واردات و ترخیص قطعات پله برقی
واردات و ترخیص قطعات پله برقی
واتساپ: 09018317558 02142326

واردات و ترخیص قطعات پله برقی

واردات و ترخیص قطعات پله برقی از گمرک 02142326
ثبت سفارش و اخذ مجوزها

 

امروزه بخشی از  واردات کشور متعلق به واردات قطعات پله برقی از گمرک می باشد. ترخیص قطعات پله برقی از گمرک جز آن دسته از ضروریاتی می باشد که امروزه  در سازه ها با مقیاس های متوسط به بالا بکار برده می شوند. این وسایل برای جابجایی بین طبقاتی با کاربری مسکونی و تجاری مورد استفاده قرار می گیرند. در این مطلب قصد داریم شما را با ابعاد واردات و ترخیص قطعات پله برقی از گمرک  آشنا کنیم.

همانطور که می دانید امروزه بخشی  اعظمی از قطعات آن به صورت واردات به کشور منتقل می شوند. درواقع  استفاده از پله برقی برای مکان های پرتردد جزو آیین نامه ها می باشد و امروزه در بیشتر مکان های تجاری از جمله پاساژها، فرودگاه ها، هتل ها و… شاهده این وسیله هستیم.

 

واردات و ترخیص قطعات پله برقی

واردات و ترخیص قطعات پله برقی

ترخیص کار کیست؟

 

ترخیصکار فردی است که در زمینه  ترخیص کالاهای وارداتی از مهارت کافی برخوردار است و به نمایندگی از صاحب بار، کالاهای وارداتی که در گمرک هستند را ترخیص می نماید.ترخیص کار در واقع  جانشین صاحب بار است و از طرف او تمام مراحل قانونی را در کوتاه ترین زمان انجام می دهد.

 

 ترخیص قطعات پله برقی از گمرک چه اهمیتی دارد؟

 

تصور کنید برای رفتن به طبقه پنجم در یک پاساژ چند نفره از آسانسور و پله استفاده می کنند و بعد از آن تنها راه انتقال استفاده از پله برقی می باشد. با اینکه آسانسور و پله برقی عملکرد مشابهی را دارند اما آسانسور از محدودیت قابل توجه ای برخوردار است و این محدودیت برای پله برقی وجود ندارد.

طبق استاندارد های ساختمانی برای آن دسته از سازه هایی که کاربری تجاری دارند در صورت استفاده نکردن از آسانسور ، استفاده از پله برقی ضرورت دارد.

 

 

قطعات پله برقی از مبدا چه کشورهایی وارد می شود؟

 

با اینکه بسیاری از کشور ها امروزه دارای برند های مختلفی در زمینه ساخت قطعات پله برقی می باشند  ولی هنوز هم پرچمدار این قطعات بیشتر چین و کشور هایی اروپایی می باشد. معمولا تعرفه و قیمت این قطعات بنا به استاندارد های روز دنیا متفاوت است. نکته قابل توجه اینکه علاوه بر این کشور ها امروزه در داخل کشور نیز قطعات مشابه را تولید می کنند ولی این تولید بعلت محدود بودن پاسخگوی نیاز کشور نمی باشد.

نکته قابل توجه اینکه پله برقی ها دارای مدل های مختلفی هستند که هر کدام دارای ظرفیت قابل توجه ای می باشند و قطعات این وسیله متناسب با مدل و ظرفیت آن متفاوت می باشد و در ادامه قصد داریم انواع قطعات مهم و وارداتی آن را برای شما شرح دهیم.

 

سکوهای بالایی و یا پایینی یا پاخور ها

 

از رایج ترین قطعاتی واراتی که کمتر در داخل کشور تولید می شود می توان به سکوهای بالایی یا پایینی اشاره کرد. در واقع این قطعات جزوه قطعات اصلی یک پله برقی محسوب می شود و دارای مدل های مختلفی می باشد.

در تمامی پله برقی ها بدون توجه به نوع و یا برند آنها اولین قسمتی که هنگام سوار شدن به پله برقی با آن مواجه میشویم سکوها هستند که به صورت افقی و با درپوش قالب استیل دیده می شوند.

 

موتور گیربکس

 

موتور گیربکس از دیگر قطعات مهم پله برقی  می باشد  که تحت استاندارد های روز دنیا و متناسب با ظرفیت پله برقی ساخته می شود. همانطور که گفته شد داخل سکوی بالایی قطعات مختلفی وجود دارند که میتوان گفت یکی از مهمترین آنها موتور گیربکس است.

این وسیله معمولا به دو حالت به صورت افقی و عمودی روی پله برقی  نصب می شود و بدون آن پله برقی از خود حرکتی ندارد.

این موتور ها کوپل شده با گیربکس هستند که نیروی الکتریکی را به نیروی مکانیکی تبدیل کرده و توسط زنجیر پله برقی و به کمک چرخ دنده ای بزرگ به استپ چین پله برقی منتقل کرده و این عمل باعث حرکت پله برقی به سمت دلخواه میگردد.

 

سیستم ترمز

 

یکی از قطعات بسیار مهم پله برقی سیستم ترمز می باشد و این قطعات معمولا پس از مدتی نیاز به تعمیر یا تعویض دارد و جزوه رایج ترین موارد وارداتی می باشد. در پله برقی ها ترمز اصلی وظیفه نگهداشتن کامل پله را بر عهده دارد. نکته قابل توجه اینکه این سیستم در پله برقی ها، بصورت متفاوت بکار می رود.

 

استپ

 

استپ  جزوه قطعاتی است که دارای نمونه های داخلی نیز می باشد ولی با وجود این تولید هنوز هم بخشی از آن وارد می شود.دلیل وارد کردن استپ با وجود تولید داخل مشخص است و معمولا به دلیل حداقل تولید و ویژگی های کمی و کیفی بخشی از آن بصورت واردات انجام  می شود.

به طور خلاصه استپ ها همان پله های روانی هستند که مسافران بر روی آن ایستاده و به سمت قسمت دیگر پله حرکت میکنند.

معمولا عرض استپ ها در پله برقی ها در عرض های هشتاد سانتی متری و ۱۰۰ سانتی متری ساخته میشوند. البته این عرض  ها در بعضی از پله ها متغیر است  و نکته قابل توجه اینکه عرض رمپ ها یا پیاده رو های متحرک تا ۱۴۰۰ میلیمتر نیز می رسند و قابل اجرا هستند.

 

نمایشگر جهت حرکت پله

 

نمایشگر جهت حرکت پله از دیگر قطعات رایج وارداتی است و دارای اندازه های مشخصی می باشد.

در ابتدای ورودی و خروجی پله برقی ها نمایشگر هایی غالبا LED دیده میشوند که یا علامت فلش را دارا هستند یا علامت ورود ممنوع که اینگونه به افراد در تشخیص جهت حرکت پله برقی کمک می نماید. این علامت ها معمولاً بصورت چشمک زن عمل می کند و مسیر را مشخص می کند.

 

قطعات اولیه پله برقی

 

از دیگر قطعات می توان به اجزای :

 

  • محافظ های ایمنی موتور
  • قطع کننده های مدار اصلی
  • قطعه برای سیستم کنترل ترمز
  • قطعات سیستم کنترل سرعت
  • سیستم کنترل عملکرد دستگیره ها
  • قطعات سیستم کنترل عملکرد زنجیر
  • سنسور های حرکتی دو قسمت بالا و پایین سکو ها یا پاخور ها

 

 

واردات_قطعات_پله_برقی_از_گمرک

واردات قطعات پله برقی از گمرک

ترخیص قطعات پله برقی

 

پس از سفارش قطعات از مبدا کشور تولید کننده و رسیدن بار به گمرک نوبت به ترخیص بار می رسد. در چنین شرایطی صاحب بار  باید در زمان مناسبی اقدام به ترخیص بار نماید.

اگر صاحب بار با قوانین و ضوابط ترخیص آشنا نباشد و بار در زمان مناسب ترخیص نشود ممکن است صاحب بار دچار زیان های مالی بشود.

پیشنهاد ویژه ما برای افرادی که در زمینه ترخیص کالا آشنایی لازم را ندارند سپردن کار به افراد حرفه  ای است .

برای کسب اطلاعات پیرامون ترخیص قطعات برقی از گمرکات کلیک کنید.

عملکرد پله برقی برای کجاست؟

عملکرد پله برقی برای انواع سازه ها با کاربری مختلف می باشد بطور مثال امروزه برای هتل ها، بیمارستان ها، رستوران ها و مراکز خرید از این گزینه استفاده می شود. نکته مهم اینکه پله برقی پس از بازه زمانی خاص نیاز به بررسی دارد و طی این بررسی بخشی از قطعات آن نیاز به تعویض و یا تعمیر دارد.

 

چه کسانی در زمینه واردات و ترخیص کالا و قطعات پله برقی می توانند فعالیت  کنند؟

امروزه افراد زیادی در زمینه واردات و ترخیص کالا فعالیت می کنند و محدودیت خاصی در انجام آن وجود ندارد. از جمله اینکه شرکت های دولتی و خصوصی زیادی در بازار واردات فعالیت می کنند و کسانی که به دنبال افزایش سرمایه هستند فرصت بسیار خوبی است.

از چه راه هایی قطعات و لوازم پله برقی  وارد می شود؟

معمولا از سه راه زمینی ، بنادر دریایی و هوایی  واردات انجام می شود و بنا به نوع بار و حجم بار بیشتر از راه دریایی جهت واردات استفاده می شود. در مواقعی که یک کالا در داخل دچار کمبود می شود برای رفع آن از راه هوایی اقدام به واردات می کنند و این راه یکی از راحت ترین و سریعترین  جهت رفع نیاز فوری می باشد.

امروزه بیشتر واردات کشور از طریق بنادر دریایی انجام می شود زیرا این راه از ظرفیت خوبی برای واردات کالاهای مختلف برخوردار است. راه زمینی هم برای واردات از کشور هایی همسایه  یک فرصت ایده آل فراهم کرده و امروزه بخشی از کالاهای مختلف از این راه به  کشور وارد می شود.

به این نوشته امتیاز دهید
Rate this post
نویسنده: پرشین تجارت / تاریخ: 1401-2-7
0 779

لطفا در مورد این مطلب نظر دهید

در صورت تمایل شماره تماس خود را وارد نمایید، در اولین فرصت کاری با شما در ارتباط خواهیم بود.

پاسخگوی سوالات شما هستیم

شماره تلفن: 02142326

واتساپ- ایتا- تلگرام 09018317558


" ترخیص کالا خود را با آرامش خاطر به ما بسپارید "
021-42326 ارتباط از واتساپ