
برای واردات کالا چه باید کرد؟
برای واردات کالا چه باید کرد؟ واردات کالا دارای مراحل، فرآیندها و نکات ریز و درشتی می باشد. همین موضوع اهمیت واردات را مشخص می سازد. در این مقاله سعی می کنیم به مهم ترین نکات و مراحل واردات کالا اشاره کنیم.

برای واردات کالا چه باید کرد؟ آموزش واردات کالا را ازکجا شروع کنیم؟
تجارت همواره به عنوان یکی از راه های اصلی برای کسب سود مطرح می باشد. صادرات و واردات دو بال اصلی تجارت را تشکیل می دهند و هر کدام مستلزم طی کردن فرآیندهای خاص خود می باشد.
معمولاً سیاست گذاران تجاری نیازهای کشور را هر ساله مشخص می سازند و با استفاده از اتخاذ برخی سیاست ها از جمله تعرفه گذاری، نیازهای وارداتی کشور را مشخص می سازند.
یک واردکننده کالا باید با بسیاری از امور از قبیل تجارت و بانکداری بین الملل، حمل و نقل بین الملی، ترخیص کالا و کلیه امور گمرکی، نحوه تخصیص ارز و بسیاری از موارد دیگر آشنایی کامل داشته باشند.
تمامی موارد گفته شد، اهمیت ترخیص و واردات کالا را مشخص می سازد. برای شروع کار ابتدا به بررسی قوانین واردات کالا و سپس به مراحل واردات کالا می پردازیم. با ما همراه باشید.
با قوانین واردات کالا آشنا می شویم
برای تجارت و امور بازرگانی نیازمند کسب اطلاع از قوانین داریم. خصوصاً اینکه قوانین و مقررات این حوزه با توجه به نیازهای روز و اتفاق های مختلف بروز رسانی می شود.
برخی از این قوانین جز قوانین پایه می باشد و بخش دیگر جز آیین نامه ها و بخشنامه های اجرایی محسوب می شوند. اطلاع از قوانین کمک زیادی به آشنایی با واردات کالا می کند. یک واردکننده باید نسبت به دو دسته قوانین بالا آشنایی داشته باشد.
بیشتر بدانیم
آنچه که باید در مورد واردات از چین بدانیم
در ادامه به مهمترین قوانین واردات کالا اشاره میکنیم:
-
قانون مقررات صادرات و واردات:
قانون مقررات صادرات واردات یکی از اصلیترین قوانین پایهای مربوط به تجارت بوده که در سال 1372 توسط مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده است.
مطالعه این قانون برای تمام فعالان حوزه تجارت الزامی بوده که شامل 24 ماده مختلف است. این قوانین به بیان کلیات و خط قرمزهای کلی پرداخته است.
-
آییننامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات:
آییننامه قانون مقررات صادرات واردات در راستای قانون فوق و در سال 1373 توسط هیئت وزیران به تصویب رسیده است. آییننامه مذکور در 46 ماده تنظیم شده و دارای نکات اجرایی مختلفی در خصوص مراحل واردات کالا یا صادرات آن می باشد.
-
قانون و آییننامه امور گمرکی:
قانون امور گمرکی نیز در سال 1390 توسط مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده که حاوی نکات ارزشمندی در خصوص ترخیص کالا و فرآیندهای گمرکی است.
-
کتاب مقررات صادرات و واردت:
این کتاب حاوی نکات اجرایی بسیار زیادی در خصوص واردات و صادرات کالاهای مختلف و تعرفههای مرتبط با آنها می باشد. این کتاب هر سال بروزرسانی شده و توسط سازمان توسعه تجارت منتشر میشود.
-
بخشنامههای اجرایی:
بخشنامهها و دستورالعملهای اجرایی جزء مهمترین قوانین واردات کالا محسوب میشوند که شما را با جزئیترین و بروزترین مقررات این حوزه آشنا میکند. برای اطلاع از این بخشنامهها باید به صورت روزانه اخبار و اطلاعات مربوط به تجارت و واردات کالاهای مختلف را بررسی کنید.
ما به مهمترین مقررات و قوانین واردات کالا اشاره کردیم. اما بد نیست بدانید که قوانین متعدد دیگری در این خصوص در زمینههای حملونقل، تخصیص ارز، ثبت سفارش و حوزههای دیگر وجود دارد.
تجار و تولید کنندگان محترم می توانند برای ارسال پروفرم و اطلاعات خود کلیک نمایئد.
لطفا در مورد این مطلب نظر دهید