واردات کابل مخابراتی از گمرک
واردات کابل مخابراتی از گمرک
واتساپ: 09018317558 02142326

واردات کابل مخابراتی از گمرک

آیا درباره واردات کابل مخابراتی از گمرک چیزی می دانید؟ واردات کابل مخابراتی از سری واردات پر سود است. جهت آشنایی با واردات این نوع کالا با ما تا انتهای مقاله همراه باشید.

واردات کابل مخابراتی از گمرک واردات کابل مخابراتی

 

از کابل مخابراتی برای آسان‌تر کردن ارتباطات و انتقال داده های مختلف استفاده می شود برای انتقال دادن سینگال های قوی و مهم مانند اینترنت به کابل مخابراتی احتیاج است. امروز استفاده از کابل های مخابراتی بسیار بیشتر از گذشته نیاز است و تقریبا بیشتر کارهای روزمره ی که ما انجام میدهیم توسط واردات کابل مخابراتی انجام می گیرد.

معمولا برقراری ارتباطات به وسیله تلفن می باشد که برای استفاده از تلفن نیاز به تجهیزاتی مانند: کابل مخابراتی می باشد کابل مخابراتی وظیفه انتقال اطلاعات و دیتا را عهده دار است این کابل ها در دو نوع نوری و مسی و به دو روش زمینی و هوایی استفاده می شوند.

نکته مهم : واردات کابل مخابراتی مشمول استاندارد اجباری می باشد.

فیبر_نوری کاربرد کابل های مخابراتی

 

هدف از استفاده و واردات کابل مخابراتی از گمرک انتقال دادن اطلاعات از نقطه به نقطه دیگر و تقویت و برقراری روابط دو طرف در مسافت‌های طولانی می باشد.

در گذشته از کابل مخابراتی تنها برای مکالمات شفاهی استفاده می شد ولی امروزه با پیشرفت تکنولوژی و فناوری ها می توانیم به وسیله کابل مخابراتی فیلم و صدا و فایل و غیره را برای مسافرت مسافت های مختلف بفرستیم که این تنها با کابل مخابراتی امکان پذیر است. این محصول نسبت به گذشته دارای اهمیت بسیاری است و واردات کابل مخابراتی نیازمند یک فرد با تجربه است.

واردات کابل مخابراتی برای صنعت ارتباطات کشور دارای اهمیت بسیاری می باشد و معمولا واردات کابل مخابراتی خرید و فروش این کابل ها باید تحت نظر سازمان تنظیم مقررات صورت گیرد و حتما باید یک سری مجوزهای لازم را از این سازمان دریافت کنید تا واردات کابل های مخابراتی آسان تر انجام شود.

برای آسان تر شدن واردات کابل های مخابراتی بهتر است که واردات را به شرکت های بازرگانی که دارای سابقه های درخشانی در زمینه واردات و ترخیص کالاها و محصولات هستند بسپارید. و سپردن کار های واردات و یا ترخیص این محصولات توسط یک ترخیص کار انجام می شود و دیگر شما درگیر مشکلات واردات و ترخیص و دریافت مجوز ها و دیگر مسائل نمی شوید و با خیال راحت و در کمترین زمان کابل های مخابراتی خود را سالم دریافت خواهید کرد.

 

انواع کابل مخابراتی

 

جهت واردات کابل مخابراتی از گمرک ، کابل های مخابراتی در انواع مختلف در بازار وجود دارند که برخی از آن ها را خدمت شما توضیح می دهیم:

 

کابل فیبر نوری

 

این کابل از رشته های باریک از جنس پلاستیک، شیشه و سیلیکا می باشد این کابل ها دارای کیفیت و سرعت انتقال داده های زیادی است و برای استفاده در فضای خارجی و داخلی ساختمان ها تولید شده است و از مقاومت بسیار بالای برخوردار می باشد. این کابل دارای کاربرد های دیگری مانند زمینی، هوایی، دریایی هم دارد و دارای پوشش ضد جونده است.

 

کابل مسی

 

کابل های مخابراتی هستند که از جنس مس می باشند و در دو نوع زمینی و هوایی کاربرد دارند این کابل ها معمولا در معرض نور خورشید و یا بارندگی هستند و از روکش های برای محافظت از آن ها استفاده می شود تا در برابر عوامل محیطی مقاوم و دوام بالای هم داشته باشند. این کابل ها در رنگ مشکی و مغزی آن ها چهار دسته کلی می باشد و قدرت خمیدگی بسیار زیادی دارد.

 

کاربرد کابل مخابراتی

 

واردات کابل مخابراتی به آسان تر شدن مکالمات ما کمک شایانی می کند و دارای یک سری  کاربردها هم می باشد که برخی از آن ها را برای شما توضیح می دهیم:

  • یکی از کاربردهای کابل مخابراتی راه اندازی تلویزیون کابلی است و از آن برای وصل کردن تلویزیون زیاد استفاده می شود.

 

  • انتقال داده و اطلاعات از دیگر کاربردهای مهم کابل مخابراتی می باشد که به دلیل فناوری و تکنولوژی های امروزه می توانیم فایل های صوتی و تصویری زیادی رو با افراد مختلف در تمامی نقاط جهان به اشتراک بگذاریم و این اشتراک گذاری توسط  کابل مخابراتی انجام می شود.

 

  • وصل شدن مشترکین مختلف از تمامی نقاط دنیا به یک دیگر از کاربرد های واردات کابل مخابراتی است که با استفاده از کابل مخابراتی می توان افراد را از کشور و شهر و محله به یکدیگر وصل نمود تا به راحتی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.

 

  • از کاربردهای کابل مخابراتی انتقال دادن سیگنال های قوی مانند اینترنت می باشد که به وسیله کابل های مخابراتی می توان این سیگنال ها را به اماکن مختلف استفاده کنیم و این کابل ها بر افزایش کیفیت زندگی اشخاص تاثیر زیادی دارد.
نحوه واردات کابل مخابراتی

 

فرد وارد کننده کابل های مخابراتی باید قبل از هر کاری بتواند یک شرکت مناسب پیدا کند که کابل های مخابراتی را با یک قیمت بسیار به صرفه به فروش برساند و بعد از آن که از شرکت مورد نظر اطمینان حاصل کردید و کیفیت کابل های آن را سنجید نوبت به یکسری توافق میرسد که این توافق ها شامل: شرایط تحویل، روش حمل و نقل،  نحوه  پرداخت و همچنین قیمت محصولات می باشد.

برای واردات کابل های مخابراتی باید یکسری تعرفه‌ها را پرداخت نمایید این تعرفه‌ها مانند: هزینه ترخیص وسیله ها از گمرک است. همچنین باید یک سری مجوز ها را از سازمان های مختلف برای واردات کابل مخابراتی دریافت کنید.

پیدا کردن تجار و یا تولید کننده

همان گونه که گفته شد در مرحله اول برای واردات کابل مخابراتی تجار باید فروشنده و تولید کننده مورد نظر را پیدا نماید و از محصولات فروشنده ها دیدن کند و از باکیفیت بودن محصولات اطمینان پیدا کند  و بعد از اطمینان از کیفیت کابل های مخابراتی نوبت به اخذ پروفرما لیست شرکت تولید کننده می رسد که در این مرحله تجار باید آن را برای خریدار ارسال نماید و بعد از موافقت خریدار قرارداد نهایی بین دو طرف بسته می شود.

در صورتی که کالای مورد نیاز شما در انبار فروشنده وجود نداشته باشد فرد باید با دریافت نصف مبلغ قرارداد اقدام به تولید کابل های مخابراتی مورد نیاز شما می نماید و بعد از تولید محصول مورد نظر شما نوبت به ثبت سفارش محصولات می رسد که بعد از ثبت سفارش محصولات کارشناسان باید سفارش ثبت شده شما را در سیستم تایید نمایند و این تایید ممکن است یک روز طول بکشد و بعد از تایید شدن کد اظهار کالاها به وسیله سامانه به گمرک ابلاغ می شود.

 

اظهار گمرکی

 

و بعد نوبت به اظهار گمرکی می رسد که در این مرحله نوع کالا کمیت، ارزش و وزن کالا و دیگر مشخصات آن باید در مورد زمان رسیدن به گمرک مورد بررسی قرار بگیرد و با اطلاعات ثبت شده مطابق داده شود.

 

ارزیابی و کارشناسی گمرکی

و در مرحله بعدی نوبت به ارزیابی و کارشناسی گمرکی می رسد که نباید در برگه کالا از اطلاعات ثبت شده و اطلاعات کالاها و اطمینان حاصل کرد و همچنین باید ارزش درج شده را با ارزش واقعی محصولات مطابق دهند و بعد از تایید شدن نوبت به ارائه اسناد مورد نیاز برای ترخیص کردن کابل مخابراتی می رسد برای ترخیص کردن کالاها باید یکسری اسناد را در دست داشته باشید مثلا باید قبض‌های انبار، پروفرما، بارنامه، گواهی مبدأ و …. را در دست داشته باشید و همچنین باید مجوزهای لازم مانند گواهی نظام مخابرات و پزشکی و غیره را هم در دست داشته باشید و بعد از تایید شدن توسط کارشناسان گمرک می توانید کابل های خود را تحویل بگیرید.

بعد از این که مراحل گفته شده به خوبی انجام شد نوبت به نراحل ترخیص کالاها می رسد که وسیله حمل و نقل برای جا به جایی کالاهای به هر نقطه ای از کشور در آن جا وجود دارد که می تواند محصولات شما را در محل مورد نظر شما تحویل دهد.

 

جمع بندی

 

در این مقاله سعی کردیم شما را با نحوه واردات کابل مخابراتی آشنا کنیم. همان گونه که گفته شد کابل مخابراتی یکی از مهم ترین چیزها برای مخابرات است چون به وسیله این کابل ها ارتباط بین افراد انجام می شود و چنان چه این کابل ها وجود نداشته باشند امکان برقراری ارتباط بین دو نفر در نقاط مختلف جهان امکان پذیر نمی باشد. پس برای واردات کابل مخابراتی بهتر است که به سراغ شرکت های بازرگانی بروید و از آن ها برای ترخیص محصولات خود استفاده نماید. تمامی کارهای واردات و ترخیص کالاهای شما توسط ترخیص کار انجام می شود و دیگر نیازی به دوندنگی های شما برای واردات نمی باشد.

به این نوشته امتیاز دهید
Rate this post
نویسنده: پرشین تجارت / تاریخ: 1401-7-23
0 408

لطفا در مورد این مطلب نظر دهید

در صورت تمایل شماره تماس خود را وارد نمایید، در اولین فرصت کاری با شما در ارتباط خواهیم بود.

پاسخگوی سوالات شما هستیم

شماره تلفن: 02142326

واتساپ- ایتا- تلگرام 09018317558


" ترخیص کالا خود را با آرامش خاطر به ما بسپارید "
021-42326 ارتباط از واتساپ