وارانتی
وارانتی
واتساپ: 09018317558 02142326

وارانتی

وارانتی ها، مطابق قوانین و مقررات متحدالشكل بازرگانی (UCC) عبارتند از تاییدیه هایی كه از طرف سازنده و یا نمایده مجاز وی به وارد كننده و یا خریدار كالا بمنظور تامین منافع وی در دراز مدت و یا بطور نامحدود داده می شود و در صدور آنها، بانك ها نقشی ندارند.

انواع وارانتی ها مطابق (UCC (Uniform Commercial Code:

1) داشتن حق قانونی فروش (Warranty of Title)

2) عاری از عیب و نقص و نداشتن اثرات جانبی مورد خرید ( در دراز مدت)

 (Implied Warranty of Merchantability by Supplier)

3) تضمین برای مناسب بودن جهت استفاده خاص

(Implied Warranty of Fitness for a particular Purpose)

4) پذیرش سفارش خرید و اقرار به درك صحیح خواسته آن(Express Warranty)

وارانتی می تواند جداگانه طی نامه رسمی با سربرگ و مشخصات تولید كننده توسط او و یا نماینده مجاز وی و یا فروشنده ای كه چنین اختیاری به او تفویض شده و طرف قرارداد است، اخذ و یا بعنوان یك ماده در متن قرارداد منظور شود. همچنین ، حسب مورد می توان از یك یا چند وارانتی استفاده نمود.

وارانتی نوع اول: اعطای مجوز انحصاری عاملیت یا نمایندگی فروش در كشور یا منطقه.

وارانتی نوع دوم: این وارانتی مربوط به اثرات جانبی كالای خریداری شده در طولانی مدت بر روی مصرف كنندگان  می باشد مانند خاصیت سرطان زایی برخی از مواد.

وارانتی نوع سوم: فروشنده اقرار می نماید كه كالای ساخته شده مطابق درخواست خریدار تهیه شده و تنها برای هدف و كاربرد مورد نظر وی مناسب می باشد مانند واكسن دامی یا انسانی.

وارانتی نوع چهارم: فروشنده متعهد به تهیه كالای مناسب خریدار صرفابا دانستن صورت مسئله و آگاهی از هدف نهایی وی می باشد.این وارانتی زمانی اخذ می گردد كه خریدار دانش فنی كاملی در خصوص كالای مورد نیاز خود مانند مشخصات فنی ، تركیبات شیمیایی، كیفیت مواد، اندازه و … را نداشته باشد.

بیشتر بدانید :

تفاوت گارانتی و وارانتی چیست؟

كلمات گارانتی و وارانتی در كشور ما تعریف های متفاوتی دارد در این مقاله تلاش كردم با گردآوری مطالبی پیرامون این موضوع ابتدا معنی این دو كلمه و دوم تفاوت های آنها با یكدیگر را شرح دهم تا بستری جهت آگاهی مخاطبان عزیز فراهم گردد. رویكرد و هدف اصلی این مقاله، بالا بردن سطح  آگاهی مخاطبان جهت انتخاب درست است .

همیشه موضوعاتی در جامعه شكل می گیرد كه با اصل آن موضوع تفاوت های زیادی دارد ، موضوع گارانتی و وارانتی هم یكی از موضوعاتی است كه بسیاری از شما مخاطبان و خواننده گان را درگیر خود كرده یا خواهد كرد ، معمولا در بازار ایران به هر سرویسی كه ارائه دهنده خدمات متعهد می گردد گارانتی می گویند در حالی كه در اكثر كشورهای دیگر از اصطلاح وارانتی استفاده می گردد.

اما آنچه مهم است این است كه مفهوم دقیق سرویس گارانتی و وارانتی همان شرایطی خواهد بود كه در كارتهای گارانتی مرقوم و مكتوب شده است. در این مقاله سعی شده است شما با تعاریف موجود  و اصلی كلمه های “گارانتی” و “وارانتی ” آشنا شوید.

 

گارانتی : اصطلاح گارانتی (Guarantee) عبارت است از قولی لازم كه شخصی به شخص دیگر می دهد بگونه ای كه اگر شرایط خاصی رخ داد این قول عملی شود. بعنوان مثال وقتی شخصی می خواهد وام بگیرد او نیاز به یك نفر ضامن یا Guarantor دارد تا وی گارانتی – ضمانت – كند كه اگر وام گیرنده اصل پول را نپرداخت وی پول را باز پس دهد. دقت كنید كه باز پرداخت پول از طریق ضامن یا Guarantor تنها زمانی صورت میگرید كه وام گیرنده پول را باز پس ندهد.

اما امروزه این لغت بیشتر در خرید و فروش و معاملات بكار می رود و معمولا” تولید كنندگان محصولات به مصرف كننده های خود ضمانت یا گارانتی می دهند كه محصولشان در مدت زمان مشخصی كاملا” درست كار میكند و اگر اینطور نبود اصل پول برگشت داده می شود و یا محصول تعویض می شود.

كمی دقیق بخواهیم به موضوع بنگریم، گارانتی در واقع نوعی پشت گرمی برای مصرف كننده می باشد كه تولید كننده در مدت زمان خاص برای محصول خود به مصرف كننده می دهد و یا پشت گرمی است كه به مصرف كننده می دهد تا وی اطمینان حاصل كند تا محصولی كه خریده، همان است كه مشخصاتش در تبلیغات آمده است و اگر مصرف كننده راضی نبود حاضر است آنرا پس بگیرد یا تعویض كند.

جالب است بدانید كه فلسفه و ایده گارانتی نه تنها در دنیای واقعی بلكه در بسیاری از مصنوعات بشری نیز كاربرد دارد. بعنوان مثال یك سیستم عامل كامپیوتر ممكن است به برنامه های اجرایی گارانتی بكند كه هر لحظه كه برنامه نیاز به حافظه بیشتر داشت، حافظه لازم در اختیار برنامه قرار بگیرد.

وارانتی : این لغت كمی استفاده پیچیده تری دارد. Warranty شباهت زیادی به گارانتی دارد اما معمولا” در بازه های زمانی بیشتر از آن استفاده می شود و در آن راه برگشت از تصمیم خرید برای مشتری باز نیست. وارانتی قولی است كه معمولا” بین فروشنده و خریدار – یا تولید كننده و مصرف كننده – گذاشته می شود و فروشنده – از طرف تولید كننده – تاكید می كند كه محصول او در مدت زمان مشخص – كه معمولا” از دوره گارانتی بیشتر است – با همان مشخصات اولیه كار میكند.

تولید كننده معمولا” در مدت زمان وارانتی در صورت بروز مشكل برای محصول هزینه تعمیر یا تعویض قطعات را بعهده می گیرد و به این طریق به مصرف كننده اطمینان می دهد كه در طول مدت وارانتی نیازی به انجام هزینه تعمیرات ندارد.

به تفاوت گارانتی و وارانتی دقت كنید

به تفاوت گارانتی و وارانتی دقت كنید كه شما در مدت گارانتی می توانید به اصل پول خود برسید اما در مدت وارانتی نه. دقت كنید كه خدماتی مانند وارانتی یا گارانتی هر دو به دلخواه تولید كننده یا حتی در پاره ای موارد به دلخواه فروشنده برای جلب بیشتر رضایت مشتری می باشد كه ارائه می شود و در واقع الزامی در ارائه آنها وجود ندارد.

وارانتی قولی است كه معمولا بین فروشنده و خریدار – یا تولیدكننده و مصرف كننده – گذاشته می شود و فروشنده – از طرف تولیدكننده – تاكید می كند كه محصول او در مدت زمان مشخص – كه معمولا از دوره گارانتی بیشتر است – با همان مشخصات اولیه كار می كند. تولیدكننده معمولا در مدت زمان وارانتی در صورت بروز مشكل برای محصول هزینه تعمیر یا تعویض قطعات را به عهده می گیرد و به این طریق به مصرف كننده اطمینان می دهد كه در طول مدت وارانتی نیازی به انجام هزینه تعمیرات ندارد. از این رو در مدت گارانتی می توان به اصل پول خود رسید اما در مدت وارانتی این امر میسر نیست. خدماتی مانند وارانتی یا گارانتی هر دو به دلخواه تولیدكننده یا حتی درپاره ای موارد به دلخواه فروشنده برای جلب بیشتر رضایت مشتری به یك كالا اختصاص پیدا می كند و در واقع الزامی در ارائه آنها وجود ندارد.

به این نوشته امتیاز دهید
Rate this post
نویسنده: پرشین تجارت / تاریخ: 1400-3-31
0 2648

لطفا در مورد این مطلب نظر دهید

در صورت تمایل شماره تماس خود را وارد نمایید، در اولین فرصت کاری با شما در ارتباط خواهیم بود.

پاسخگوی سوالات شما هستیم

شماره تلفن: 02142326

واتساپ- ایتا- تلگرام 09018317558


" ترخیص کالا خود را با آرامش خاطر به ما بسپارید "
021-42326 ارتباط از واتساپ