واردات و ترخیص کارت شبکه
واردات و ترخیص کارت شبکه یکی دیگر از خدماتی است که گروه بازرگانی گمرکی پرشین تجارت دوان ارائه می دهد. همانطور که در مقاله ی واردات سرور و تجهیزات شبکه اشاره کردیم ،به مجموعه ای از کامپیوترها که ارتباطی را برای کاربران به وجود می آورند، شبکه می گویند، باید گرفت که کارت شبکه یکی از پرسودترین کالاهایی می باشد که می توانید برای واردات آن اقدام کنید. واردات کارت شبکه امروزه به علت پیشرفت چشمگیر تکنولوژی و همچنین پرکاربرد بودن آن در مصارف خانگی و اداری بسیار کاربرد دارد. در این مقاله می خواهیم شما را با کارت شبکه و همچنین قوانین و مراحل واردات کارت شبکه آشنا کنیم.
خدماتی که گروه بازرگانی گمرکی پرشین تجارت دوان در رابطه با واردات کارت شبکه ارائه می دهد شامل موارد زیر می باشد:
- واردات و ترخیص کارت شبکه باسیم
- واردات کارت شبکه بیسیم
- ترخیص کارت شبکه فیبر نوری
- واردات کارت شبکه گیگابیت
- ترخیص کارت شبکه تغذیهشده از طریق اتصال به USB
واردات و ترخیص کارت شبکه که بهعنوان NIC یا کنترلر رابط شبکه نیز شناخته میشود یک دستگاه الکترونیکی می باشد که کامپیوتر را به یک شبکه کامپیوتری، معمولاً یک شبکه LAN متصل میکند. این کالا بهعنوان یک قطعه سختافزار کامپیوتر شناخته می شود. کارتهای شبکه به کامپیوتر اجازه میدهند تا دادهها را با شبکه منتقل کنند. برای آمادهسازی ارسال دادهها، کارت شبکه از یک فرستنده و گیرنده استفاده میکند. فرستنده و گیرنده، دادههای موازی را به دادههای سریال تبدیل میکند. هر کارت دارای یک آدرس منحصربهفرد به نام آدرس MACمی باشد.
کارت شبکه های موجود در بازار های داخلی بیشتر از کشور چین و همچنین دبی وارد کشور می شود.
بیشتر بدانیم
در ادامه به بررسی معایب و مزایا ی واردات کارت شبکه از این دو کشو می پردازیم.
چین که امروزه به عنوان یکی از بزرگترین بازارهای جهانی شناخته می شود. یکی از تأمینکننده های بزرگ قطعات کامپیوتر در مقیاس جهانی می باشد.کارت شبکه یکی از قطعاتی می باشد که توسط این کشور ساخته و به دیگر کشورهای صادر میشود.کشور ما به علت نبود نمونه های داخلی یکی از مشتریان اصلی این کالا می باشد.واردات کارت شبکه از چین دارای مزایایی می باشد که در متن ذیل به بخشی از آنها می پردازیم:
- قیمت کارت شبکههای چینی : کارت شبکه هایی که در کشور چین تولید می شود ارزان تر از سایر کشور ها است که همین امر باعث سود بیشتر فرد واردکننده می شود.
- نوآوری در تولید: کشور چین همواره در تلاش است تا با استفاده از فناوریهای روز دنیا، کارت شبکه و دیگر قطعات پیشرفته و بروز را تولید و عرضه کند.
- توانایی تامین محموله با حجم بالا:چین به علت داشتن کارخانه هایی با تولیدات زیاد توانایی تامین محموله هایی با حجم های بالا می باشد.
دبی در قرن 21 به عنوان یکی از قطبهای تجاری و تولیدکننده کارت شبکه معرفی می شود. یکی از مسائلی که باعث شده بسیاری از ایرانیان تمایل به وارد کردن کارت شبکه از این کشور شوند پتانسیل بالای تولید در دبی است.البته به این نکته باید اشاره شود که قبل از اقدام برای واردات کارت شبکه از دبی باید از قوانین و مقررات آن مسلط باشید.
برای مطلع شدن از قوانین و مقررات کشوری که میخواهید محموله ی کارت شبکه را از آن تامین کنید می توانید با کارشناسان گروه بازرگانی گمرکی پرشین تجارت دوان از طریق راه های ارتباطی در تماس باشید.
نرخ پایین تعرفههای گمرک:هزینههای واردات از دبی برای ایرانیان با نرخ کمتری صورت می گیرد. این موضوع باعث تمایل بیشتر واردکنندههای ایرانی به واردات کارت شبکه از این کشور شده است.
فاصله ی کم ایران با دبی : کم بودن مسافت بین ایران و دبی هزینههای حملونقل را تا حد زیاد کاهش می دهد.
مدارک مورد نیاز برای ترخیص کالا از گمرک ممکن است بسته به نوع کالا و مقررات کشورتامین کننده ی مورد نظر متغیر باشند. اما به طور کلی، مدارک مورد نیازشامل موارد زیر می باشد:
- فاکتور فروش یا پیشفاکتور: برای ثابت کردن ارزش کالا و محموله.
- مدارک برای اثبات مالکیت کالا و محموله ی وارداتی.
- مدارک حمل و نقل: مانند بارنامه یا اسناد حمل برای ارائه به ماموران گمرکی.
- مدارک مربوط به مقررات فنی: برای اثبات مطابقت با استانداردها و الزامات فنی هر دو کشور.
با توجه به روشی که برای واردات کارت شبکه انتخاب میکنید و حجم کالایی که وارد میکنید هزینه و مالیات شما میتواند تفاوت داشته باشد.بخشی از هزینه های واردات کارت شبکه شامل موارد زیر می شود:
- هزینه صدور کارت بازرگانی: جهت دریافت کارت بازرگانی هزینهای از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت از شما اخذ میشود. کارت بازرگانی هر چند مدت نیازمند تمدید است.
- مالیات: در هر نوبت واردات هزینهای تحت عنوان مالیات از شما گرفته خواهد شد. این مالیات بسته به ارزش مالی واردات شما و حجم کالا متغیر است.
- هزینه حمل و نقل: بسته به نوع و روش حمل و نقلی که انتخاب میکنید (هوایی، زمینی، دریایی) هزینه شما میتواند تفاوت زیادی داشته باشد.
- بیمه: برای واردات رسمی حتما باید محصولات خود را بیمه کنید که از طریق شرکت های بیمه ای معتبر م توانید برای این امر اقام کنید.
- عوارض گمرک: برای ترخیص کالا از گمرک هزینهای تحت عنوان عوارض گمرک و هزینه انبارداری از شما اخذ میشود.
کد تعرفه گمرکی یا همان HS کد، کدی برای پرداخت کردن تمامی حقوق ورودی و خروجی کالاها تجاری و بازرگانی تنظیم شده اند. این کد در هرکالایی فرق دارد و منحصر به خود آن کالا است.
کد تعرفه گمرکی برای واردات کارت شبکه و انواع آن ذیل ردیف 85176240می باشد.
در نهایت، باید توجه داشت که واردات کارت شبکه نیازمند انجام مطالعه دقیق و شناسایی دقیق نیازهای کالا و موقعیت آن در بازار است. برای واردات کارتشبکه بهترین راهکار این است که با شرکتهای معتبر و باتجربه در این زمینه همکاری شود و بهترین گزینه را انتخاب کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه میتوانید با کارشناسان ما در گروه بازرگانی گمرکی پرشین تجارت دوان مشورت نمایید.
سوالات متداول
کد تعرفه گمرکی برای واردات کارت شبکه و انواع آن ذیل کدام ردیف می باشد؟
کد تعرفه گمرکی برای واردات کارت شبکه و انواع آن ذیل ردیف 85176240می باشد.
معیار های ارزیابی هزینه های واردات کارت شبکه کدامند؟
با توجه به روشی که برای واردات کارت شبکه انتخاب میکنید و حجم کالایی که وارد میکنید هزینه و مالیات شما میتواند تفاوت داشته باشد.
کارت شبکه از کدام کشور ها وارد کشور می شود؟
کارت شبکه های موجود در بازار های داخلی بیشتر از کشور چین و همچنین دبی وارد کشور می شود.
مزایای واردات کارت شبکه از دبی چیست؟
- نرخ پایین تعرفههای گمرک
- فاصله ی کم ایران با دبی
مزایای واردات کارت شبکه از چین چیست؟
- قیمت کارت شبکههای چینی
- نوآوری در تولید
- توانایی تامین محموله با حجم بالا
همراه شما بودیم و هستیم. " حس خوب یک تجارتی امن "
شماره تلفن: 02142326
پاسخگویی سریع در واتساپ- ایتا- تلگرام 09018317541
" ترخیص کالا خود را با آرامش خاطر به ما بسپارید "
لطفا در مورد این مطلب نظر دهید