صادرات نایلون
چگونگی و نحوه صادرات نایلون فرآیند و مراحل قانونی خاصی دارد که تولیدکنندگان و فروشندگان ملزم به رعایت جوانب قانونی و تشریفات گمرکی است که کالا را به صورت سالم و قانونی به کشور مقصد ارسال کند.
در این مقاله قصد داریم شما را با شرایط و فرآیند صادرات کالا آشنا کنیم و به توضیح چگونگی انجام مراحل برای صادرات کالای نایلون بپردازیم، پس اگر قصد صادرات این کالا به کشورهای همسایه و دیگر کشورهای اروپایی دارید، تا پایان با ما همراه باشید.
برای صادرات کالا به کشورهای دیگر نیاز است از راه های قانونی و گمرکی کشور پیش رفت و تمامی تعرفه ها و عوارض مربوط به آن پرداخت کرد، در غیر این صورت کالای صادراتی به عنوان کالای قاچاق شناخته می شود و قانونی نمی باشد.
با صادرات نایلون توسط شرکت های بازرگانی می توان از مزیت های زیر برخوردار شد:
- رقابت با برندهای خارجی
- شناساندن برند خود در سطح جهانی
- حفظ و افزایش کیفیت کالای تولیدی
- افزیش سود
- افزایش سهم بالایی از بازار هدف
گروه بازرگانی پرشین تجارت دوان با رعایت تمامی اصول مربوط به نحوه صادرات، انواع کالاهای باکیفیت و تولید شده داخلی را به کشورهای مورد نظر و پرسود صادر می کند.
برای صادرات کالای تولید شده لازم است بازاریابی درست و هدف داری انجام گیرد که کالا و برند شما شناخته شود؛ از این رو روش های مختلفی برای بازاریابی پیش رو داریم که از جمله آن ها می توان موارد زیر را نام برد:
- مذاکره با خریداران در کشور مقصد
- شرکت در نمایشگاه های بین المللی
- اتاق های بازرگانی
- سفارتخانه ها
با شناخت کالاهای رقیب از نظر قیمت و کیفیت می توان بازاریابی دقیقی انجام شود که شما را به هدف مورد نظر نزدیک کند.
کشورهای مختلی هستند که برای کالای نایلون در حجم بالا از کشور ایران درخواست دارند که از جمله آن ها می توان به عراق، عمان، امارات، ترکیه و غیره اشاره کرد. اگرچه صادرات نایلون به کشورهای اروپایی به دلیل تحریم های اعمال شده، سخت می باشد، اما با تجربه و تخصصی که گروه بازرگانی پرشین تجارت دوان دارد، می توان صادرات نایلون به کشورهای مورد نظر را انجام داد.
خریداران با انتخاب و سفارش کالای خود، مبلغ توافق شده را به عنوان بیعانه در حساب شرکت به امانت می گذارند و با این پرداخت، قرارداد منعقد می شود.
زمان سفارش با توجه به نوع محصول، حمل و نقل و حجم سفارش متفاوت خواهد بود و پس از تولید حجم کل سفارشی از طریق یکی از راه های حمل و نقل (هوایی، ریلی، زمینی، دریایی) به گمرک کشور مقصد صادر می شود.
پس از چک و بررسی کالا توسط خریدار، تسویه حساب صورت می گیرد و کالای رسیده برای ترخیص از گمرک مراحل خود را سپری می کند و پس از آن می تواند از محصول استفاده کند.
نحوه صادرات کالا فرآیند تخصصی و پیچیده ای است که اگر به صورت اصولی و با برنامه ریزی انجام گیرد، به نتیجه مورد نظر دست خواهید یافت.
در اینجا ما به مراحل مختلف صادرات نایلون به کشورهای مختلف اشاره می کنیم:
برای شروع و آغاز اولین مرحله از صادرات لازم است فروشنده معتبری را پیدا کرد تا فعالیت تجاری به صورت رسمی آغاز شود.
این مشتری می توان از کشورهای همسایه باشد یا دیگر کشورهای اروپایی که انتخاب و پیدا کردن آن از اهمیت بالایی برخوردار است.
دومین مرحله در صادرات، صدور پیش فاکتور است که تولیدکننده و فروشنده با شناخت بازار مقصد، پیش فاکتور را برای خریدار ارسال می کند.
پس از ارسال پیش فاکتور به مرحله خرید و بسته بندی کالای صادراتی می رسیم که به عنوان یکی از مهم ترین بخش از صادرات شناخته می شود که باید طبق اصول و استانداردهای جهانی صورت گیرد و در طول مسیر دچار آسیب و خسارت نشود.
در این مرحله ارزش گمرکی مورد بررسی قرار می گیرد و هزینه های مرتبط با کالایی که قرار است پرداخت شود، تعیین می شوند که از جمله آن ها می توان موارد زیر را نام برد:
- هزینه های باربری
- هزینه های مربوط به افتتاح اعتبار
- هزینه های مرتبط با ورود کالا به اولین دفتر گمرکی
- اظهار کالا به گمرک
- عقد قرارداد حمل و بیمه
- گواهی بازرسی کالا
- دریافت رسید فاکتور
- گواهی ارسال کالا
برای صادرات کالا به یک سری مجوزات نیاز است که اخذ شوند که از جمله این مجوزات می توان به وزارت صنعت و معدن و تجارت، وزارت بهداشت، وزارت کشاورزی، سازمان ملی استاندارد و غیره اشاره کرد.
از دیگر مراحل صادرات نایلون به کشورهای مختلف می توان موارد دیگر زیر را نام برد:
- اظهار کالا له گمرک
- حمل و نقل و بیمه نامه ها
- دریافت و اخذ گواهی بازرسی کالا
- صدور فاکتور و اخذ گواهی مبدأ
برای صادرات نایلون لازم است صادرکننده نسبت به اخذ مجوزهای لازم اقدام کند که در ادامه به توضیح آن می پردازیم:
در این بخش صادرکننده باید محصول خود را بیمه کند و با یک شرکت حمل و نقل معتبر قرارداد امضا کند
جهت بازرسی کالا توسط خریدار، باید همراه با توافق طرفین باشد
یکی از مهم ترین مرحله از صادرات کالا، اخذ گواهی است که ابتدا پس از صادر شدن فاکتور فروش، اتاق بازرگانی آن را تایید می کند و پس از دریافت مدارکی از قبیل تصویر بارنامه، تصویر پروانه گمرکی، کپی از فاکتور فروش، گواهی مبدا کالا صادر می شود
پس از انجام مراحل بالا صادرکننده با دادن جواز خروج کالا به بخش حمل و نقل و بررسی بارنامه توسط شرکت می توان کالا را بارگیری کرد و به مقصد رساند.
برای صادرات نایلون و دیگر کالاها لازم است مدارک مهمی تهیه و تکمیل شوند که از جمله آن ها می توان موارد زیر را نام برد:
- کارت بازرگانی
- مجوز صادرات
- اخذ گواهش بهداشت و قرنطینه
- اخذ گواهی استاندارد
- اخذ گواهی های مرسوم یا انرژی اتمی
- اخذ پکینگ لیست
همانطوری که در بالا به آن اشاره کردیم، اخذ مدارک و مجوزات به نوع کالا بستگی دارد و برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید با کارشناسان گروه بازرگانی پرشین تجارت دوان ارتباط برقرار کنید.
گروه بازرگانی پرشین تجارت دوان با سال ها سابقه و روزمه کاری درخشان توانسته است در زمینه واردات و صادرات کالا به صورت تخصصی و تسلط بر دانش گمرکی اقدام کند و رضایت خریداران را جلب نماید.
این گروه با همکاری جمعی از گروه بازنشسته گمرکی و افراد حرفه ای ترخیصکار تمامی مراحل واردات و صادرات را با رعایت اصول گمرکی در کوتاه ترین زمان ممکن و با حداقل هزینه ها به انجام می رسانند.
از خدمات این گروه می توان به ثبت سفارش، اخذ مجوزات لازم، برآورد هزینه ها، انتخاب شرکت حمل و نقل و مسیر کالا، ترخیص و غیره اشاره کرد.برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص صادرات نایلون می توانید با کارشناسان پرشین تجارت دوان ارتباط برقرار کنید.
همراه شما بودیم و هستیم. " حس خوب یک تجارتی امن "
شماره تلفن: 02142326
پاسخگویی سریع در واتساپ- ایتا- تلگرام 09018317541
" ترخیص کالا خود را با آرامش خاطر به ما بسپارید "
لطفا در مورد این مطلب نظر دهید