
واردات قطعات کامپیوتر
امروزه استفاده از تکنولوژی بیشتر از هر چیزی زندگی انسانها را با خود همراه کرده و این امر با وجود کاربردهای گسترده رایانهها سبب شده است که تولید دستگاههای کامپیوتری بیش از پیش شود. شرکتهای مختلفی در ایران، در حال تولید کامپیوتر و قطعات آن میباشند اما میزان این تولیدات جوابگوی نیاز مردم ایران نیست و باید این قطعات از دیگر کشورها به ایران وارد شوند. برای واردات این قطعات باید به یک سری نکات توجه داشته باشید و آنها را رعایت کنید. اگر شما هم میخواهید اطلاعاتی درباره واردات قطعات کامپیوتر کسب نمایید، تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

همانطور که گفته شد این روزها میزان استفاده از کامپیوتر و رایانه افزایش یافته است و تمامی مشاغل به نوعی به کامپیوتر وابسته هستند. اگر شما یک روز از زندگی خود را در نظر بگیرید متوجه میشوید از هنگام بیدار شدن و برای انجام خرید و انجام امور بانکی و دیگر کارها با کامپیوتر و انواع دستگاههای دیجیتال سروکار دارید.
این موضوع به تنهایی ضرورت و اهمیت کامپیوتر را در زندگی ما انسانها نشان میدهد اما میزان تولیدات قطعات الکترونیکی کامپیوتر در ایران کمتر از نیاز بازار است و به همین دلیل برای رفع این خواستهها واردات قطعات کامپیوتری حائز اهمیت میباشد. در اینجا پیشنهاد می کنیم تا با واردات تجهیزات الکترونیکی از گمرک آشنا شوید.
بیشتر واردات قطعات کامپیوتر از کشور امارات انجام میشود اما مالزی و چین نیز این قطعات را به ایران صادر می کنند.
از دیگر کشورهای واردات و ترخیص قطعات الکترونیکی کامپیوتر میتوان به هنگ کنگ و تایوان اشاره نمود. البته لازم به ذکر است که قطعات کامپیوتری در شرکت های بزرگی چون اچ پی، لنوو، اپل و ایسر تولید میگردند و سپس در بازارهای گوناگون عرضه میشوند.

برای انجام واردات قطعات الکترونیکی مانند واردات وسایل و دستگاههای دیگر باید مراحل قانونی را پشت سر گذاشته تا بتوان در پایان کالاهای مورد نظر را دریافت نمود. در ادامه این مراحل را با هم بررسی میکنیم.
یکی از مجوزهای لازم برای انجام واردات، کارت بازرگانی میباشد که وجود آن برای انجام واردات و صادرات کالاهای گوناگون لازم و ضروری است. همچنین لازم به ذکر است که این کارت هم برای افراد و هم برای شرکت ها صادر می گردد و شرکت در آزمون آن بسیار مهم و حائز اهمیت میباشد.
سورسینگ یا پیدا کردن شرکت تولید کننده باید با دقت بالا انجام شود و این کار را میتوان از طریق جستجو در اینترنت، نمایشگاههای تجاری و اتاقهای بازرگانی به خوبی به پایان رساند. برای سورسینگ باید زبان انگلیسی را بلد باشید تا بتوانید با طرف مقابل بحث و گفتوگو کنید.
شما باید برای واردات قطعات الکترونیکی کامپیوتر، از قیمت این قطعات اطلاع داشته باشید تا بتوانید بررسیها و مقایسههای لازم را انجام دهید. جهت اطلاع از قیمت قطعات کامپیوتر میتوانید به شرکت فروشنده ایمیل زده و قیمت قطعات را از آنها دریافت نمایید.
علاوه بر قیمت قطعات الکترونیکی، هزینههای دیگری مانند حملونقل، بیمه، ترخیص، باربری و بازرسی نیز باید در نظر گرفته شود. شما میتوانید قیمت هر یک از این مراحل را به صورت تقریبی به دست آورده و بررسی کنید که ترخیص قطعات الکترونیکی کامپیوتر از این شرکت برای شما مناسب می باشد یا باید شرکت دیگری را انتخاب کنید.
اگر قیمت قطعات مورد نظرتان برای شما به صرفه بود باید به تولید کننده سفارش دهید و سپس پیش فاکتور را از آنها بخواهید. در واردات قطعات الکترونیکی کامپیوتر پیش فاکتور سندی است که فروشنده باید به خریدار بدهد و این سند شامل اطلاعاتی مانند نام و نشانی فروشنده و خریدار، نوع و تعداد کالاها، تاریخ تولید، قیمت کالاها، چگونگی پرداخت، مدت زمان گارانتی، نوع و تعداد بسته ها، زمان تحویل کالاها، مبدأ و مقصد قطعات و مدت اعتبار فاکتور فروش میباشد.
بعد از اینکه پیش فاکتور را از تولید کننده دریافت کردید باید سفارش خود را در سایت جامع تجارت ثبت کنید. در این مرحله باید از ارگانها و ادارات مختلف، مجوزهایی را دریافت نمایید تا سفارش شما به ثبت برسد.
انتخاب روش حملونقل این قطعات باید بادقت انجام شود و بهتر است با یک شرکت حملونقل بین المللی خوشنام و معتبر قرارداد ببندید تا حمل این قطعات با کمترین خسارت و بدون دردسر انجام شود. پیش از حمل قطعات کامپیوتر باید کارهای بیمه و بازرسی انجام شود تا از سالم و اصل بودن قطعات اطمینان حاصل کنید.
شما باید هزینه کالاهای خریداری شده را از طریق بانک و یا صرافی مطمئن، به شرکت تولید کننده یا فروشنده پرداخت نمایید و مراحل کلی واردات قطعات الکترونیکی کامپیوتر را به پایان برسانید. در این مرحله، مراحل خرید شما از شرکت خارجی به پایان می رسد و تنها مرحله باقی مانده مربوط به کشور ایران می باشد.
ترخیص قطعات الکترونیکی کامپیوتر آخرین مرحله از مراحل واردات می باشد که این کار به هنگام ورود کالاها به گمرک انجام میشود. برای ترخیص کالاها از گمرک باید یک ترخیصکار استخدام کرده تا مراحل ترخیص، آسان و سریعتر انجام گیرد. در انتخاب ترخیصکار باید دقت داشته باشید زیرا اگر وی تخصصی نداشته باشد، کار ترخیص را با چالشهای بسیاری روبرو می سازد.
قطعات کامپیوتری خریداری شده از کشورهای خارجی باید به یکی از روش های زمینی، هوایی و دریایی به ایران ارسال شوند. برای ارسال قطعات الکترونیکی بهتر است از راه های زمینی و دریایی استفاده کنید تا میزان خسارات واردشده به این کالاها به حداقل ممکن برسد.
باتوجه به کشور انتخابی شما برای خریداری قطعات مورد نظر ممکن است دو راه مستقیم و غیر مستقیم برای واردات وجود داشته باشد. راه مستقیم آسان و ارزانتر است اما راه غیر مستقیم به دلیل دو مسیره بودن هم زمان زیادتری را به خود اختصاص میدهد و هم هزینه بیشتری دارد. تمامی این هزینهها بر قیمت نهایی محصول تاثیرگذار است و باید مورد توجه قرار گیرند.
تمامی قطعات کامپیوتری در بازار ایران کم بوده و به همین دلیل تمامی تجهیزات و قطعات داخلی و خارجی از کشورهای دیگر وارد ایران می شوند. قطعات اصلی و جانبی که از کشورهای خارجی به ایران وارد می شوند کارت گرافیک، کیبورد، پردازنده، قلم نوری، کیس، موس، هارد دیسک اینترنال، فن خنک کننده، مانیتور، رم کامپیوتر، کارت صدا و هدست می باشند. تمامی این قطعات الکترونیکی در بازار ایران متقاضی دارند و واردات به خوبی پاسخ این تقاضا و خواستهها را میدهد.
قطعات الکترونیکی موجود در ایران برای این حجم از تقاضا کافی نیستند و واردات آنها امری کاملا طبیعی محسوب میشود. واردات قطعات الکترونیکی کامپیوتر حجم عظیمی از قطعات مورد نیاز را برای رفع نیازهای مردم جامعه فراهم می کند پس اگر میخواهید در این راستا گام بردارید، از مشاوران متخصص کمک بگیرید.
تجارت امن و پایدار با گروه بازرگانی پرشین تجارت دوان
شماره تلفن: 02142326واتساپ09018317541
" ترخیص کالا خود را با آرامش خاطر به ما بسپارید "
لطفا در مورد این مطلب نظر دهید