ترخیص چرخ دنده از گمرک
واردات و ترخیص چرخ دنده از گمرک یکی دیگر از خدماتی می باشد که گروه بازرگانی گمرکی پرشین تجارت دوان به واردکنندگان و تجار کشور ارائه می دهد.
برخی از خدمات گروه بازرگانی گمرکی پرشین تجارت دوان در زمینه ی واردات چرخ دنده شامل موارد زیر می شود:
- ترخیص و واردات چرخ دنده ساعت
- ترخیص و واردات چرخ دنده خودرو
- ترخیص و واردات چرخ دنده وسایل مکانیکی
- ترخیص و واردات چرخ دنده ساده
- ترخیص و واردات چرخ دنده مارپیچ
- ترخیص و واردات چرخ دنده نامدور
- ترخیص و وادرات چرخ دنده مخروطی
- ترخیص و واردات چرخ دنده حلزونی
- ترخیص و واردات چرخ دنده استارت
- ترخیص و واردات چرخ دنده شانه ای
- ترخیص و واردات تراش دادن چرخ دنده
- ترخیص و واردات ماشین های پرداخت کردن چرخ دنده
- ترخیص و واردات ماشین های سنگ زنی چرخ دنده
همانطور که در مقاله ی واردات گیربکس صنعتی اشاره کردیم؛برای واردات هر کالایی باید یکسری مراحل طی شود که عبور از این مراحل مستلزم دقت و توجه بسیاری می باشد،همچنین فرد واردکننده باید در تمامی مراحل از مشاوران با تجربه ای استفاده کند که در این بحث گروه بازرگانی گمرکی پرشین تجارت دوان آماده ی کمک و مشاوره به تجار ایرانی می باشد.
مراحل ترخیص چرخ دنده از اداره ی گمرکات کشور به شرح زیر می باشد:
نخستین گام جهت واردات چرخ دنده ثبت سفارش کالاست که باید آن را در سامانه EPL به صورت آنلاین انجام دهید و سفارش خود را ثبت کنید.
درمرحله ی دوم وارد کننده چرخ دنده باید اظهار نامه دقیق این کالا را تحویل اداره گمرک کشور دهد. این اسناد اطلاعات ضروری را برای تعیین کدهای طبقهبندی، عوارض و مالیات این کالا ارائه می کند. مدارک ترخیص چرخ دنده از گمرک شامل موارد زیر می شود:
- کارت بازرگانی
- دریافت پرفرما و پکینگ لیست
- اخذ مجوز ثبت سفارش بازرگانی
- تکمیل اسناد و تشکیل پرونده
- بیمه کردن کالا
- تشکیل پرونده جهت تخصیص ارز و حواله بانکی
- اخذ اسناد بابت انتقالات از شرکت های حمل و نقل بین المللی
- تنظیم پیش نویس دور اظهاری
یکی از مهم ترین موارد برای ترخیص چرخ دنده از اداره ی گمرک کشور دریافت و اخذ مجوز از سازمان های مربوطه می باشد تا به این شکل تجارت شما غیر قانونی و قاچاق محسوب نشود. فرد واردکننده برای واردات چرخ دنده باید از وزارت صمت(صنعت،معدن،تجارت)مجوز فنی دریافت کند.
تخصیص ارز وارداتی یکی از اقدامات دستگاه های دولتی است که به منظور ارائه خدمات به تجار وارد کننده ی کالاها به کشور و تسهیل در انجام مراحل واردات کالا صورت می گیرد. در حقیقت دستگاه های دولتی با استفاده از تخصیص ارز وارداتی سعی دارند، بستر مناسبی را برای تجار و بازرگانان داخلی فراهم آورند تا مراحل انجام واردات کالا به کشور با روند بهتر و سریع تری انجام شود.
پس از بررسی ها و تطبیق مدارک توسط دایره فنی اداره گمرک کشور، یک کد یا شماره کوتاژ به واردکننده تعلق می گیرد که مسیر گمرکی واردات را تعیین می کند.
این مرحله شامل انتخاب مسیر کالا می شود. مسیر واردات چرخ دنده از سه مسیر زرد و قرمز و سبز مطابق با اسناد ارائه شده معین می شود. تطابق کلیه مدارک و اسناد کالا ها در این سه مسیر صورت می گیرد. در صورتی که اشکالی در ارائه مجوزها و مدارک برای ترخیص کالایی همچون انواع چرخ دنده باشد، به این کالا داخل انبار گمرک برچسب توقیف زده می شود. در این صورت، پروسه ترخیص چرخ دنده از گمرک دچار تاخیر می شود و در نهایت، شما را مجبور به پرداخت هزینه اضافی و جریمه گمرکی می کند.
در هفتمین مرحله واردکننده باید هزینه گمرکی را طبق تعرفه های گمرکی به گمرک پرداخت کرده و برگه یا فیش پروانه سبز گمرکی را دریافت کند.
مواردی که در برگه سبز گمرکی باید درج شوند عبارتند از:
- شماره انبار کالا
- نوع کالا و تعداد آن
- تاریخ ورود کالا به انبار به همراه خروج آن از انبار
- تاریخ خروج وسیلهی نقلیهی حملکنندهی کالا
- شماره قبض انبار
- ثبت کد هشت رقمی مرتبط با سفارش
- نام شرکت واردکننده و ارسال کننده
- شماره کوتاژ
- قیمت اصلی کالا و هزینههایی که باید به گمرک پرداخت شود
- شماره ثبت کالا
- شماره بیجک و…
در این مرحله هزینه هایی مانند هزینه انبارداری باید پرداخت شوند. سپس به شما قبض انبار را تحویل می دهند. در این صورت مجوز بارگیری را دریافت خواهید کرد.اگر تمامی مراحل ذکر را با موفقیت پشت سر گذاشته باشید، کارشناسان اداره گمرک، سند ترخیص کالا ی شما را صادر می کنند. با استفاده از این سند شما می توانید به واحد صدور پروانه خروج مراجعه کرده و پروانه خود را دریافت نمایید. در نهایت با استفاده از این پروانه شما می توانید بارگیری کالاهای خود را آغاز کرده و آنها را از گمرک خارج کنید.
کد تعرفه گمرکی یا همان HS کد، کدی برای پرداخت کردن تمامی حقوق ورودی و خروجی کالاها تجاری و بازرگانی تنظیم شده اند. این کد در هرکالایی فرق دارد و منحصر به خود آن کالا است. در ادامه به تفکیک کد تعرفه گمرکی که برای ترخیص چرخ دنده ازگمرک را نام می بریم.
کد تعرفه گمرکی برای ترخیص چرخ دنده و انواع آن ذیل ردیف 8483 می باشد.
کد تعرفه گمرکی برای ترخیص مجموعه چرخ دنده ها در ردیف 848340 می باشد.
در این مقاله سعی کردیم تمامی اطلاعات لازم جهت واردات چرخ دنده به کشور را برای شما گردآوری کنیم.گروه بازرگانی گمرکی پرشین تجارت دوان با توجه به تجربه ای که در امر واردات کالا دارد آماده ی همکاری با تاجرین می باشد.مشاوره و راهنمایی جهت ترخیص کالا از کلیه گمرکات، حواله ارز،انتخاب روش حمل و نقل کالا، تنظیم اظهارنامه و… فقط بخشی از خدمات گروه بازرگانی گمرکی پرشین تجارت دوان می باشد. مجموعه ی ما قصد دارد تمامی خدمات گفته شده را به بهترین نحو ارائه کند تا موجبات وارداتی مطمئن را برای شما فراهم کند. در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و یا همکاری با گروه بازرگانی گمرکی پرشین تجارت دوان در زمینه ترخیص چرخ دنده از طریق راه های ارتباطی با کارشناسان ما ارتباط برقرار کنید.
سوالات متداول
نخستین گام جهت واردات چرخ دنده کدام است ؟
ثبت سفارش کالا اولین مرحله برای واردات چرخ دنده است که باید آن را در سامانه EPL به صورت آنلاین انجام دهید.
فرد واردکننده برای واردات چرخ دنده باید از کدام وزارتخانه مجوز دریافت کند؟
فرد واردکننده برای واردات چرخ دنده باید از وزارت صمت(صنعت،معدن،تجارت)مجوز فنی دریافت کند.
کد تعرفه گمرکی برای ترخیص چرخ دنده چه عددی می باشد؟
- کد تعرفه گمرکی برای ترخیص چرخ دنده و انواع آن ذیل ردیف 8483 می باشد.
- کد تعرفه گمرکی برای ترخیص مجموعه چرخ دنده ها در ردیف 848340 می باشد.
پاسخگوی سوالات شما هستیم
شماره تلفن: 02142326واتساپ- ایتا- تلگرام 09018317558
" ترخیص کالا خود را با آرامش خاطر به ما بسپارید "
لطفا در مورد این مطلب نظر دهید