه حمل و نقل از کشور واردکننده به ایران

مورد بعدی که نه تنها در واردات لوازم آرایشی بلکه تمامی محصولات باید در نظر گرفت مربوط به حمل و نقل آن است. هزینه حمل و نقل بسته به حجم کالاهای وارداتی، نوع حمل و نقل و فاصله بین کشور مبدا از ایران متفاوت خواهد بود.

بیمه کردن محصولات وارداتی

هر چند بیمه از نظر بسیاری از واردکننده‌ها هزینه‌ای اضافی به حساب می‌آید؛ اما با این کار شما سلامت کالاها را تضمین کرده و از ضررهای احتمالی وارده در طول مسیر جلوگیری خواهید کرد. بنابراین پیشنهاد می‌کنیم که حتما قبل از اقدام به واردات مواد اولیه لوازم آرایشی هزینه‌ای را بابت بیمه کردن آن‌ها کنار بگذارید.

هزینه بازرسی مواد اولیه آرایشی

واردکننده‌ها بدون انجام بازرسی کالا و دریافت برگه تاییدیه اجازه خارج کردن آن‌ها از گمرکات کشور را نخواهند داشت. بنابراین واردکننده‌ها باید مبلغی را بابت این کار پرداخت کنند که با توجه به نوع محصول وارداتی، حجم و قیمت آن متغیر خواهد بود.

پرداخت هزینه انبار در گمرک کشور

تا وقتی که تمامی مراحل اداری و گمرکی به منظور ترخیص کالا انجام شود، کالای وارداتی در انبار نگه‌داری خواهد شد. بنابراین واردکننده‌ها باید براساس تعداد روزهایی که کالا در انبار نگه‌داری می‌شود هزینه‌ای را پرداخت کنند. هر چه سرعت عمل ترخیص واردات مواد اولیه آرایشی بالا باشد مبلغ مورد نیاز برای انبارداری نیز کاهش خواهد یافت. نکته مهم دیگر اینکه برای هر کالایی مدت زمان مشخصی برای ترخیص از انبار در نظر گرفته می‌شود. به این مدت زمان دموراژ گفته می‌شود. اگر کالای شما تا این تاریخ از گمرک خارج نگردد باید هزینه بیشتری را تحت عنوان جریمه پرداخت کنید.

هزینه گمرک در ترخیص مواد اولیه آرایشی

برای هر کالایی بسته به نوع آن تعرفه گمرکی خاصی تعلق می‌گیرد. برای این منظور نمی‌توان مبلغ ثابت و مشخصی را عنوان کرد. چرا که تعرفه‌ها برای هر محصولی بسته به کد تعرفه تعیین شده متفاوت خواهد بود. بعد از تکمیل و دریافت اظهارنامه نهایی می‌توانید از حق گمرک و مالیات‌های مربوطه مطلع شوید.

البته هزینه هایی نیز وجود دارند که قبل از ترخیص باید ئرداخت شوند از جمله این هزینه های می توان به حق توقف کالا در انبار، هزینه قبض انبار الکترونیکی، هزینه لاک و مهر، هزینه پرینت اظهارنامه، آزمایشگاه، ثبت سفارش کالا و دستمزد ترخیص اشاره کرد.

به این نوشته امتیاز دهید
Rate this post
نویسنده: پرشین تجارت / تاریخ: 1400-10-11
0 1460

لطفا در مورد این مطلب نظر دهید

در صورت تمایل شماره تماس خود را وارد نمایید، در اولین فرصت کاری با شما در ارتباط خواهیم بود.

پاسخگوی سوالات شما هستیم

شماره تلفن: 02142326

واتساپ- ایتا- تلگرام 09018317558


" ترخیص کالا خود را با آرامش خاطر به ما بسپارید "
021-42326 ارتباط از واتساپ