صادرات به دبی | شرایط و مراحل صادرات پرسود به دبی
در این مقاله میخوایم شما را با شرایط و مراحل صادرات پر سود به یکی از شهر های کشور امارات که دارای موقعیت های اقتصادی و گردشگری فراوان است آشنا کنیم.
شهر دبی که در حاشیه ی خلیج فارس میباشد و از لحاظ مسافت با کشورمان ایران فاصله ی زیادی ندارد. یکی از خدمات گروه بازرگانی گمرکی پرشین تجارت دوان معرفی موقعیت های پرسود و کم هزینه به فعالان اقتصادی کشور می باشد شما میتوانید از طریق راه های ارتباطی با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
صادرات به دبی کار آسانی نیست و پیچیدگی و مشکلات خاص خود را دارا میباشد ولی با استفاده از کارشناسان و تجربیات آنها میتوان این راه را با موفقیت طی کرد.
مهم ترین کالاهایی که در چند سال اخیر از ایران به دبی صادر شده و مورد توجه و استقبال آنها قرار گرفته است شامل:
- آهن
- حلزون
- فولاد
- صادرات میوه
- صادرات خشکبار
- سنگها و فلزات گرانبها
- سنگهای ساختمانی
- سبزیجات
- مشتقات نفتی و سوختهای فسیلی
- سرب
- صادرات ماهی
- محصولات کشاورزی
- صادرات زعفران
- فرش و گلیم
- صادرات صنایع دستی
- عسل
اخذ کارت بازرگانی از اداره بازرگانی ایران نخستین مرحله جهت صادرات کالا به شهر دبی می باشد. به این نکته توجه کنید که بدون ارائه این کارت هرگونه تجارتی با امارات و دیگر کشورها ممنوع می باشد و قانون با شما برخورد میکند.
تحقیقات میدانی بازار کشور امارات و شناسایی بهترین کالاها برای صادرات به این کشور موضوع مهم دیگری است که هنگام صادرات باید به آن توجه کنید.
بعد از آن که بازار دبی را بررسی و مشتریهای جدید را شناسایی کردید، نوبت آن است که برای مشتریان پروفرما صادر شود و اطلاعاتی از قبیل شرح کالا، تعداد، قیمت واحد و کل، روش پرداخت، روش حمل و غیره را ارسال کنید.
پس از ارسال کردن پروفرما و تأیید آن توسط خریدار نوبت آن است که با درنظرگرفتن قوانین تجارت بینالمللی میان خود و خریدار قراردادی منعقد کنید و از طرفین قرارداد بخواهید آن را امضا نمایند. پس از ثبت قرارداد نوبت انتقال وجه است. برای انتقال وجه میان فروشنده و مشتری روشهای گوناگونی وجود دارد. پرداخت از طریق صرافیهای رسمی یا سیستمهای بانکی از رایجترین روشها برای پرداخت وجه قرارداد می باشد.
باید با درنظرگرفتن ماهیت بار، زمان و هزینه از میان دو روش حمل دریایی و هوایی یکی را انتخاب کنید و بارتان را برای ارسال به یک شرکت حملونقل معتبر بسپارید.باید بدانید در حمل و نقل هوایی بارتان در سریعترین و امنترین شکل ممکن به مقصد میرسد اما اگر کالای صادراتیتان حجم و وزن بالایی دارد، حمل و نقل دریایی گزینه بسیار مناسبتری می باشد.
شما میتوانید با مطالعه ی مقاله ی خرید کالا از دبی و تحویل در ایران، مستقیم و بدون واسطه با روش های حمل و نقل وتحویل کالا آشنا شوید.
آخرین مرحله از صادرات به دبی انجام دادن کلیه تشریفات گمرکی می باشد تا بتوانید ترخیص کالا از دبی را داشته باشید. در فرآیند ترخیص باید همه حقوق و عوارض گمرکی را پرداخت کنید، مدارک و مجوزهای لازم را به گمرک ارائه دهید و درنهایت بازرسان گمرک پس از بررسی نهایی کالا اجازه خروج بار را بدهند.توجه داشته باشید که بر اساس قوانین و مقررات گمرکی ورود برخی از کالاها به کشور امارات ممنوع است، بنابراین توصیه میکنیم بادقت جدیدترین قوانین گمرکی در امارات را مطالعه بفرمایید.
کشور امارات در کشاورزی چندان قوی و خودکفا نیست. همین موضوع دست تاجران و شرکتهای صادرات و واردات ایرانی را برای صادرات محصول به این کشور باز گذاشته است. صادرات میوه به دبی و همچنین سایر کشورهای اطراف خلیج فارس از جمله صادراتهای غیرنفتی پرسود و ارزآور به شمار میرود.در واقع صادرات میوه به دبی به صورت دریایی و از طریق مرزهای آبی میان دو کشور انجام میشود. از آنجایی که اکثر باغهای ایران در بخشهای شمال و غرب ایران وجود دارند، به منظور صادرات آنها به دبی ابتدا باید آنها را به صورت زمینی تا جنوب کشور حمل کرده و سپس از طریق مرزهای دریایی به دبی صادر کنند. همین مسئله سبب شده است تا دشواریها و مشکلاتی ایجاد شود. از جمله این دشواریها میتوان به وجود آب و هوای نامناسب و گرم جنوب کشور برای میوهها اشاره کرد. این آب و هوا باعث میشود تا نتوان برخی از میوهها را جهت صادرات به دبی عرضه کرد. بنابراین بسیاری از تجار برای کاهش هزینهها و همچنین برای جلوگیری از خراب و گندیده شدن میوهها، آنها را به صورت نارس خریداری میکنند.به منظور حمل و نقل و نگهداری از میوهها باید از لنجهای یخچالدار استفاده کرد. پیدا کردن لنجهای دارای سردخانه و یخچال کار آسانی نبوده و هزینهها و دشواریهای خاص خود را دارد. لازم به ذکر است که تمامی این مسائل بر گران بودن میوه در دبی تاثیرگذار هستند.
صادرات به دبی از دو راه انجام می شود یا به صورت هوایی است و یا دریایی. که عموما روش دریایی با استفاده از لنج صورت می گیرد. یکی از رایج ترین و قدیمی ترین روش های صادرات به دبی، صادر کردن کالا به وسیله ی لنج است که به این روش صادرات ته لنجی هم گفته می شود. در واقع صادرات انواع کالاها به وسیله ی لنج در خلیج فارس از قدیم الایام در بین تجار ایرانی مرسوم بوده و حتی امروزه هم این روش به دلایل زیادی چون محدودیتی که برخی از بنادر در پهلوگیری دارند یا تخلیه ی شناورهای بزرگ یا سرعتی که لنج ها دارند همچنان ادامه دارد و بسیاری از تجار ایرانی و اماراتی از این طریق به جابجایی کالاهای خود مشغول هستند.
لازم به ذکر است بدانید با لنج نمی توان کانتینرها را حمل و نقل کرد لذا برای جابجایی و صادرات کالاها باید آن ها را بسته بندی کرد. به همین دلیل عموما بنادری که غیر کانتینری هستند برای صادرات به دبی از لنج استفاده می کنند. از مهم ترین مزایای صادرات به دبی با لنج این است که حجم کالاهای صادراتی زیاد نمی باشد به همین دلیل می توانند بهترین سرویس و خدمات را ارائه دهند. همچنین از آنجایی که این بارها فاقد امور کانتینری و بندری هستند دارای تعرفه های زیاد نیستند.
از دیگر مزایای مهم این روش، هزینه ی بسیار پایین و مقرون به صرفه ی آن در مقایسه با سایر روش ها می باشد.این مزایای مهم سبب شد که اکثر تجار انواع کالاهای خود را به این شیوه به دبی صادر کنند و سپس در دبی برای ارسال از کانتینر استفاده کنند و در همان جا امور بندری و گمرکی مربوط به بارگیری ها را انجام دهند. البته باید این نکته را هم یادآوری کرد به دلیل اینکه لنج یک وسیله ی قدیمی و سنتی است عموما کالاهایی با لنج به دبی صادر می شود که حساس نباشند و در زمان برخورد با آب ﺁسیب نبینند مثل زعفران یا خشکبار یا صنایع دستی و از این قبیل موارد. در این مقاله سعی کردیم به مراحل و کالا هایی که میتوان آنها را با هزینه ی کم صادر کرد و به شهر دبی ارائه کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این امر میتواند از طریق راه های ارتباطی با مشاوران گروه بازرگانی و گمرکی پرشین تجارت دوان در ارتباط باشید و تجربیات آنها استفاده کنید.
همراه شما بودیم و هستیم. " حس خوب یک تجارتی امن "
شماره تلفن: 02142326
پاسخگویی سریع در واتساپ- ایتا- تلگرام 09018317541
" ترخیص کالا خود را با آرامش خاطر به ما بسپارید "
لطفا در مورد این مطلب نظر دهید