صادرات پسته
صادرات پسته
واتساپ: 09018317558 02142326

صادرات پسته

پسته ایران را تقریبا تمامی دنیا می شناسند به گونه ای که تنها در سال 1400 حدود 135 هزار تن پسته به 75 کشور دنیا صادر شده است. صادرات پسته یکه تاز بازار جهانی تجارت پسته است. پسته را می توان یکی از محبوب ترین انواع خشکبار در سطح جهان می باشد. پسته به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد میزان تقاضا برای این محصول در بسیاری از کشورهای دنیا بسیار زیاد است. کشور ایران امروزه یکی از بزرگ ترین تولید کنندگان پسته در کل جهان است. میزان پسته تولیدی در کشور ایران بیشتر از مصرف آن داخلی آن می باشد از این رو صادرات پسته رونق بسیاری داشته است و سودآوری بسیاری برای بازرگانان و تجار دارد. یکی از مهم ترین مزایای صادرات پسته سود زیاد و میزان ارز آوری قابل توجه آن است. امروزه بازرگانان و تجار به خوبی به سود زیاد صادرات پسته واقف هستند و معمولا این خشکبار به علت کیفیت بالای آن دارای متقاضیان زیادی در دنیا می باشد. پس در صورتی که تولید کننده پسته هستید باید بدانید که با صادرات پسته به دیگر کشورها می توانید سود زیادی به دست آورید.

صادرات پسته ایران

صادرات پسته ایران

در ادامه این مقاله از سایت پرشین تجارت دوان قصد داریم توضیحات بیشتری در مورد صادرات پسته در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.

شرایط لازم برای صادرات پسته

یکی از مواردی که تاجران باید به آن توجه کنند شرایط صادرات به کشورهای دیگر است که این شرایط به یک سری موارد بستگی دارد و معمولا با توجه به کشورهای مقصد متغییر است. از سری شرایط اولیه توجه به میزان تقاضا و نیاز مشتریان می باشد. فرد تولید کننده حجم تولید پسته داخل را بررسی کرده و میزان صادرات پسته را باید در نظر بگیرد تا با توجه به حجم مورد تقاضا بتواند آن ها را آماده سازی کند.

مراحل صادرات پسته 

صادرات پسته به بسیاری از کشور های اروپایی؛ آسیایی، آمریکایی انجام می شود و صادرات پسته با پیچیدگی ها و قوانین خاص خود همراه می باشد که معمولا با توجه به کشور مقصد متفاوت می باشد ولی به طور کلی صادرات پسته دارای مراحل زیر است:

تهیه بهترین نوع پسته

تامین محصول پسته اولین و مهم ترین مرحله از صادرات پسته است چون پایه و اساس دیگر مراحل صادرات است. برای این که یک تجارت موفق داشته باشید و بتوانید مشتری های خوبی در خارج از کشور پیدا کنید باید نوع محصول شما دارای استاندارد های لازم باشد.

بسته بندی استاندارد و مستحکم 

دومین مرحله صادرات پسته بسته بندی استاندارد و مستحکم است. این بسته بندی باید از لحاظ بهداشتی دارای استاندارد های لازم  باشد تا بتواند کیفیت محصول تا زمان رسیدن به دست مصرف کننده ها به خوبی حفظ شود. بر روی بسته بندی پسته باید مشخصات محصول از جمله شرکت تامین کننده و وارد کننده، تاریخ انقضاء و … باید حتما بر روی بسته بندی درج شود.

دریافت مجوز ها

برای صادرات پسته باید محصول ما دارای استاندارد های لازم باشد که این استاندارد ها معمولا با توجه به کشور مبدا و مطابق با قوانین وارد کننده تعیین می شوند. برای دریافت مجوز های استاندارد محصول باید نمونه ای از پسته صادراتی خود را به آزمایشگاه های مشخص شده ارسال نماید تا تاییدیه های لازم را دریافت کنید.

فرستادن محصول به گمرک

صادرات پسته و یا دیگر محصول ها معمولا توسط اداره گمرک انجام می شوند پس شما باید بعد از انجام مراحل گفته شده محصول را به اداره گمرک ارائه دهید و مدارک  و فاکتورهای لازم را تکمیل نماید.

دریافت گواهی سلامت محصول در گمرک

اداره گمرک صادرکنندگان پسته و دیگر محصولات خوراکی را ملزم به دریافت گواهی سلامت محصول می کند. این گواهی نشان دهنده این است که محصول از استاندارد های لازم برخوردار است و دارای کیفیت مناسبی هم است. بعد از انجام آزمایش و نمونه گیری از پسته ها می توانید گواهی ترخیص بار از گمرک را دریافت نماید.

تحویل دادن محصول به شرکت حمل و نقل

بعد از انجام مراحل ذکر شده برای صادرات پسته باید مدارک لازم را آماده کنید و شرکت حمل و نقل تمامی مدارک لازم برای صادرات پسته را دریافت می نماید و محصول را آماده ارسال به کشور مقصد می نماید. شرکت های صادر کننده باید از قبل با یک شرکت حمل و نقل قرارداد بسته و بعد از ترخیص محصول از گمرک به آن ها تحویل دهد.

دریافت مدارک نهایی صادرات پسته

آخرین مرحله صادرات پسته این است که شما بعد از دریافت بار نامه، دیگر مدارک لازم را هم دریافت کنید و محصول را ارسال نماید. شرکت حمل و نقل تمامی مدارک مربوطه را دریافت کرده و محصول را آماده ارسال به کشور مور د نظر می کند. برای این کار بهتر است از افراد متخصص و حرفه ای در این زمینه کمک بگیرید تا مراحل ارسال سریع تر انجام شوند.

مشاوره صادرات کالا

مشاوره صادرات کالا

قوانین موجود برای صادرات پسته

صادرات پسته به کشور های خارجی دارای شرایط مختلفی است که این شرایط با توجه به قوانین کشور مقصد تعیین می ‌شوند رعایت قوانین صادرات به کشور های خارجی از سری مسائلی است که نمی ‌توان به هیچ دلیل آن را نادیده گرفت.

پسته ‌ای که برای صادرات تامین می ‌شود باید حتماً از کیفیت بالایی برخوردار باشد همچنین و کیفیت آن از سری مسائل بسیار مهم به حساب می‌ آید بسته ‌بندی آن باید به گونه ‌ای باشد که بتوان برای مدت طولانی که ارسال آن انجام می ‌شود مقاوم باشد و دچار آسیب نشود و شرایط حمل کالا کیفیت محصول را کاهش ندهد. همچنین محتویات داخل بسته‌ بندی نباید آسیب و یا خراب شود.

دریافت تاییدیه و استاندارد های بهداشتی از سری موارد بسیار مهم دیگر است که هر تجار باید به آن توجه کند. از سری اطلاعاتی که بر روی بسته ‌بندی باید ثبت گردد اطلاعاتی مانند اطلاعات شرکت حمل بار، وزن، و… است. اگر صادرات به صورت تک بسته ‌ای انجام شود توجه به جنبه‌ های زیبایی و تبلیغاتی محصول بسیار مهم می ‌باشد و بسته بندی آن باید شکیل تر باشد.

قوانین گمرک از دیگر مسائلی است که اهمیت بسیاری در صادرات پسته دارد انجام مراحل اظهار نامه گمرکی باید به درستی انجام شود تا مراحل صادرات پسته دچار مشکل نگردد.

برای دریافت مجوز های بهداشتی باید محصول را برای نمونه برداری به سازمان‌ های مربوطه ارسال کنید تا بتوانید مجوز های لازم را از سازمان‌ های مربوط دریافت کنید. موارد ذکر شده از سری قوانین موجود برای صادرات پسته است که باید حتماً به آن توجه شود دریافت مشاوره از شرکت‌ های بازرگانی می ‌تواند به تسریع روند مراحل صادرات کمک شایانی نماید.

جمع بندی

صادرات پسته به عنوان یکی از تجارت‌ های پر درآمد در کشور شناخته شده است و سود حاصل از این صادرات نه تنها برای رونق صنعت کشاورزی و باغداری کشور بلکه برای رونق چرخه اقتصادی کشور هم بسیار مفید خواهد بود. در این مقاله از سایت پرشین تجارت دوان سعی کردیم توضیحات کافی در مورد صادرات پسته به کشور های خارجی را به صورت خلاصه برای شما توضیح دهیم. چنانچه قصد صادرات پسته و یا دیگر محصولات خشکبار را دارید می ‌توانید از ترخیص کاران حرفه ‌ای تیم پرشین تجارت دوان کمک بگیرید تا مراحل صادرات پسته شما را در کمترین زمان و بدون پرداخت هزینه اضافی انجام شود.

آیا برای صادرات پسته نیاز به دریافت مجوز است؟

صادرات پسته مانند دیگر کالاهای صادراتی برای صادرات نیاز به دریافت یک سری مجوز ها دارد. درصورتی که مجوزهای لازم را دریافت نکنید نمی توانید صادرات خود را انجام دهید.

برای یک صادرات پسته بدون وجود مشکل و پر سود چه باید کرد؟

همانطور که می دانید صادرات پسته دارای سودآوری بالای است و در صورتی که مراحل صادرات و دریافت مجوز ها به درستی انجام شود می توانید به سود خوبی دست پیدا کنید به شرط آن که با مراحل آشنا باشید برای این کار می توانید از شرکت های بازرگانی هم کمک بگیرید تا دریافت مجوز ها و صادرات شما در کمترین زمان انجام شوند.

چرا در برخی از موارد برای صادرات پسته باید از بسته بندی شکیل استفاده شود؟

اگر صادرات پسته به صورت تک بسته ی باشد جنبه های زیبایی و تبلیغاتی آن مهم است و لازم است که از بسته بندی های زیبا و شکیل استفاده شود.

به این نوشته امتیاز دهید
Rate this post
نویسنده: پرشین تجارت / تاریخ: 1403-7-7
0 42

لطفا در مورد این مطلب نظر دهید

در صورت تمایل شماره تماس خود را وارد نمایید، در اولین فرصت کاری با شما در ارتباط خواهیم بود.

همراه شما بودیم و هستیم. " حس خوب یک تجارتی امن "

شماره تلفن: 02142326

پاسخگویی سریع در واتساپ- ایتا- تلگرام 09018317541


" ترخیص کالا خود را با آرامش خاطر به ما بسپارید "
021-42326 ارتباط از واتساپ