كالای وارداتی شناسه می گیرد
كالای وارداتی شناسه می گیرد
واتساپ: 09018317558 02142326

كالای وارداتی شناسه می گیرد

كالای وارداتی شناسه می گیرد

كالای وارداتی شناسه می گیرد ، معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت از مصرف كنندگان و تولیدكنندگان اعلام كرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت در نظر دارد شركت های خارجی فعال درداخل را كه كالا وارد كشور می كنند، ملزم كند تا 50 درصد مبلغ واردات را در داخل ایران سرمایه گذاری كنند.

شناسه كالای وارداتی

«شهرام میرآخورلو» در گفت و گو با ایرنا گفت: در گذشته به دلیل بی ثباتی اقتصادی و شرایطی سیاسی كشور ریسك فعالیت اقتصادی بالا بود و نمی توانستیم برای اقتصاد برنامه درازمدتی داشته باشیم. در دولت یازدهم پس از اجرای توافق هسته ای برجام (برنامه جامع اقدام مشترك) و تغییر شرایط دیپلماسی كشور فعالیت اقتصادی تسهیل شد و شرایط تغییر كرد

وی با تاكید بر كیفی بودن كالاهای وارداتی از مبادی رسمی، اضافه كرد: كالای وارداتی باید استانداردهای تعیین شده را در پی انجام آزمون های لازم به دست آورد. بنابراین همه كالاهایی كه از مبادی رسمی وارد می شود كیفیت لازم را دارند و كالای بی كفیت وارد كشور نمی شود.

میرآخورلو درباره كیفیت كالاهای تولید داخل نیز گفت: اگر كالایی مشمول شرایط استاندارد باشد نمی توان گفت كالای بی كیفیتی است و اگر مشكلی در مورد كیفیت كالاهای استاندارد وجود داشته باشد، سازمان ملی استاندارد با آن تولیدكننده در قالب كم فروشی، گرانفروشی و… به طور قاطع برخورد می كند.

وی با تاكید بر اینكه همه عرضه كنندگان از این نظر ممیزی می شوند، افزود: در نظر داریم در قالب شركت كنترل كیفیت، همه عرضه كنندگان را از طریق شاخص های خدمات حین و پس از فروش، شیوه برخورد با مصرف كننده و اعتماد متقابل به تولیدكننده ممیزی كنیم و از این طریق مانع عرضه كالاهای تقلبی به كشور می شویم.

بیشتر بدانید :

اختصاص شماره شناسه و رهگیری به كالاهای وارداتی

معاون سازمان بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت از مصرف كنندگان و تولیدكنندگان گفت: كشور ما مرزهای گسترده ای دارد و باید اقدام های مناسبی برای كنترل ورود و خروج كالا انجام شود.

وی تاكید كرد برخورد با قاچاق Contraband كالا فقط در سطح عرضه جوابگو نیست و افزود: با اتخاذ تدابیر لازم برای تعرفه كالاهای وارداتی می توان واردكننده را ترغیب كرد كه كالا را از مبادی رسمی وارد كشور كند كه این امر با انجام برنامه ریزی های مناسب و اتخاذ سیاست ها محقق می شود.

میرآخورلو اقدام های كنترلی را راهكار دیگر برخورد با كالاهای قاچاق دانست و ادامه داد: از طریق سامانه جامع انبارها جابه جایی كالاها در سطح عرضه مراقبت می شود. همچنین همه كالاهایی كه وارد كشور می شود براساس ماده 13قانون قاچاق شماره شناسه و كد رهگیری می گیرند.

به گفته وی، شناسه تا پایان امسال و كد رهگیری از سال آتی به كالاها اختصاص می یابد و پیگیری و شناسایی كالاهای مظنون به قاچاق به راحتی انجام می شود و قابلیت برخورد پیدا می كنند.

وی اضافه كرد: ساز و كار بعدی برای برخورد با كالاهای قاچاق، پیوند زدن بخش خدمات پس از فروش و همچنین افزایش آگاهی مصرف كنندگان است كه چه كالاهایی با نشان تجاری مناسب مصرف كنندگان است و این كالاها در كدام فروشگاه ها و مراكزی هستند كه این امر از طریق دستگاه متولی میسر می شود تا مصرف كنندگان مطمئن باشند كالای خریداری شده از مبادی رسمی وارد شده است.

به گفته معاون سازمان بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت از مصرف كنندگان و تولیدكنندگان، ثبت سفارش كالا توسط نماینده رسمی واردكننده و تعهد خدمات پس از فروش كالاهای وارداتی باعث می شود از ورود كالاهای تقلبی جلوگیری و تا اندازه زیادی از بازار Store مراقبت شود.

در ماده 13 قانون Law مبارزه با قاچاق كالا و ارز آمده است: با هدف شناسایی و رهگیری كالاهای خارجی كه با انجام تشریفات قانونی وارد كشور می شود  و تشخیص آنها از كالاهای قاچاق یا فاقد مجوزهای لازم همچون كالای جعلی، تقلبی، غیربهداشتی و غیراستاندارد، ترخیص كالای تجاری منوط به ارائه گواهی‌های دریافت شناسه كالا، شناسه رهگیری، ثبت گواهی‌ها و شماره شناسه توسط گمرك است. در هر حال توزیع و فروش كالاهای وارداتی در سطح بازار خرده فروشی منوط به نصب این دو شناسه است و در غیر این صورت این كالاها قاچاق محسوب می شوند.

به این نوشته امتیاز دهید
Rate this post
نویسنده: پرشین تجارت / تاریخ: 1396-8-4
0 1064

لطفا در مورد این مطلب نظر دهید

در صورت تمایل شماره تماس خود را وارد نمایید، در اولین فرصت کاری با شما در ارتباط خواهیم بود.

پاسخگوی سوالات شما هستیم

شماره تلفن: 02142326

واتساپ- ایتا- تلگرام 09018317558


" ترخیص کالا خود را با آرامش خاطر به ما بسپارید "
021-42326 ارتباط از واتساپ