واردات سوئیچ شبکه
واردات سوئیچ شبکه
واتساپ: 09018317558 02142326

واردات سوئیچ شبکه

یکی از مهم‌ترین دستگاه ها در  واردات تجهیزات الکترونیکی ، واردات سوئیچ شبکه می‌باشد.  این دستگاه در تنظیم زیرساخت‌های اماکن گوناگون نقش تاثیرگذاری دارد و هر نهادی برای به وجود آوردن شبکه‌های مختلف باید این دستگاه را به کار بگیرد. شما اکنون با اهمیت بالای این دستگاه آشنایی داشته و می‌دانید که وجود آن برای تمامی شرکت‌ها و نهادها لازم و ضروری است.

با این حال در ایران امکان تولید و ساخت انبوه این دستگاه‌ها وجود ندارد و به ناچار باید از دیگر کشورها به ایران وارد شود که البته این کار هم سختی‌های بسیاری را به دنبال دارد. در ادامه واردات سوئیچ شبکه را با هم بررسی می‌کنیم تا اطلاعات شما در این زمینه افزایش یابد.

واردات سوئیچ شبکه

 

سوئیچ شبکه چیست؟

 

یکی از تجهیزات ضروری در دنیای فناوری و اطلاعات، سوئیچ شبکه می‌باشد که همه مشاغل بزرگ، سازمان‌ها، شرکت‌ها، نهادها و به طور کلی هر جایی که پهنای باند اینترنت زیادی وجود دارد، به آن احتیاج دارند. محل قرارگیری این سوئیچ‌ها به گونه‌ای است که بین منبع اصلی اینترنت و نودهای نهایی جای می‌گیرند و وظایف خود را بر روی شبکه انجام می‌دهند.

سوئیچ شبکه یکی از مهم‌ترین وسایلی است که توسط سازمان یا نهاد مورد نظر باید خریداری شود.‌ در مکان‌های مختلف، مطمئنا فرد متخصصی در رابطه با شبکه وجود دارد و با استفاده از پورت‌های سوئیچ، اتصالی بین نودها و اینترنت برقرار می‌کند. این اتصال در مدیریت بخش‌های گوناگون شبکه مانند پهنای باند اینترنت، سرعت اینترنت و محدودیت‌های گوناگون کاربرد داشته و به کار گرفته می‌شود.

به دلیل عدم تولید کافی این سوئیچ‌ها در ایران و همچنین دشواری‌های واردات، باید این وسایل و تجهیزات را به صورت غیر مستقیم و به وسیله واسطه از شرکت تولیدکننده خریداری کرده و سپس به ایران وارد شود. به دلیل کاربرد گسترده این  دستگاه برخی نهادها حاضر به پرداخت هزینه بسیار بالایی برای خرید آن هستند.

 

انواع سوئیچ شبکه

 

سوئیچ‌های شبکه برای رفع نیازهای انواعی از شرکت‌ها و نهادها مورد استفاده قرار می گیرند. این دلیلی مهم  برای تولید و واردات سوئیچ شبکه به شمار می‌رود. این سوئیچ‌ها براساس نوع عملکردی که دارند به دسته های مختلفی تقسیم می‌شوند که در ادامه این دسته‌ها را برای شما بیان می‌کنیم.

۱- سوئیچ‌های اترنت برای استفاده از شبکه‌های لن اترنت

۲- سوئیچ های POE که جریان برق را نیز از خود عبور می‌دهند.

۳- سوئیچ‌های غیر مدیریتی که برای شرکت‌های کوچک مناسب است.

۴- سوئیچ‌های هوشمند که قابلیت‌های آنها نسبت به دیگر سوئیچ‌ها بیشتر می‌باشد.

۵- سوئیچ‌های مدیریتی که برای شبکه‌های بزرگ با پهنای باند بالا استفاده می‌شود.

 

واردات سوئیچ شبکه چه اهمیتی دارد؟

 

همانطور که گفته شد سوئیچ شبکه یکی از تجهیزات موثر در فناوری اطلاعات می‌باشد که وجود آن برای انواع مکان‌ها ضرورت دارد. این موضوع به تنهایی می تواند بیان کننده اهمیت بالای واردات سوئیچ شبکه باشد. شبکه‌ها مربوط به هر مکانی که باشند باید شرایط اتصال کاربران را به صورت ایمن و مطمئن فراهم کنند. تجهیزات مختلفی وجود دارد که سرعت اینترنت را افزایش می‌دهند و یکی از این تجهیزات سوئیچ شبکه می‌باشد که وارد کردن آن به کشور امری مهم و ضروری است.

 

کشورهای صادر کننده سوئیچ شبکه

 

سوئیچ شبکه نیز مانند دیگر وسایل و تجهیزات باید از کشورهای خارجی خریداری شود و بعد در ایران مورد استفاده قرار بگیرد. از جمله کشورهای صادرکننده سوئیچ شبکه می‌توان به کشورهای چین، تایوان، آلمان و سنگاپور اشاره کرد. گاهی ممکن است راهی مستقیم برای انتقال سوئیچ‌های شبکه وجود نداشته باشد در این صورت باید از مسیر غیر مستقیم این کار انجام گیرد.

یعنی ابتدا از کشور صادرکننده به یک کشور ارتباطی ارسال شوند و سپس از آن کشور به سمت ایران بیایند. این روش ارسال، هزینه بیشتری را نسبت به مسیر مستقیم ایجاد می‌کند و به همین دلیل قبل از خرید این تجهیزات باید تمامی هزینه‌ها را بررسی کنید.

 

واردات سوئیچ شبکه طی چه مراحلی انجام می‌شود؟

 

برای انجام واردات سوئیچ شبکه باید مراحلی را پشت سر گذاشته تا این کار به صورت قانونی انجام پذیرد. در ادامه این مراحل را برای شما شرح می‌دهیم.

 

تحقیق و بررسی

 

پیش از انتخاب شرکت تولید کننده باید اطلاعاتی درباره این شرکت‌ها به دست آورید و سپس با اطمینان خاطر سفارش خود را ثبت نمایید. در این مرحله به بررسی کشورها و شرکت‌های تولید کننده سوئیچ شبکه از راه‌های گوناگون بپردازید تا از نحوه صادرات این شرکت‌ها مطلع شوید.

 

 گفت‌وگو با فرد متخصص

 

پس از کسب اطلاعاتی درباره شرکت‌ها و سوئیچ‌های شبکه، حالا زمان این است که با فرد متخصصی در این زمینه مشورت کنید. این فرد با گوش دادن به سخنان شما و آگاهی از خواسته‌ها و نیاز‌هایتان شما را در انتخاب بهترین روش برای واردات این تجهیزات راهنمایی می کند.

 

 فراگیری مکاتبات و اصطلاحات بازرگانی

 

بازرگانی برای خود یک سری اصطلاحات تخصصی دارد که قبل از شروع واردات باید این اصطلاحات و مکاتبات را یاد بگیرید. در اینترنت سایت‌های زیادی وجود دارد که این اصطلاحات را آموزش می‌دهند و شما می‌توانید در خانه آنها را فرا بگیرید ولی از طریق شرکت در کلاس‌های حضوری نیز می‌توانید با مکاتبات بازرگانی آشنا شوید و به هنگام انجام واردات سوئیچ شبکه از آنها استفاده نمایید.

 

 گرفتن کارت بازرگانی

 

یکی از مجوزهایی که پیش از شروع واردات انواع کالاها باید گرفته شود، کارت بازرگانی می‌باشد. وجود این کارت برای انجام واردات و صادرات ضرورت دارد و برای گرفتن آن باید مدارک گوناگونی را آماده کرده و در آزمون مربوطه شرکت کنید. در صورت داشتن تمامی شرایط مورد نظر پس از دو ماه کارت بازرگانی شما صادر می‌گردد. کارت بازرگانی دو نوع است که نوع حقیقی آن برای افراد معمولی و نوع حقوقی آن برای شرکت‌ها و نهادهای مختلف می‌باشد.

 

سورسینگ

 

سورسینگ یا پیدا کردن تولید کننده سوئیچ شبکه مرحله بعدی انجام واردات است که برای پیدا کردن تولید کننده مطمئن و مطلوب می‌توان از راه‌های گوناگونی اقدام کرد. جست‌وجو در اینترنت، اتاق‌های بازرگانی ‌و نمایشگاه‌های تجاری از جمله مهم‌ترین بسترها برای انجام این کار می‌باشند.  برای سورسینگ و سپس مصاحبه با شرکت‌های تولید کننده یادگیری زبان انگلیسی الزامی است.

 

 اطلاع از قیمت

 

مطمئنا برای خرید هر وسیله‌ای باید ابتدا از قیمت آن وسیله مطلع شوید که در خرید سوئیچ شبکه نیز باید از این موضوع پیروی نموده و از فروشنده بخواهید که قیمت سوئیچ‌های شبکه را برای شما از طریق ایمیل ارسال کند. پس از دریافت قیمت‌ها از تولیدکننده به بررسی و مقایسه آنها بپردازید.

 

 حساب کردن کل هزینه‌ها

 

اکنون شما باید با در نظر داشتن قیمت محصولات، هزینه‌های حمل‌ونقل و باربری، بیمه، بازرسی و ترخیص کالاها میزان هزینه مورد نیاز را حساب کنید و بررسی کنید که آیا بودجه کافی برای خرید این محصولات را دارید. در صورت راضی بودن از قیمت‌ها به ادامه مراحل واردات سوئیچ شبکه بپردازید.

 

 دریافت پروفرما از فروشنده

 

پس از طی نمودن مراحل گفته شده حالا باید از فروشنده بخواهید که پروفرما یا پیش فاکتور را به شما بدهد. بعد از دریافت پیش فاکتور شما باید تمامی موارد ذکر شده در آن را بررسی کرده و از درستی آن اطمینان حاصل کنید. در صورت اشتباه بودن موردی در پروفرما حتما از تولید کننده بخواهید که آن را اصلاح نماید.

 

ثبت سفارش سوئیچ شبکه

 

در این مرحله شما با مراجعه به سایت جامع تجارت باید سفارشات خود را ثبت نمایید تا در صورت وجود مشکل یا ممنوعیتی برای واردات این سوئیچ‌ها از آن مطلع شوید. این کار واردات کالاها را برای شما آسان‌تر می‌کند و بسیاری از موانع راه شما را از میان بر‌می‌دارد.

 

 پرداخت کردن هزینه‌ها

 

زمانی که از نبود هیچ مشکلی برای واردات مطمئن شدید باید هزینه توافقی با فروشنده را پرداخت نمایید‌. این هزینه می‌تواند از طریق بانک یا صرافی به شرکت تولید کننده سوئیچ شبکه پرداخت شود.

 

 ترخیص نمودن سوئیچ‌ شبکه

 

اگر شما بتوانید این مرحله را نیز مانند دیگر مراحل واردات سوئیچ شبکه به خوبی پشت سر بگذارید، در پایان محصولات سفارشی خود را تحویل می‌گیرید. انجام مراحل ترخیص سوئیچ شبکه به دانستن امور گمرکی نیاز دارد به همین دلیل بهتر است ترخیص کاری باتجربه و مطمئن را برای انجام به موقع این کار انتخاب کنید.

 

روش‌های ورود سوئیچ شبکه به کشور

 

بهترین راه حمل سوئیچ‌های شبکه راهی است که علاوه بر صرف هزینه کم، خسارتی به این کالاها وارد نکند. سه راه هوایی، زمینی و آبی برای حمل‌ونقل سوئیچ شبکه وجود دارد که وارد کننده می‌تواند باتوجه به معیارهای خود یکی از آنها را انتخاب نماید. البته توجه به وزن کالاهای خریداری شده نیز بسیار مهم است و بسته‌هایی با وزن بالا بهتر است از طریق راه‌های آبی یا زمینی به ایران ارسال شوند و پس از ترخیص در اختیار شما قرار گیرند.

به این نوشته امتیاز دهید
Rate this post
نویسنده: پرشین تجارت / تاریخ: 1401-5-11
0 641

لطفا در مورد این مطلب نظر دهید

در صورت تمایل شماره تماس خود را وارد نمایید، در اولین فرصت کاری با شما در ارتباط خواهیم بود.

در طول تعطیلات نوروزی پاسخگوی سوالات شما هستیم

شماره تلفن: 02142326

واتساپ- ایتا- تلگرام 09018317558


" ترخیص کالا خود را با آرامش خاطر به ما بسپارید "
021-42326 ارتباط از واتساپ