صادرات کامپاند پلی اتیلن
صادرات کامپاند پلی اتیلن
واتساپ: 09018317541 02142326

صادرات کامپاند پلی اتیلن

آیا از شرایط و قوانین صادرات کامپاند پلی اتیلن مطلع هستید؟ امروز میخواهیم شما را با مراحل و سلسه مراتب صادرات کامپاند پلی اتیلنآشنا کنیم. صادرات کامپاند پلی اتیلن یکی دیگر از خدمات گروه بازرگانی گمرکی پرشین تجارت دوان می باشد که به فعالان اقتصادی کشور ارائه میکند.در چند سال اخیر صادرات کامپاند پلی اتیلن روند صعودی و قابل توجهی داشته است.

<yoastmark class= صادرات کامپاند پلی اتیلن

 

بر اساس بند 6 مصوبات کمیته تخصصی صادارات پلی اتیلن کامپاند فقط توسط تولیدکنندگان انجام می شود.پلی اتیلن کامپاندها یکی از افزودنی هایی می باشند که در ترکیب با مواد پایه پلیمری محصولات جدیدی را تولید می کنند که امکان استفاده در صنایع مختلف و کاربرد های مختلف را دارا می باشند. به این علت که  استفاده از کامپاند در کیفیت و کاهش قیمت محصول نهایی تاثیرزیادی میگذارد به همین دلیل  صادر کنندگانی که در این حوزه فعالیت می کنند،  فرصت کسب سود فراوان برای آنها فراهم می باشد و از این طریق می توانند تجارت خود را پر رونق و گسترده تر کنند.

مهم ترین کاربردهای کامپاند پلیمری عبارتند از:

  • تولید و ساخت انواع اسباب بازی
  • تولید انواع پارچه های مصنوعی
  • ساخت لوازم و تجهیزات ورزشی
  • ساخت قطعات خودرو
  • ساخت قطعات ساختمان و ساختمان سازی
  • ساخت انواع لوله
  • ساخت بطری های نوشیدنی، سیم ها و کابل ها
  • ساخت تجهیزات کامپیوتری و پزشکی و غیره

 

در بخش اول مقاله شما را با این محصول آشنا کردیم حال در بخش دوم شرایط صادرات این محصول را شرح می دهیم: صادرات کامپاند پلی اتیلن فرآیندی است که حتما باید به یک سری نکات توجه شود و اگر در انجام این مراحل دقت نشود قطعا دچار ضرر می شوید. نکات مهم در امر صادرات کامپاند پلی اتیلن باید به آنها توجه داشته باشید عبارتند از:

 

  • انتخاب و خرید از تولید کننده و تامین کننده معتبر
  • آگاهی و کسب اطلاعات کافی در مورد خواص و ویژگی های کامپاند مورد نظر
  • خرید نمونه قبل از سفارش جهت اطلاع از ویژگی ها و خواص کامپاند
  • مشورت با کامپاندرهای معتبر جهت تولید و خرید محصولات جدید
  • قیمت کامپاند
  • کاربرد و کیفیت کامپاند

صادرات کامپاند پلی اتیلن شامل اصلی ترین محصولات کامپاندی از جمله کامپاند پلیمری بر پایه پلی پروپیلن،  کامپاند پلی اتیلن کامپاند بر پایه پلی آمید،کامپاند پلی پروپیلن تقویت شده با EPDM و کامپاند بر پایه ABS و کامپاند بر پایه TPE می باشد. بازارهای صادراتی انواع پلی اتیلن کامپاند اغلب ترکیه، چین،  عراق،  امارات و اذربایجان هستند. برای صادرات کامپاندهای پلیمری همانند سایر محصولات پتروشیمی و مواد شیمیایی باید مجوزهای مربوطه را اخذ و بر طبق قوانین و مقررات گمرکی اقدام کرد.

شرکت بازرگانی گمرکی پرشین تجارت دوان با ایجاد بستری مناسب و با توجه به سابقه درخشان و تجربیات ارزنده شرایط بسیار مطلوبی را برای خرید و فروش و تجارت انواع پلی اتیلن کامپاند برای تجار و مشتریان گرامی فراهم می کند.

جهت صادرات کامپاند پلی اتیلن شرایط خاصی را لازم است مهیا کنید. این محصول باید دارای کیفیت بالایی باشد و از نظر استانداردهای جهانی مورد تأیید قرار گرفته باشد. از لحاظ رنگ و اندازه‌ی این کالا لازم است مناسب باشند. پلی اتیلن کامپاند صادراتی باید از مواد اولیه‌ی مناسب و سالم تولید شده باشد. یکی دیگر از نکات صادرات پلی اتیلن کامپند این است که این محصول در صادرات باید دارای بسته بندی و لیبل مخصوص می باشد.مشخصات پلی اتیلن کامپاند روی بسته بندی ذکر شود. در مواردی نرخ دلار و وضعیت اقتصادی کشور بر شرایط صادرات کامپاند تأثیر می‌گذارند. در چنین حالتی تنها تولید کنندگان اجازه‌ی صادرات را دارا می باشند.

 

قوانین صادرات پلی اتیلن کامپاند

 

در صادرات کامپاند پلی اتیلن به کشور‌های خارجی رعایت یکسری قوانین ضروری می باشد.از قوانین با اهمیت در این رابطه داشتن مجوز‌ها و اسناد لازم است. بدون داشتن این مدارک اداره گمرکات ایران اجازه‌ ی صادرات کالا را نمی‌دهد.

بازرگانان باید مجوز‌های سازمان استاندارد و کیفیت را اخذ کنند. دریافت کارت بازرگانی از قوانین مهم صادرات می‌باشد که بازرگانان باید آن را دریافت کنند. یکی دیگر از قوانین مربوط به ویژگی‌های پلی اتیلن کامپاند می‌باشد.این کالا لازم است مورد تأیید استانداردهای بین المللی باشد.

کیفیت پلی اتیلن کامپاند در حدی باشد که سازمان‌های مربوطه به آن اجازه‌ی صادرات بدهند. دولت معمولا از صادرات برخی محصولات پتروشیمی جلوگیری می‌کند. کامپاند‌ها افزودنی‌هایی هستند که کیفیت پلاستیک‌ها را بالا می‌برند. بنابراین طبق قانون اجازه‌ی صادرات دارند. انجام تشریفات گمرکی پلی اتیلن کامپاند و ترخیص آن از گمرک یکی از دیگر از قوانین می‌باشد.این کالا برای اینکه بطور قانونی از کشور خارج شود باید مورد تأیید گمرک باشد. در این مرکز بازرسان طی چند مرحله کیفیت، وزن و مشخصات کلی کامپاند را بررسی می‌کنند. کشور‌های خارجی خریدار نیز هر کدام قوانین خاص خود را دارند. برای مثال کشور آلمان به تولید کامپاند در شرایط بهداشتی معتقد است. اسناد موجود باید با مشخصات کالا انطباق داشته باشند. طبق قوانین این کشورپلی اتیلن کامپاند‌ها ضروری است که کاملا ایمن باشند.

 

مدارک لازم جهت صادرات پلی اتیلن کامپاند

 

در صادرات کامپاند مدارک زیادی لازم می‌باشند که توسط صادر کنندگان باید تهیه شوند.برای صادرات این محصول کارت بازرگانی، مجوز صنعت معدن و تجارت، وزارت کشاورزی، سازمان ملی استاندارد، پروفرما و ارائه‌ی گواهی استاندارد مورد نیاز می‌باشند.علاوه بر اینها در گمرک گواهی انطباق کالا، اظهارنامه، سند ترخیصیه، بارنامه، فاکتور پرداخت تعرفه‌ها و قبض انبار جهت ترخیص کالا از گمرک دریافت می‌شوند.در پروفرما تاریخ تولید و انقضاء، قیمت و مقدار کالا، شرایط پرداخت، درج نام شرکت تولید کننده و ویژگی‌های کامپاند بطور دقیق ذکر می‌شوند. هرکدام از مدارک در مرحله‌ی خاصی از صادرات کاربرد دارند.

 

میزان صادرات پلی اتیلن کامپاند

 

تولید پلی اتیلن کامپاند در جهان از کامپاند‌های پلی اتیلنی و پلی پروپیلنی بسیار افزایش یافته است. کشور‌های خارجی به میزان بالایی این کالا را می‌خرند. تولید کنندگان ایرانی با ساخت کامپاند‌ها بطور عمده همواره در جهت افزایش صادرات آن تلاش می‌کنند. هر سال میزان صادرات کامپاند بین ۳۰ تا ۵۰ درصد افزایش می‌یابد.تولید باکیفیت این کالا در افزایش میزان صادرات آن بسیار کمک کننده می‌باشد. طبق آمارها در سال ۱۴۰۱ میزان صادرات این محصول حدود ۲۵۷۱۳۳۰۶۲۳ دلار بوده است. بیشترین مقدار کامپاند به کشور عراق صادر می‌شود. این کشور در سال ذکر شده حدود ۹۶۸۴۳۶۰۰ دلار کامپاند از ایران خریده است.

 

بهترین مقاصد برای صادرات کامپاند پلی اتیلن

 

بهترین مقاصد برای صادرات کامپاند پلی اتیلن کشور‌های همسایه است. زیرا هزینه‌های حمل و نقل و صادرات آن کاهش می‌یابند. اگر در کشور‌های نزدیک بازار مناسبی پیدا شود پلی اتیلن کامپاند به آن‌ها صادر می‌شود.این کالا به عراق، ترکیه، امارات، افغانستان، آذربایجان، سوریه، پاکستان و روسیه بیشتر صادر می‌شود.کشور‌های ذکر شده بهترین مقاصد کامپاند می‌باشند. این کالا به کشور‌های چین، ژاپن، هندوستان، قرقیزستان و تاجیکستان نیز صادر می‌شود. عواملی مانند معرفی، تبلیغات، بازاریابی و شرکت در نمایشگاه‌های بین المللی در افزایش تعداد کشور‌های خریدار تأثیر دارند. پتانسیل صادرات این کالا به علت تولید بالا به دیگر کشور‌ها زیاد شده است.

چه نکاتی را باید در امر صادرات کامپاند پلی اتیلن رعایت کنیم؟

  • انتخاب و خرید از تولید کننده و تامین کننده معتبر
  • آگاهی و کسب اطلاعات کافی در مورد خواص و ویژگی های کامپاند مورد نظر
  • خرید نمونه قبل از سفارش جهت اطلاع از ویژگی ها و خواص کامپاند

بازار های صادراتی پلی اتیلن کامپاند کدام کشور ها را شامل میشود؟

بازار صادراتی این محصول اغلب ترکیه، چین،  عراق،  امارات و اذربایجان می باشد.

چه مدارکی برای صادرات کامپاند پلی اتیلن لازم میباشد؟

برای صادرات این محصول کارت بازرگانی، مجوز صنعت معدن و تجارت، وزارت کشاورزی، سازمان ملی استاندارد، پروفرما و ارائه‌ی گواهی استاندارد مورد نیاز می‌باشند.

در نهایت، باید توجه داشت که صادرات کامپاند پلی اتیلن نیازمند انجام مطالعه دقیق و شناسایی دقیق موقعیت های آن در بازار جهانی است. برای صادرات کامپاند پلی اتیلن بهترین راهکار این است که با شرکت‌های معتبر و باتجربه در این زمینه همکاری شود و بهترین گزینه را انتخاب کنید که همانطور که در ابتدا گفته شد یکی از خدمات گروه بازرگانی گمرکی پرشین تجارت دوان  مشاوره جهت صادرات این دسته از محصولات می باشد که می توانید از طریفق راه های ارتباطی با کارشناسان ما درارتباط باشید.

به این نوشته امتیاز دهید
Rate this post
نویسنده: پرشین تجارت / تاریخ: 1403-5-2
0 417

لطفا در مورد این مطلب نظر دهید

در صورت تمایل شماره تماس خود را وارد نمایید، در اولین فرصت کاری با شما در ارتباط خواهیم بود.

همراه شما بودیم و هستیم. " حس خوب یک تجارتی امن "

شماره تلفن: 02142326

پاسخگویی سریع در واتساپ- ایتا- تلگرام 09018317541


" ترخیص کالا خود را با آرامش خاطر به ما بسپارید "
021-42326 ارتباط سریع با ما