واگذاری کارخانه صنایع پوشش چگونه به تاراج رفت؟
واگذاری کارخانه صنایع پوشش چگونه به تاراج رفت؟
واتساپ: 09018317558 02142326

واگذاری کارخانه صنایع پوشش چگونه به تاراج رفت؟

پشت پرده واگذاری کارخانه صنایع پوشش رشت

کارخانه نساجی،پوشش رشت پیش از تصویب قانون اصل 44 و بر اساس ماده ۱۱۱ قانون برنامه سوم و ضوابط عرفی و کلی واگذار شد.

برای آشنایی با صنعت نساجی کلیک نمائید.
در دی ماه سال ۸۹ بود که خبری مبنی بر غیر فعال شدن کارخانه صنایع پوشش رشت منتشر شد، کارخانه صنایع پوشش رشت بیش از سه هزار کارگر داشت که بعد از تعطیلی این کارخانه متاسفانه کارگران این مجموعه بیکار شدند.

واگذاری کارخانه صنایع پوشش

کارخانه صنایع پوشش ایران کارخانه ای بزرگ با سابقه ای حدود ۵۰ ساله یکی از بزرگترین و مجهز ترین کارخانجات ریسندگی و نساجی در ایران و خاورمیانه بود

این کارخانه جزء تولیدکنندگان انواع نخ، پارچه پرده ای، انواع حوله حمام، انواع مخمل کبریتی و رو مبلی در ایران و خاورمیانه بود و اکثر تولیدات آن به خارج کشور صادر می شد، در روند خصوصی سازی واگذار و تعطیل شد.

پشت‌پرده ‌واگذاری کارخانه صنایع پوشش رشت

زمین ۸۵ هکتاری کارخانه پوشش صنایع ایران جایی نزدیک فرودگاه و در مسیر منطقه آزاد تجاری صنعتی انزلی قرار دارد.

مالکان آن زمان که گفته می‌شود به دنبال تغییر کاربری زمین بودند، با بهانه‌های مختلفی کارخانه به را به تعطیلی کشاندند

خط‌های تولید نخ و پارچه را با ادعای نبود مواد اولیه نساجی و نداشتن سفارش و مشتری تعطیل کردند.

هشدار تعطیلی کارخانه های رشت از قبل داده شده بود

ماجرای واگذاری کارخانه صنایع پوشش رشت از قبل از ماه های قبل از سال ۸۳ و با عدم تدبیر مسئولین وقت در انتخاب سکان داری برای این شرکت آغاز شد.

در مهر ماه سال 94 با تعطیلی کارخانه صنایع پوشش ایران و حکم دادگاه به طلبکار کارخانه مبنی بر فروش دستگاه ها و اسقاطی های کارخانه به اندازه مبلغ طلب مورد نظر، کارگران این کارخانه در این مکان تجمع کردند.

آن ها معتقد بودند با این کار عملاً امیدی به بازگشت به کار و کارخانه وجود نخواهد داشت.

در دی ماه سال ۸۹ بود که محمد هادی حسن رو دبیر اجرایی وقت جامعه اسلامی کارگران استان گیلان با ابراز ناخرسندی شدید از روند بیکاری دراستان گیلان ابراز کرد: در حال حاضر جوانان گیلانی بیکار هستند و نرخ بیکاری در استان بالغ بر ۲۰ درصد است.

عضو شورای مرکزی حامعه اسلامی کارگران کشور با انتقاد شدید از فروخته شدن کارخانجات گیلان در دولت های گذشته، گفته بود: کارخانه هایی چون ایران الکتریک، فرش گیلان، چینی سازی گیلان، ایران کنف، کنف کار، پوشش، پیله ابریشم، ایران پوپلین، چوکا و جوراب گیلان پس از واگذاری، تعطیل یا با چالش شدیدی روبه رو شدند.

بیشتر بدانید :

کارخانه صنایع پوشش ایران چگونه به تاراج رفت؟

صنایع پوشش ایران کارخانه ای بزرگ و صاحب نام با سابقه ای حدود ۵۰ ساله بود که از بزرگترین و مجهز ترین کارخانجات ریسندگی و نساجی در خاورمیانه و ایران بود که در روند خصوصی سازی به نااهلان واگذار شد.

در سال ۸۳ بارش سنگین برف به بخش هایی از سالن های تولید آسیب وارد مرده بود و همین علت بهانه ای برای تعطیلی کامل کارخانه و حراج اموال آن و در نهایت منجر به واگذاری کارخانه صنایع پوشش رشت شد.
گفته شده است که از ۴۸۰ دستگاهی که در خط تولید فعال بودند، ۱۱۰ دستگاه فروخته شد و ۳۷۰ دستگاه با اعتراض کارگران باقی ماند که البته در حال حاضر در کنار ویرانه های این کارخانه خاک می خورند.
تخمین زده می شود با راه اندازی مجدد بخش ها و پروژه های مختلف کارخانه صنایع پوشش ایران برای سه تا چهار هزار نفر کارآفرینی خواهد شد.

منبع : مشرق نیوز

 

 

به این نوشته امتیاز دهید
Rate this post
نویسنده: پرشین تجارت / تاریخ: 1399-12-4
0 1048

لطفا در مورد این مطلب نظر دهید

در صورت تمایل شماره تماس خود را وارد نمایید، در اولین فرصت کاری با شما در ارتباط خواهیم بود.

پاسخگوی سوالات شما هستیم

شماره تلفن: 02142326

واتساپ- ایتا- تلگرام 09018317558


" ترخیص کالا خود را با آرامش خاطر به ما بسپارید "
021-42326 ارتباط از واتساپ