
واردات تریلی
واردات تریلی هر سال طبق قوانین و ضوابط جدیدی که صادر می شود در بیشتر گمرکات ایران توسط بازرگانان و شرکت های بازرگانی انجام می گیرد.
در این مقاله قصد داریم به توضیح واردات تریلی و تمامی مراحل و شرایط و ضوابطی که به ترخیص تریلی می انجامد، بپردازیم، پس تا پایان مقاله همراه ما باشید.

امروزه با پیشرفت صنعت و تکنولوژی، صنایع مختلفی برای تکمیل و فرآیند ساخت و ساز به مواد اولیه ی با کیفیتی نیاز دارند که در حجم و تناژ گسترده باید تهیه و خریداری شوند، از این رو وسایل نقلیه ای هم چون تریلی مسیر دسترسی و حمل کالاها را بین مشتری و فروشنده هموار می کند و وجود آن در کشور بیش از هر چیز دیگری احساس می شود.
بیشتر بدانیم
تریلی یکی از وسایل نقلیه جاده ای است که توانایی بارهای سنگین حدود 24 تن در جاده یا حمل و نقل بین المللی را دارد و در ادامه مطلب به توضیح انواع مختلف این وسیله کاربردی می پردازیم:
تریلی به عنوان یک حمل کننده بار از انواع مختلف با ظرفیت، ابعاد و وزن های گوناگون طراحی و ساخته شده است که ما در اینجا به چند نمونه از آن اشاره می کنیم:
کمپرسی با داشتن اتاق بار برای انتقال مواد عمده نظیر: شن، سنگ گچ، مواد اولیه سیمان، ذغال سنگ، قیر طبیعی و… کاربرد دارد و سرعت تخیله بار توسط این کامیون قابل ملاحظه است.
ترانزیت در ابعاد و اندازه های مختلف برای حمل بار در مسافت های طولانی بسیار پرکاربرد است و برای آسیب نرسیدن به بار از چادری برای پوشش استفاده می شود که در برابر باد و آب مقاوم می باشد.
کیسه های بزرگ، کالاهای بسته بندی شده در کارتن، کالاهای بسته بندی شده در پالت های چوبی و فلزی و… از جمله محصولاتی است که توسط این ماشین جابجا می شود.
کفی به گونه ای ساخته شده است که بدون بدنه و سقف، توانایی حمل بارهای سنگین، محموله هایی با ارتفاع غیر استاندارد، تیر آهن، میلگرد و… را دارد.
تریلی های یخچال دار که مجهز به فریزر و سیستم تهویه هستند، برای حمل و نقل مواد غذایی، میوه و سبزیجات، مواد پروتئینی ، مواد دارویی و شیمیایی، اقلام فریز شده مانند بستنی و…. مورد استفاده قرار می گیرند.
از تریلی لبه دار برای حمل اقلام فله ای مانند: شکر، خاک معدنی فلزات، حبوبات و حمل محموله های جعبه ای شکل استفاده می شود.
از تریلی تیغه بهترین وسیله ی نقلیه برای حمل کانتینر و حمل مخازنی چون: شیر، روغن، گاز، آمونیاک، آب و سایر فرآورده های شیمیایی است.
واردات تریلی می تواند به دو صورت زیر انجام گیرد:
- توسط بازرگان و تجار باتجربه که از خم و چم قوانین و تشریفات گمرکی آگاهی و اشراف کامل دارند و با داشتن کارت بازرگانی اقدام به ترخیص انواع کالا کنند
- توسط شرکت های بازرگانی که در امر واردات و ترخیص کالاهای مختلف تخصص و تبحر کافی دارند
برای ترخیص تمامی کالاهایی که وارد کشور می شوند، یک کد تعرفه گمرکی تعلق می گیرد که باید نسبت به آن به درستی اقدام شود، در غیر این صورت روند ترخیص کالا طولانی خواهد شد.
تعرفه گمرکی تریلر در ردیف 87102000 قرار می گیرد و برای واردات تریلی دست دوم قوانین خاصی اعمال شده است که از جمله آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- حداکثر تا سه سال ساخت باشد
- 8 درصد مالیات ارزش افزوده دارد
- 15 درصد حقوق ورودی دارد
- لازمه ی داشتن مجوز ورود استاندارد، وجود نمایندگی مجاز خدمات پس از فروش و مجوز سازمان حفظ محیط زیست
واردات تریلی همانند دیگر واردات کالاهای مختلف نیاز به طی کردن تشریفات گمرکی دارد:
- اخذ مجوزات لازم از سازمان مربوطه و ثبت اظهارنامه در سامانه epl
- تایید مدارک ارائه شده و احراز هویت و دریافت شماره کوتاژ
- بررسی کالا و تطبیق کد تعرفه گمرکی با کالا توسط بازرسین و کارشناسان و در نهایت مشخص کردن سه مسیر سبز، زرد و قرمز
- با تایید تمامی مدارک ارائه شده، مسیر سبز می شود و اجازه ترخیص کالا صادر می شود
تجارت امن و پایدار با گروه بازرگانی پرشین تجارت دوان
شماره تلفن: 02142326واتساپ09018317541
" ترخیص کالا خود را با آرامش خاطر به ما بسپارید "
لطفا در مورد این مطلب نظر دهید