واردات تینیدازول از گمرک
واردات تینیدازول برای تولید داروهای مشابه آنتی بیوتیک مهم و حیاتی است. این ماده برای از بین بردن باکتریها، انگلها و آلودگیهای مشابه کاربرد دارد. این دارو ارگانیسمهایی را که موجب ایجاد عفونت در بدن میشوند را از بین میبرد.همچنین از این دارو برای درمان انواع عفونت رودهای، عفونت دستگاه گوارش، عفونت واژن و عفونت لثه (و موارد مشابه دیگر) استفاده میگردد در ادامه با ما همراه شوید تا با نحوه واردات و ترخیص ماده اولیه تینیدازول آشنا شوید.
با توجه به سود بالای این ماده اولیه، پیش از ورود آن می بایست تجربه کافی در این خصوص داشته باشیم. جهت ترخیص از گمرکات کشور می بایست مجوزهای ورود ماده اولیه تینیدازول را از واردات بهداشت اخذ نماییم، لذا پیش شرط ورود کالا اخذ مجوزهای لازم می باشد.دارا بودن مدارک لازم جهت ترخیص بخصوص مواد اولیه دارو، در کنار اخذ مجوزهای لازم که از وزارت بهداشت اخذ می گردد، دارای اهمیت خاصی است لذا اخذ مدارک و اسناد لازم از فروشنده و تحویل آن به ترخیص کار و یا حق العمل کار رسمی گمرک کمک می کند تا کالا با توجه به اهمیت ویژه آن در اسرع وقت ترخیص گردد.
- پیدا کردن تولیدکننده معتبر خارجی
- مذاکرات و دریافت نمونه مواد اولیه این دارو
- بررسی کیفیت و اعتبار شرکت خارجی و تحقیق کامل
- عقد قرارداد
- ایحاد پیش فاکتور
- دریافت مجوزهای واردات مواد اولیه تینیدازول
- انتقال مبلغ خرید دارو به حساب شرکت خارجی
- انتخاب شیوه حمل و نقل
- تخمین هزینه ها
- ترخیص این ماده از گمرک و ورود محموله به ایران
مدارک که در ترخیص ماده اولیه تینیدازول مهم هستند:
- ثبت درخواست ورود و ترخیص این ماده اولیه
- ثبت و ارائه آنالیز کالا جهت ترخیص دارو از گمرک فرودگاه امام و دیگر گمرکات
- ارائه پروانه ساخت دارو جهت ترخیص از گمرکات کشور
- ارائه گواهی عدم آلودگی جهت ترخیص از گمرک بندرعباس
- ثبت سفارش دارو جهت ترخیص از گمرکات
- دریافت فاکتور و یا پیش فاکتور از فروشنده
- ثبت شرکت فروشنده
- اعلام پروانه ساخت ماده اولیه تینیدازول
- ارائه مدارک
- تحویل و نشان دادن آنالیز محصول
- ارائه مدارک مربوط به ثبت سفارش در سامانه توسعه تجارت ایران
- ثبت دارو IRC
- ارائه مدارک مربوط به سابقه شرکت در زمینه ترخیص دارو
- ارائه گواهی عدم آلودگی دارو (BSE/TSE)
- ارائه برگه های پروفرما و فاکتور Packing List
- ارائه برگه آنالیز مهر شده توسط مسئول فنی گمرک
همانطور که ذکر شده، واردات و ترخیص مواد اولیه دارویی از گمرک برای تولید آن ها یکی از تجارت های بینالمللی پرسود در کشور ما است. اما تاجران و بازرگانان برای شروع هر گونه فعالیت در این زمینه باید با اصول و قوانین مربوطه آشنا بوده و تجربه کافی را در این حوزه داشته باشند. برای ترخیص مواد اولیه تینیدازول از گمرک، باید تمامی مراحل مطابق با پروندههای تشکیل شده در سازمان مجوز دهنده وزارت بهداشت انجام شود و کالاهای وارداتی باید دارای مجوزهای لازم در این زمینه باشند. بنابراین، اولین شرط برای واردات کالاهای دارویی، دریافت تمامی مجوزهای ضروری از سازمانها و مراجع ذیربط است. همچنین، همراه با این مجوزها، باید اسناد و مدارک مورد نیاز برای گمرک جهت صدور اجازه ترخیص کالاها نیز فراهم شود. بنابراین، برای انجام مراحل ترخیص دارونیاز به یک مجموعه از مجوزها، اسناد و مدارک است تا بتوان فرآیند را به سرعت و به شکل صحیح پیش برد.
کد تعرفه گمرکی ماده اولیه تینیدازول را چگونه تهیه کنیم؟
برای دریافت این کد، می توانید به وبسایتهای جامع سازمانها و ادارات گمرکی کشور مراجعه کنید یا به صورت حضوری به دفتر گمرک مراجعه نمایید. میتوانید این کدها را از طریق اشخاصی که در این حوزه فعالیت دارند، دریافت کنید. مراجعه به افرادی که تجربه کافی در این زمینه دارند، میتواند به شما کمک کند تا با موارد فنی و عملیاتی مربوط به ترخیص دارو آشنا شوید و از اشتباهات و هزینههای اضافی جلوگیری کنید.
هزینه واردات و ترخیص مواد اولیه تینیدازول از گمرک شامل موارد زیر می شود که وابسته به قوانین و مقررات کشور به صورت یکسان محاسبه می شود:
- هزینه بارگیری و تخلیه داروها: شامل هزینه های مربوط به بارگیری و تخلیه کالاها از وسیله نقلیه و انتقال آنها به انبارهای گمرکی.
- انبارداری گمرک و باربری: هزینه های مربوط به نگهداری ماده اولیه دارویی در انبارهای گمرکی و همچنین هزینه های باربری برای انتقال آن ها در داخل گمرک.
- حقوق ورودی: هزینه های مربوط به ورود ماده اولیه تینیدازول، به کشور که بر اساس ارزش این کالا و مبلغی که به عنوان حقوق ورودی تعیین میشود.
- مالیاتهای ورودی: مالیات هایی که بر اساس ارزش کالا و تعرفههای مربوط به واردات در نظر گرفته میشود.
- تعرفه آزمایشگاهی: هزینههای مربوط به آزمایش کالاها توسط آزمایشگاههای گمرکی به منظور اطمینان از کیفیت و مطابقت با استانداردهای مربوط.
- کارشناسی این ماده اولیه: هزینههای مربوط به بررسی و تحلیل ماده اولیه تینیدازول توسط کارشناسان گمرکی به منظور تعیین مشخصات و ویژگیهای این ماده است.
با توجه به شرایط تحریمی که کشورمان در آن قرار گرفته است واردات و ترخیص مواد اولیه تینیدازول از گمرک با مشکلاتی رو به رو هستند. اما محدودیتهایی که در این زمینه وجود دارد که باعث میشود که واردات این ماده از کشورهای مختلف با چالشهایی مواجه شود.
کشورهایی مانند آلمان و ژاپن: این کشورها به دلیل کیفیت بالای داروهای تولیدی، جز بهترین گزینهها برای واردات دارو به ایران محسوب میشوند. اما با وجود این کیفیت، به دلیل تحریمها، با تاجران و شرکتهای ایرانی همکاری نمیکنند.
کشورهای عضو اتحادیه اروپا، کره جنوبی و تایوان: واردات مواد اولیه دارویی از این کشورها محدودیتهای کمتری دارد و اغلب تاجران به دلیل کیفیت محصولات، تمایل به واردات و ترخیص دارو از مبدا این کشورها را دارند.
کشورها آرژانتین، برزیل، هند و چین: داروهای تولیدی این کشورها کیفیت قابل قبولی دارند و به سلامت فرد آسیب نمیرسانند.پس بنابراین محدودیتی در واردات ماده اولیه تینیدازول ایجاد نمیکند.
در واقع هر شخص حقیقی یا حقوقی که بتواند موافقت سازمان غذا و دارو را کسب کند امکان واردات این ماده اولیه، به کشور را دارد. در صورت عدم موافقت سازمان غذا و دارو واردکننده دارو اجازه ترخیص از گمرک را نخواهد داشت. هر کدام از شرکتهای واردکننده مجاز میباشند تنها یک نفر را در سمت مسئول فنی معرفی نمایند که این فرد باید دارای دکترای داروسازی باشد. شرکتهایی که تحت عنوان واردکننده دارو شناخته میشوند باید به طور علنی و رسمی خودشان را به عنوان واردکننده دارو قلمداد کنند. در غیر این صورت نخواهد توانست فعالیتی در این خصوص انجام دهند.
سوالات متداول
هزینه ترخیص ماده اولیه تینیدازول از گمرک؟
هزینه بارگیری و تخلیه داروها – انبارداری گمرک و باربری – حقوق ورودی- مالیاتهای ورودی- تعرفه آزمایشگاهی- کارشناسی این ماده اولیه
کد تعرفه گمرکی ماده اولیه تینیدازول را چگونه تهیه کنیم؟
برای دریافت این کدها، می توانید به وبسایتهای جامع سازمانها و ادارات گمرکی کشور مراجعه کنید یا به صورت حضوری به دفتر گمرک مراجعه نمایید.
از کدام کشورها به راحتی می توان ماده اولیه تینیدازول را وارد کرد؟
کشورها آرژانتین، برزیل، هند و چین داروهای تولیدی این کشورها کیفیت قابل قبولی دارند و به سلامت فرد آسیب نمیرسانند.پس بنابراین محدودیتی در واردات ماده اولیه تینیدازول ایجاد نمیکند.
همراه شما بودیم و هستیم. " حس خوب یک تجارتی امن "
شماره تلفن: 02142326
پاسخگویی سریع در واتساپ- ایتا- تلگرام 09018317541
" ترخیص کالا خود را با آرامش خاطر به ما بسپارید "
لطفا در مورد این مطلب نظر دهید