مدارک مورد نیاز برای ترخیص کالا
مدارک مورد نیاز برای ترخیص کالا
واتساپ: 09018317558 02142326

مدارک مورد نیاز برای ترخیص کالا

مدارک مورد نیاز برای ترخیص کالا

مدارک مورد نیاز برای ترخیص کالا از گمرک یکی از موضوعات مهمی است که تمام تاجران و بازرگانان و افرادی که در تیم های این اشخاص کار می کنند را درگیر خودش می کند. فرآیند ترخیص کالا شاید به ظاهر پیچیده و مشکل باشد، اما برای کارشناسان و ترخیص کاران پرشین تجارت تنها چیزی که واضح است،  کارها را در کوتاه ترین زمان ممکن و با دقت انجام دهند. ترخیص کالا با پرشین تجارت دوان، تا ادامه مقاله با ما همراه باشید.

مراحل ترخیص کالا از گمرک چند مرحله ساده هستند که پایه و اساس آن را کامل بودن مدارک تشکیل می دهد. زمانی که مدارک شما ناقص باشد، مطمئن باشید که روند ترخیص کالا زمان بر تر از قبل نیز می شود.

 

واردات-ترخیص-کالا

 

 

مدارک مورد نیاز برای ترخیص کالا از گمرک

زمانی که بار شما به گمرک می رسد، برای آن که بتوانید آن را از مرز رد کنید و وارد کشور نمایید، نیاز به ترخیص کالا از گمرک دارید. مدارکی که از همان ابتدا بهتر است آماده کنید را در ادامه توضیح داده ایم.

مدارک مورد نیاز در گمرک به سه دسته مدارک مربوط به کالا، مدارک مربوط به صاحب کالا و همچنین مدارم مربوط به نماینده کالا تقسیم بندی می شوند.

مدارک مربوط به کالا

12 مدرک در این بخش مورد نیاز است که این موارد شامل ترخیصیه (فاکتوری که نشان دهنده تسویه حساب صاحب بار با شرکت حمل و نقل است)، بارنامه، برگه استاندارد قطعات که نشان می دهد این کالاها همگی از کیفیت خوب و مناسبی برخوردارند، فاکتور خرید، پروفرما که همچون فاکتور خرید و جامع تر و کامل تر از آن است، گواهی بازرسی که نشانگر تطابق مدارک با کالاهای واردتی است، لیست عدل بندی که نحوه چینش کالاها را نشان می دهد، ثبت سفارش یا مجوز بازرگانی، قبض انبار، گواهی مبدا، بیمه نامه کالاها، مجوزهای قانونی و گواهینامه استاندارد جز این موارد هستند.

مدارک مربوط به صاحب کالا

صاحب کالا فردی است که تمام محصولات و کالاها به نام او ثبت شده اند و در واقع تحت مالکیت او هستند. مدارک مربوط به او نیز اهمیت بسیار دارند. این مدارک شامل شناسنامه، کارت ملی، کپی این دو مورد، اصل کارت بازرگانی و کپی تمام صفحات کارت بازرگانی می شوند.

مدارک مربوط به نماینده صاحب کالا

بخش سوم مربوط به نماینده ای می شود که به جای صاحب کالا کارهای ترخیص کالا از گمرک را انجام می دهد. اصل و کپی کارت ملی، اصل و کپی گواهی محضری وکالت نامه، اصل و کپی معرفی نامه و بیمه نامه مدارکی هستند که نماینده مربوطه بایستی داشته باشد.

مراحل ترخیص کالا از گمرک

ترخیص کالا از گمرک مراحل مختلفی دارد که هر کدام از  آن ها را در ادامه به صورت مختصر توضیح داده ایم. به صورت کلی ترخیص کالا در چند مرحله خلاصه می شود. انجام دقیق و به موقع هر کدام از این مراحل می تواند در نتیجه کار که ترخیص شدن به موقع کالاها باشد، تاثیر بسیار مهمی بگذارد.

دریافت پرفرما و لیست پکینگ

اولین کار مربوط به دریافت پرفرما یا همان پیش فاکتور و لیست پکینگ و بسته بندی می شود. در لیست بندی بندی مشخص شده است که از هر کالا چه تعداد وجود دارد، نحوه چینش کالاها به چه شکل است و…

اخذ مجوز ثبت سفارش بازرگانی

ثبت سفارش بازرگانی مربوط به وزارت بازرگانی می شود. در این مرحله شما باید کالاهای خود را در وزارت بازرگانی ثبت کنید و مجوزهای ورود آن ها به داخل کشور را بگیرید.

بیمه کالا

این کار را باید در همان مبدا انجام دهید. با بیمه کردن کالا هم از بروز خسارت های ناشی از اتفاقات غیر مترقبه جلوگیری می کنید و هم آن که می توان با این کار، کالا را در مبدا و مقصد انجام دهید.

تشکیل پرونده جهت ترخیص ارز و حواله بانکی ارتباط با شرکت حمل و نقل بین المللی

به منظور بهبود جابه جایی کالاها و محصولات

دریافت اسناد و مدارک حمل و نقل از شرکت های حمل و نقل بین المللی

این اسناد نشان دهنده نحوه حمل بار و همچنین محتوای عدل ها و پکیج ها هستند.

تکمیل اسناد و مدارک و تشکیل پرونده

پرونده مورد نظر باید تشکیل شود و این تشکیل پرونده صرفا با داشتن مدارکی انجام می شود که عنوان شد.

جهت مطالعه بیشتر در مورد مراحل و هزینه های ترخیص کالا  بر روی لینک کلیک نمایید.

به این نوشته امتیاز دهید
Rate this post
نویسنده: پرشین تجارت / تاریخ: 1400-8-12
0 679

لطفا در مورد این مطلب نظر دهید

در صورت تمایل شماره تماس خود را وارد نمایید، در اولین فرصت کاری با شما در ارتباط خواهیم بود.

پاسخگوی سوالات شما هستیم

شماره تلفن: 02142326

واتساپ- ایتا- تلگرام 09018317558


" ترخیص کالا خود را با آرامش خاطر به ما بسپارید "
021-42326 ارتباط از واتساپ