ترخیص مقاومت از گمرک
ترخیص مقاومت از گمرک
واتساپ: 09018317558 02142326

ترخیص مقاومت از گمرک

در جهان امروز، علم و تکنولوژی پیشرفت‌های چشمگیری داشته‌اند و یکی از این پیشرفت‌ها ساخت و تولید انواع مقاومت‌های الکتریکی می‌باشد. به طور کلی مقاومت‌ها ولتاژ مدارهای الکتریکی را تغییر می‌دهند و در انواع وسایل به کار برده می‌شوند. مقاومت‌هایی که در کشور ایران تولید می‌شوند برای تولید و ساخت انواع وسایل کافی نمی‌باشند به همین دلیل امروزه واردات و ترخیص مقاومت از گمرک برای رفع نیازهای صنایع برق، حائز اهمیت می‌باشد. با ما همراه باشید تا با ترخیص مقاومت از گمرک آشنا شوید.

 

واردات مقاومت

واردات مقاومت

 

گروه بازرگانی پرشین تجارت دوان آماده واردات و ترخیص قطعات الکترونیکی مثل مقاومت ، واردات و ترخیص دیود  و … از گمرک را دارد.

مقاومت الکتریکی چیست؟

 

به طور کلی می‌توان گفت که مقاومت به عنوان یکی از تجهیزات الکترونیکی در تمامی مدارهای الکتریکی و در نتیجه در کلیه وسایل برقی وجود دارد. هر قطعه‌ای که برای جریان در مدار الکتریکی از خود مقاومت نشان دهد، مقاومت الکتریکی نامگذاری می‌شود. هر چه مقدار مقاومت در مدار الکتریکی بیشتر باشد جریان عبوری از آن کمتر است. مقاومت‌ها تنها قابلیت مصرف توان را دارند و نمی‌توانند توانی تولید کنند. در اینجا مطالعه آشنایی با واردات تجهیزات الکترونیکی را به شما پیشنهاد می دهیم.

از مهم‌ترین کاربردهای مقاومت الکتریکی می‌توان به محدودیت جریان، خطوط ورودی و همچنین تقسیم ولتاژ اشاره نمود که این ویژگی‌ها سبب شده است تا واردات مقاومت از گمرک از اهمیت خاصی برخوردار باشد.

 

اهمیت واردات و ترخیص مقاومت از گمرک

 

کارایی مقاومت‌ها در مدارهای الکتریکی و وسایل برقی می‌تواند بیان کننده اهمیت واردات این تجهیزات برای پیشرفت صنعت برق باشد. اگر از مقاومت‌ها در مدارهای الکتریکی استفاده نشود، وسایل برقی به خوبی کار نمی‌کنند و تقسیم ولتاژ انجام نمی‌شود. علاوه بر این یکی دیگر از دلایل مهم در ترخیص مقاومت از گمرک وابستگی بسیار زیاد اقتصاد کشور به درآمد حاصل از واردات و صادرات می‌باشد. این وابستگی سبب شده است که شرکت‌ها و افراد زیادی به فکر واردات این تجهیزات به ایران بیفتند.

 

انواع مقاومت‌های وارداتی

 

کاربرد گسترده مقاومت‌های الکتریکی دلیلی برای افزایش تولید آنها در مدل‌ها و انواع مختلفی شده است. البته این تولیدات بیشتر در کشورهای خارجی انجام می‌شود و سپس از طریق واردات به سوی ایران ارسال می‌گردند.

برای بیان انواع مقاومت‌های ترخیصی‌ می‌توان به مقاومت کربنی، لایه‌ای، ثابت، سیمی، نیمه هادی، سیم پیچی شده، متغیر، آجری، رئوستا، مستقل، پتانسیومتر، وابسته به ولتاژ، زغالی، پایه‌دار، وابسته به نور، وابسته به حرارت و وابسته به میدان مغناطیسی اشاره کرد. کاربرد هر یک از این مقاومت‌ها متفاوت بوده و در مدارها و وسایل گوناگون مورد استفاده قرار می‌گیرند.

 

کشورهای مبدأ واردات و ترخیص مقاومت‌ها

 

ترخیص مقاومت از گمرک نیز مانند ترخیص دیگر وسایل و تجهیزات از کشورهای صنعتی انجام می‌شود. کشورهایی چون آمریکا، چین، هلند، کره جنوبی، تایوان و ژاپن از جمله بزرگ‌ترین صادر کنندگان مقاومت‌ها به شمار می‌روند.

مقاومت‌های تولیدی در این کشورها از کیفیت مرغوب و مناسبی برخوردار بوده، به طوری که اگر این کشورها صدور مقاومت‌ها به ایران را انجام ندهند، کشور ایران با مشکلات بزرگی رو‌برو می‌شود.

ترخیص و واردات مقاومت‌ها بیشتر توسط شرکت‌های تجاری بازرگانی که کار واردات و صادرات را انجام می‌دهند، اجرا می‌گردد.

 

ترخیص مقاومت از گمرک چه مراحلی را شامل می‌شود؟

 

جهت انجام ترخیص مقاومت‌ از گمرک علاوه بر رعایت قانون و مقررات باید مراحلی را نیز پشت سر بگذارید. یادگیری این مراحل و کسب تجربه برای انجام مراحل واردات، شما را در انجام واردات و ترخیص در آینده یاری می‌دهد. برای اطلاع از این مراحل ادامه مقاله را از دست ندهید.

 

 

بررسی و مشورت

 

در اولین مرحله واردات مقاومت‌ها شما باید اطلاعاتی درباره انواع مقاومت‌ها و همچنین شرکت‌های تولید کننده آنها کسب نمایید و سپس به یک مشاور فعال در این زمینه مراجعه کنید تا بهترین شرکت و کشور صادر کننده مقاومت‌ها را به شما معرفی نماید.

 

درخواست اخذ کارت بازرگانی

 

برای درخواست کارت بازرگانی باید مدارک گوناگونی را به ارگان‌ها و ادارات مربوطه تحویل دهید تا در صورت موافقت، کارت بازرگانی شما پس از دو ماه صادر گردد. وجود کارت بازرگانی برای ادامه مراحل واردات مقاومت از گمرک لازم و ضروری می‌باشد.

کارت بازرگانی هم برای افراد و هم برای انواع شرکت‌ها و موسسات صادر می‌گردد که از لحاظ کاربردی با هم تفاوت‌هایی دارند.

 

مشخص کردن حوزه کاری

 

پس از دریافت کارت بازرگانی خود باید حوزه کاری خود را مشخص نموده که این کار به چند شکل صورت می‌گیرد. ممکن است فردی قصد فعالیت و واردات از کشورهای گوناگونی را داشته باشد و کالاهای بسیاری را به کشور وارد کند اما فردی هم بخواهد تنها از یک کشور خاصی این واردات را انجام دهد.

پس انتخاب حوزه فعالیت برای عملکردهای گوناگون افراد، متفاوت است و باید هر فرد یا شرکتی حوزه فعالیت ثابت خود را مشخص نماید.

 

 آگاهی از قوانین

 

امروزه بعضی از قوانین ترخیص مقاومت از گمرک دائما در حال تغییر بوده و افراد یا شرکت‌های وارد کننده مقاومت‌ها باید به صورت روزانه، قوانین و مقررات حوزه کاری خود را بررسی کنند تا در صورت تغییر آنها، مشکلی برای این افراد پیش نیاید. توجه نکردن به هر یک از قوانین واردات ممکن است مشکلاتی را بر سر راه وارد کنندگان ایجاد کند.

 

 انتخاب کشور

 

برای انجام این مرحله باید با توجه به تحقیقات اولیه خود در اوایل کار و نظر مشاور، کشور صادر کننده و کالای مورد نظر خود را انتخاب نمایید. در این مرحله از کار شما باید به صورت‌های گوناگون کشورهای صادرکننده مقاومت‌ها را بررسی کنید و با شرکت‌های تولیدکننده و فروشنده وارد مذاکره شوید‌. برای انجام مذاکره با این شرکت‌ها، دانستن زبان بین‌المللی یعنی انگلیسی الزامی می‌باشد.

 

 درخواست پروفرما از فروشنده

 

یکی از مهم‌ترین مراحل در انجام واردات مقاومت از گمرک گرفتن پروفرما یا پیش فاکتور از فروشنده یا تولید کننده می‌باشد. پروفرما را به عنوان سندی می‌توان معرفی کرد که تمامی مشخصات کالاهای مورد نظر خریدار در آن ذکر شده است. پس از دریافت پیش فاکتور حتما به تمامی جزئیات و موارد گفته شده در آن توجه کنید.

 

ثبت سفارش

 

در این مرحله از ترخیص مقاومت از گمرک  شما باید به وزارت صنعت، معدن و تجارت مراجعه نمایید و ثبت سفارشات خود را انجام دهید. اگر کالاهای سفارشی شما مشکلی از نظر ممنوعیت واردات داشته باشند در سایت این وزارت نمایش داده می‌شوند و شما از وضعیت کالاهای مورد نظر مطلع می‌شوید. در این صورت خطرات احتمالی  ورود کالای غیر قانونی به کشور، به صفر می رسد.

 

 پرداخت ارز بین‌المللی

 

برای تهیه ارز می‌توانید از راه‌های گوناگونی اقدام کنید اما معمولا دولت ایران به بسیاری از تجهیزات و وسایل، ارز دولتی یا ارز ترجیحی را اختصاص می‌‌دهد تا واردات مقاومت‌ها و دیگر کالاها بهتر و سریع‌تر انجام گیرد.

 

بیمه و حمل‌ونقل

 

روش‌های گوناگونی برای حمل‌ونقل کالاها به ایران وجود دارد که از جمله این روش‌ها می توان به حمل‌و‌نقل ریلی، جاده‌ای، هوایی و دریایی اشاره نمود. انتخاب روش ارسال کالاها به بر اساس توافقات میان دو طرف قرارداد انجام می‌شود. بیمه کردن کالاهای وارداتی میزان آسیب‌ها و خطرات بین راه را کاهش می‌دهد.

 

 ترخیص مقاومت از گمرک

 

آخرین مرحله از واردات مقاومت‌ها، ترخیص مقاومت از گمرک می‌باشد که باید فرد از قوانین و امور ترخیص آگاهی داشته باشد و اگر اطلاعات لازمی در این زمینه ندارد بهتر است یک ترخیص کار برای انجام این کار استخدام نماید. برای ترخیص کالاها از اداره گمرک به مدارک و اسناد گوناگونی نیاز است و امکان طولانی بودن زمان ترخیص نیز وجود دارد.

 

راه‌های واردات و ترخیص مقاومت

 

همانطور که گفته شد راه‌های بسیاری برای ارسال مقاومت‌ها به کشور وجود دارد اما برای انجام این کار بهتر است از متخصصان مشاوره گرفته و بهترین راه حمل‌و‌نقل را برای ارسال مقاومت‌ها انتخاب نمایید. واردات مقاومت از گمرک به صورت قانونی و از راه‌های دریایی، هوایی و زمینی انجام می‌پذیرد.

برای انتخاب بهترین راه ورود این کالاها به کشور بهتر است با شرکت فروشنده به توافق برسید و بهترین راه را از نظر کم بودن هزینه‌ها و خسارات، بیمه کالاها و زمان ارسال آنها انتخاب نمایید.

گاهی ممکن است به دلیل دور بودن کشور صادر کننده از ایران، راهی مستقیم و آسان برای ارسال مقاومت‌ها وجود نداشته باشد در این صورت شرکت فروشنده باید کالاهای خریداری شده شما را از راه‌های مرکب یا غیر مستقیم برای شما ارسال نماید.

راه‌های غیر مستقیم به گونه ای بوده که ابتدا کالاها به یک کشور دیگر ارسال می‌گردند و سپس به سوی ایران حرکت می‌کنند. این روش حمل‌ونقل هزینه بیشتری نسبت به روش مستقیم دارد اما در بسیاری از مواقع استفاده از این راه بهترین روش حمل‌و‌نقل به شمار می رود.

 

به این نوشته امتیاز دهید
Rate this post
نویسنده: پرشین تجارت / تاریخ: 1401-5-11
0 390

لطفا در مورد این مطلب نظر دهید

در صورت تمایل شماره تماس خود را وارد نمایید، در اولین فرصت کاری با شما در ارتباط خواهیم بود.

در طول تعطیلات نوروزی پاسخگوی سوالات شما هستیم

شماره تلفن: 02142326

واتساپ- ایتا- تلگرام 09018317558


" ترخیص کالا خود را با آرامش خاطر به ما بسپارید "
021-42326 ارتباط از واتساپ