
تامین پروانه های صادراتی
تامین پروانه های صادراتی : پروانه های صادراتی و بهره برداری از واردات در مقابل صادرات چیست؟ یکی از راههای کنترل ارز و جلوگیری از خروج بی رویه آن، استفاده از شیوه واردات در مقابل صادرات بوده که دولت این شیوه را از چند ماه قبل پیش گرفته است. صادرکنندگان کالا مکلفند حداکثر ظرف مدت زمانی شش ماه از تاریخ صدور پروانه صادراتی (جواز صادراتی) گمرکی، حداقل 95 درصد ارزش فوب کالای صادر شده را به چرخه اقتصادی کشور بازگردانند و از طریق سامانه جامع تجارت به بانک مرکزی اظهار نمایند. 5 درصد باقیمانده به منظور تأمین هزینههایی از قبیل بازاریابی، تبلیغات و دفاتر خارج از کشور و نظایر آن در اختیار صادرکننده خواهد بود.
نحوه بازگردانی ارز به چرخه اقتصادی کشور برابر مقررات و سیاست های بانک مرکزی می تواند به یک یا ترکیبی از شکل های زیر صورت گیرد:
- واردات در مقابل صادرات خود یا اشخاص ثالث
- پرداخت اقساط بدهی ارزی تسهیلات فاینانس، ریفاینانس و یوزانس خود
- فروش ارز به بانک ها و صرافیهای مجاز
- سپرده گذاری ارزی نزد بانکها
مزایای استفاده از پروانه های صادراتی عبارتند از :
- جلوگیری از خروج بی رویه و غیررسمی ارز و ثبات نرخ ارز داخلی
- تقویت صادرات غیرنفتی و عدم اتکا به ارز نفتی در بلندمدت
از مشکلات این روش، دریافت تاییدیه نهایی ثبت سفارش با تاخیر زمانی است. با توجه به تحریم ها و وجود مشکلات عدیده از جمله عدم هماهنگی سازمان ها، تداخل سیستم های دولتی (گمرکی و سازمان های وابسته) و.. فشارهای زیادی بر دوش بازرگانان وارد آمده و افزودن این مرحله به اخذ ثبت سفارش (که قبلا برات بدون تعهد بوده است) تاییدیه نهایی را با تاخیر مواجه گردانیده است.
لذا گروه بازرگانی پرشین تجارت دوان 02142326 برای کمک به واردکنندگان محترم و همراستا با سیاست های کنترل نرخ ارز و واردات جهت سهولت تامین پروانه های صادراتی و جواز های صادراتی، خدمت رسانی می نماید.
تجارت امن و پایدار با گروه بازرگانی پرشین تجارت دوان
شماره تلفن: 02142326واتساپ09018317541
" ترخیص کالا خود را با آرامش خاطر به ما بسپارید "
لطفا در مورد این مطلب نظر دهید