واردات کانکتور
واردات کانکتور
واتساپ: 09018317558 02142326

واردات کانکتور

کانکتور یک قطعه الکترونیکی است که از آن برای وصل کردن ادوات الکتریکی یه یکدیگر و برقرار کردن یک مدار الکتریکی کاربرد دارد. کانکتورها دارای دو بخش نری و مادگی هستند که با اتصال آن ها به یکدیگر ارتباط برقرار می شود. در لوازم های برقی، قطعات مختلفی وجود دارند که این قطعات به وسیله کانکتورهای مختلف به هم متصل می شوند.  پورت های usb، Aux پریز تلفن یک نوع کانکتور هستند. جهت آشنایی با واردات کانکتور با ما تا انتهای مقاله همراه باشید.

واردات کانکتور واردات کانکتور

 

با توجه به نیاز صنایع الکترونیکی و نبود تعدادی از کانکتورهای خاص، برای جبران این کمبود می بایست از طریق واردات این نوع کانکتورها و همچنین واردات قطعات الکترونیکی و کامپیوتری از سایر کشورها این مشکل بر طرف می شود.

 

می‌توان ادعا کرد که امروزه هیچ شرکت یا موسسه‌ای بدون داشتن ارتباط‌های رایانه‌ای امکان فعالیت را ندارد. چرا که این وسیله الکترونیکی توانسته انقلابی بزرگ در تمامی حوزه‌های کاری ایجاد کرده و به یکی از مهم‌ترین ملزومات هر شاخه و رشته‌ای در بازار تبدیل شود. این موضوع سبب شده تا تقاضا برای کالاهای الکترونیکی در بازار بسیار افزایش یابد.

یکی از پرطرفدارترین این وسیله‌ها کانکتور می‌باشد. اهمیت کانکتور در بین خریداران به قدری بالا است که تولیدات داخلی پاسخگوی نیاز مردم نبوده و واردات کانکتور به یکی از الزامات در پاسخگویی به نیاز بازار تبدیل شده است. کانکتورها با هدف وصل کردن بخش‌های مختلف شبکه و دستگاه‌های الکترونیکی به هم به کار برده می‌شوند.

در صورتی که فکر می‌کنید ایده واردات کانکتور می‌تواند برای شما سوددهی بالایی داشته باشد در این مقاله برای اطلاع از نکات مهم همراه ما باشید.

بیشتر بدانید :

انواع کانکتورها

 

  • کانکتور های کابلی
  • کانکتورهای شاسی یا پنلی
  • کانکتور های نصب شده بر روی PCB
  • کانکتورهای پشتی یا Splice
منظور از کانکتور چیست و چه کاربردهایی دارد؟

 

کانکتور قطعه‌ای مهم در صنعت الکترونیک است. این دستگاه حالت الکترومکانیکی داشته و به منظور ایجاد اتصال بین ادوات الکتریکی به کار برده می‌شود. بنابراین در اغلب مدارهای الکتریکی استفاده از کانکتور جز واجبات است. معمولا طراحی کانکتور به صورت نر و ماده انجام می‌شود. به این معنا که با وصل کردن دو قسمت نری و مادگی به هم اتصال مورد نیاز کاربران ایجاد می‌گردد. کانکتورهای دارای انواع مختلفی بوده و افراد می‌توانند بسته به نیاز و شرایط کاری خود مناسب‌ترین گزینه را انتخاب و برای واردات کانکتور اقدام کنند. به عنوان مثال کانکتورها می‌توانند بسته به نوعی که دارند اتصالات دائمی و یا موقت را برای کاربران ایجاد کنند. علاوه بر آن کاربران این امکان را خواهند داشت تا از کانکتورهای غیر یکسان برای ایجاد اتصال مورد نیاز خود کمک بگیرند. البته در این شرایط استفاده از آداپتور یا مبدل الزامی خواهد بود.

از آنجایی که کانکتورها دارای انواع مختلفی هستند خریداران قبل از خرید باید با انواع و ویژگی‌های هر کدام از آن‌ها آشنا شوند. در غیر این صورت انتخاب، خرید و واردات کانکتور ایده‌آل و مناسب امکان‌پذیر نخواهد بود. از جمله اصل‌ترین تقسیم‌بندی انواع کانکتورهای موجود در بازار عبارتند از:

 

 کانکتور کابلی

 

همان طور که از نام آن می توان متوجه شد این نوع از کانکتورها دارای کابل بوده و به کمک آن اتصالات مورد نیاز را برقرار می‌کند.

 

کانکتور پنلی

 

کانکتور پنلی که با نام کانکتور شاسی نیز شناخته می‌شود، به منظور نصب کانکتور به یک دستگاه ثابت توسط سیم به کار گرفته می‌گردند.

 

کانکتورهای PCB

 

کانکتور پی سی بی یا به عبارتی دیگر کانکتور نصب شده روی PCB جز دیگری هستند که در آن کانکتور بر روی یک برد فیکس شده است.

 

کانکتور  اسپلایس

 

کانکتورهای اسپلایس یا پشتی برای کسانی مناسب است که قصد وصل کردن دو قطعه الکترونیکی را به صورت همیشگی دارند. اتصالات در این موع از کانکتورها به کمک سیم انجام می‌شود.

 

کانکتورهای آر اف

 

از دیگر انواع کانکتورهای موجود در بازار که بیشتر از دیگر انواع مورد استفاده قرار می‌گیرد، کانکتور RF است. این کانکتور به منظور استفاده در فرکانس رادیویی در محدوده چند مگا هرتز طراحی و ساخته می‌‌شود. واردات کانکتور آر اف می‌تواند سود خوبی را برای واردکننده‌ها به دنبال داشته باشد.

 

import-connector طریقه واردات کانکتور

 

طبق آمارهای به دست آمده سهم واردات کانکتور به ایران به طور سالانه ۱۰۰ میلیون دلار است. بنابراین سهم کارخانه‌های داخلی در این زمینه کمتر از ده درصد می‌باشد. بنابراین با قدم گذاشته در حوزه واردات کانکتور می‌توان پیشرفت قابل توجهی را در تجارت بازار داخلی رقم زد. با توجه به شرایط بازارهای خارجی و داخلی دولت‌ها قوانین مختلفی را برای واردات قطعات الکتریکی و دیگر محصولات وارداتی وضع می‌کنند. این موضوع سبب می‌شود تا افراد تازه کار نه تنها به سود مورد نظر خود نرسند بلکه متوجه خسارات و ضرر و زیان نیز گردند. تنها چاره کار کسب اطلاعات دقیق از تمامی جزئیات مسیر واردات و کمک گرفتن از شرکت‌های بازرگانی معتبر در این زمینه است. از جمله مهم‌ترین کارهایی که باید قبل از اقدام به واردات کانکتور در نظر گرفت عبارتند از:

  • انجام تحقیقات جامع در مورد شرکت یا سایتی که قصد سفارش کانکتور را دارید
  • خرید از شرکت فروشنده بدون واسطه و به صورت مستقیم با هدف کاهش هزینه‌ها
  • انتخاب مناسب‌ترین حالت حمل و نقل (زمینی، هوایی، دریایی)
  • در حین سفارش حتما مشخصات کامل کانکتور از قبیل شماره فنی، لینک دیتاشیت، کارخانه سازنده، تعداد مورد نیاز و … را با دقت بالا به شرکت خارجی ارسال کنید.
  • بعد از ثبت سفارش و نهایی کردن خرید ارتباط خود را با شرکت فروشنده به منظور انجام پیگیری‌های لازم حفظ کنید.

 

بهترین کشورها برای واردات کانکتور

 

انتخاب کشور مناسب برای واردات کانکتور از اهمیت خیلی بالایی برخوردار است. به خصوص در دوران تحریم این موضوع اهمیت دوچندانی پیدا می‌کند. چرا که واردکننده‌ها باید توجه داشته باشند که علاوه بر انتخاب کشور تولیدکننده معتبر از لحاظ کیفیت و قیمت معامله‌های آن‌ها متوجه تحریم‌ها نگردند. در حال حاضر کشور آمریکا با داشتن حدود ۲۷۰ کارخانه کانکتور سازی و کشور چین با بیش از ۷۰۰ کارخانه کانکتور سازی توانسته‌اند در صدر جدول مهم‌ترین کشورهای تولیدکننده این قطعه الکتریکی قرار بگیرند. علاوه بر این دو مورد کشورهای دیگری نظیر چین، کره و روسیه نیز امتیاز خوبی در بین صادرکننده‌های کانکتور قرار دارند. واردکننده‌های ایرانی می‌توانند از سه کشور چین، کره و روسیه حجم بالایی از کانکتور را خریداری و وارد کشور کنند.

در میان تولیدکنندگان کانکتور تعدادی از شرکت‌ها توانسته‌اند از مقبولیت بالایی بین خریداران برخوردار شوند. در زیر چند مورد از معتبرترین برندهای کانکتور موجود در بازار بین‌المللی را گردآوری کرده‌ایم:

  • کانکتور آمفنول (Amphenol)
  •  آی تی تی (ITT)
  •  هاروین (Harvin)
  • هوببر سوهنر (Hubber Suhner)
  •  رادیال (Radial)
  •  پاسترناک (Pasternack)

 

طریقه حمل و نقل واردات کانکتور

 

ثبت سفارش و خرید از شرکت خارجی بخشی از کار واردات کانکتور بوده و انجام هماهنگی‌های لازم برای حمل و نقل آن بخش دیگر کار است. معمولا حمل و نقل قطعات الکتریکی از کشورهای خارجی به ایران از دو طریق کشتی یا هواپیما انجام می‌شود. مدت زمان مورد نیاز برای ارسال خریدهای انجام شده بسته به شرایط متفاوت خواهد بود. معمولا تخمین‌زده می‌شود که واردات کانکتور با کشتی تقریبا به ۴ ماه زمان نیاز دارد. اما اگر حمل و نقل با هواپیما صورت بگیرد در عرض دو هفته نیز می‌توانید بار خود را از گمرکات کشور تحویل بگیرید.

 

تعرفه گمرکی واردات کانکتور

 

تعرفه گمرکی واردات کانکتور مثل هر کالای وارداتی دیگر با اعداد هشت رقمی مشخص می‌شود. در اختیار داشتن کد تعرفه گمرکی یا همان اچ اس (HS) کد به منظور استانداردسازی بازرسی و شناسایی کالاهای وارداتی در نظر گرفته می‌شوند. بنابراین برای اینکه واردکننده‌ها بتوانند مجوز ورود و خروج کانکتور وارداتی خود را از گمرکات کشور دریافت کنند باید قبل از هر کاری کد مورد نظر را پیدا کنند. کد تعرفه گمرکی کانکتور طبق گفته سازمان ملی گمرک بین‌المللی ۸۵۳۶۶۹۱۰ می‌باشد.

 

 واردات کانکتور

 

منظور از ترخیص واردات کانکتور به زبان ساده دریافت اجازه خروج آن از گمرکات کشور است. بنابراین واردکننده‌ها بدون انجام مراحل ترخیص اجازه خارج کردن کانکتور از انبار گمرک و وارد کردن آن به بازار داخلی را نخواهند داشت. ترخیص توسط فردی به نام ترخیص کار انجام می‌شود. اما قبل از اقدام به کار باید ترخیص کار خود را مشخص کرده و وکالت رسمی از طرف خود به او بدهید. در غیر این صورت از لحاظ قانونی ترخیص کار توانایی انجام مراحل اداری گمرک را نخواهد داشت. توجه داشته باشید که اگر مراحل ترخیص بیش از حد طول بکشد دولت کالاهای وارداتی قرار گرفته در انبار گمرک را مصادره کرده و واردکننده‌ها متوجه ضرر و زیان کلانی خواهند شد. بنابراین توصیه می‌شود حتما در انتخاب یک ترخیص کار خبره و کمک گرفتن از افراد کاربلد در این حوزه غافل نشوید.

 

معضلات احتمالی واردات کانکتور به کشور

 

هر چند واردات کانکتور سود کلانی را برای واردکننده‌ها خواهد داشت اما در برخی از شرایط می‌تواند آن‌ها را وارد ضرر و زیان‌های جدی بکند. از جمله مهم‌ترین این معضلات مشکلاتی است که در سال‌های اخیر به دلیل تحریم‌ها متوجه حال واردکننده‌ها شده است. بنابراین قبل از وارد شدن به این عرصه حتما قوانین مربوط به تحریم‌ها و راهکارهایی که توسط افراد مجرب توصیه می‌شوند مورد بررسی قرار دهید.

مشکل بعدی که از اهمیت بالایی نیز برخوردار است نوسانات ارزی در داخل کشور است. به این صورت که در برخی مواقع خریدارها در نتیجه افزایش‌ها و کاهش‌های پی در پی قیمت‌ها متوجه ضررها و زیان‌های بسیاری می‌شوند.

 

مشکلات ناشی از تحریم

 

یکی از مشکلات موجود در واردات کانکتور تحریم بودن کشورمان در مجامع بین المللی است. مشکلات ناشی از تحریم امکان معامله مستقیم با بسیاری از تولیدکننده‌های خارجی را از بین برده است. با در نظر گرفتن این شرایط، لازم است که برخی قطعات الکترونیکی مورد نیاز به صورت غیر مستقیم خریداری شوند. یافتن قطعات الکترونیکی و تأمین آن‌ها برای رفع نیاز کشور، نیاز به تجربه و تخصص در این زمینه دارد. شرکت بای بست با سابقه ای که در زمینه واردات کانکتور و سایر تجهیزات الکترونیکی دارد، امتحان خود را در این زمینه پس داده است و کالای مورد نیاز شما را در کوتاه ترین زمان ممکن تأمین کرده و به دست شما می‌رساند.

 

نوسانات قیمت ارز

 

در شرایط کنونی کشور و با توجه به ثابت نبودن نرخ ارز، مشکلات فراوانی برای واردات کالا وجود دارد. تأخیر در مراحل واردات کالا و تغییر نرخ ارز در این زمان، می‌تواند موجب ضرر و زیان برای سفارش دهنده یا تأمین کننده شود. با ورود به وبسایت بای بست و ثبت کالای مورد نیاز در بخش مربوطه، می‌توانید قیمت روز محصول مورد نیازتان را از بازارهای معتبر استعلام بگیرید و محصول را در موعد مقرر با تضمین کیفیت و سالم بودن کالا تحویل بگیرید.

 

وجود کالاهای تقلبی

 

در تمامی حوزه‌ها محصولات تقلبی فراوانی با شکل و ظاهر مشابه با محصولات شناخته شده تولید می‌شود. در بازار قطعات الکترونیکی هم این مشکل وجود دارد و سالانه کالاهای تقلبی و بی کیفیت زیادی وارد کشور می‌شود. تشخیص اصل بودن کالا نیاز به تخصص و تجربه ای دارد که هرکسی از عهده آن بر نمی آید. شرکت بای بست با تخصصی که در واردات کانکتور و سایر قطعات الکترونیکی دارد، محصولات سفارش داده شده را از کانال‌های معتبر تأمین می‌کند و با تضمین کیفیت و اصل بودن کالا در اختیار شما قرار می‌دهد.

 

مشاوره رایگان و تخصصی با کارشناسان ما

 

گروه بازرگانی پرشین تجارت دوان با سابقه درخشان خود در حوزه امور گمرکی و بازرگانی آماده خدمت رسانی به شما تجار و واحدهای تولیدی محترم  می باشد. کارشناسان ما پاسخگوی سوالات شما در هر زمینه ای هستند.  جهت واردات و ترخیص ارزان با پرشین تجارت دوان  کلیک نمایید.

به این نوشته امتیاز دهید
Rate this post
نویسنده: پرشین تجارت / تاریخ: 1401-8-1
2 1252

لطفا در مورد این مطلب نظر دهید

در صورت تمایل شماره تماس خود را وارد نمایید، در اولین فرصت کاری با شما در ارتباط خواهیم بود.

نظرات

  • سپهر صادقی

    مقاله خوبی بود.

  • کامران عبداللهی

    خیلی مفید بود

پاسخگوی سوالات شما هستیم

شماره تلفن: 02142326

واتساپ- ایتا- تلگرام 09018317558


" ترخیص کالا خود را با آرامش خاطر به ما بسپارید "
021-42326 ارتباط از واتساپ