روش های مختلف برای ورود به عرصه صادرات
صادرات کالا
صادرات کالا یکی از دغدغه های فعالان اقتصادی و تجار می باشد، انجام صادرات نه تنها منجر به ارزآوری برای کشور می شود بلکه برای خود صادرکننده نیز می تواند سود بسیار مناسبی را در پی داشته باشد.
برای بهتر عمل کردن در بازارهای صادراتی شکی نیست که آشنایی با مراحل و روش ها و فوت و فن های آن موثر می باشد. با ما همراه باشید تا با روش های مختلف صادرات کالا آشنا شویم
بیشتر بدانید :
چگونه به عرصه صادرات ورود پیدا کنیم؟
یکی از مباحثی که راجع به مدل های کسب و کار صادراتی باید به آن اشاره کنیم انواع روش های مختلف برای صادرات می باشد.
شخصی اگر به عنوان یک تولید کننده، خود اقدام به صادرات بپردازد، صادرات به شیوه مستقیم را انتخاب کرده است و اگر شخص دیگری با بازار آشنایی نداشته و توان تحلیل و شناخت بازار،وضعیت بازار، توسعه بازار و رکود بازار را نداشته باشد، کار صادراتی خود را به یکی از حلقه های واسطه صادراتی انجام می سپارد.
در واقع در این حالت صادرات به روش غیر مستقیم را انتخاب کرده است.
صادرات مستقیم توسط تأمین کننده و تولیدکننده مستقیماً مستقل از اینکه مدل ورود به بازار هدف چیست ، خود اقدام به بخش و یا دپارتمانی صادراتی خود می کند و شرکت های بزرگ و کوچک مختلفی از واسطه های صادراتی و مشارکت هایی از این قبیل استفاده می کنند.
در نتیجه روش های مرسوم صادرات کالا به دو دسته تقسیم بندی می شوند:
- صادرات به طور مستقیم
- صادرات به طور غیر مستقیم
در روش مستقیم همانطوری که توضیح داده شد، کالا تولیدی توسط خود یا دیگران به شکل مستقیم صادر می شود. صفر تا صد مراحل صادرات کالا نیز توسط بر عهده خود شخص می باشد.
برای صادرات کالا بعد از اینکه محصول تولید شد باید برای آن در کشورهای مقصد بازاریابی صادراتی انجام شود یا به زبان ساده تر مشتری خارجی پیدا کرد.
تحقیقات بازار جزئی از فعالیت هایی می باشد که در این مرحله باید انجام شود.
یکی دیگر از فعالیت هایی که باید انجام شود نقل و انتقالات و تبادلات بین بانکی می باشد. برای صادرات کالا باید اقدامات دیگری از جمله ثبت سفارش، گرفتن کارت بازرگانی و مواردی از این قبیل هم انجام شود که بر عهده خود شرکت یا فرد صادرکننده می باشد.
بیشتر بدانید :
صادرات 700 هزار دلاری قزوین به كشور اوكراین در سال 95
روش غیر مستقیم نقطه مقابل و عکس روش مستقیم برای صادرات به روش غیر مستقیم می باشد.
در این روش از یک واسط برای انجام کار استفاده خواهد شد.این واسطه ها معمولاً می توانند شامل شرکت های مدیریت صادرات، شرکت های بازاریابی بین الملل و یا حتی اشخاص و بازرگانان حرفه ای باشد.
در این روش از طریق عقد قرارداد تمام یا بخشی از کار صادرات کالا را به واسطه واگذار خواهید کرد.
برای برخی از شرکت ها و مجموعه های تجاری به علت پایین بودن حجم محصول صادراتی اشان، برای آن ها به صرفه نمی باشد که یک واحد مجزا برای این کار اختصاص دهند.
که معمولاً بهترین روش برای آن ها صادرات از طریق واسطه ها یا همان صادرات غیر مستقیم می باشد.
تجار و تولید کنندگان محترم می تواند در راستای مشاوره تخصصی و رایگان در مورد صادرات کالاهای خود اعم از صادرات خشکبار، صادرات مواد غذایی، صادرات فرش، صادرات زعفران، صادرات شوینده و لوازم بهداشتی، صادرات آهن، صادرات مفتول، صادرات ورق گالوانیزه، صادرات میلگرد، صادرات کاشی و سرامیک، صادرات سیمان با شماره ی 02142326 در ارتباط باشید.
برای سهولت کار می توانید اطلاعات خود را از طریق لینک زیر برای ما ارسال نمائید. کارشناسان ما در اولین فرصت خدمت شما تماس خواهند گرفت.
پاسخگوی سوالات شما هستیم
شماره تلفن: 02142326واتساپ- ایتا- تلگرام 09018317558
" ترخیص کالا خود را با آرامش خاطر به ما بسپارید "
لطفا در مورد این مطلب نظر دهید