واردات ورق و لوله استنلس استیل
واردات ورق و لوله استنلس استیل در ایران به سبب کاربرد بالا در صنایع گوناگون کشور استفاده می شود. واردات استنلس استیل در ایران به خاطر عدم تولید آن زیاد است. از طرف دیگر به علت کاربرد فراوان آن در صنایع تولیدی نیاز به آن به صورت روزافزون افزایش می یابد. در داخل کشور به علت دشواری های تولید استیل و نبود تکنولوژی های لازم برای تولید این محصول، محصولات استنلس استیل در داخل کشور با واردات از سایر کشورها تامین میشود. واردات استیل مشکلات و مسائل مربوط به خودش را دارد، از جمله ترخیص استیل از گمرک، تحویل بار با سلامت کامل و غیره.
ترخیص استنلس استیل از گمرک
شناخت دقیق قوانین واردات و ترخیص کالا برای انجام دقیق و درست این فرایند الزامی است. بدین ترتیب، لازم است که کتاب قوانین و مقررات صادرات از پیش مطالعه شود و واردکننده با این قوانین کاملا آشنا شود. این کتاب شما را با کشورهایی که امکان تجارت با آنها را نداریم و یا کالاهای ممنوعه، آشنا میکند. برای واردات و ترخیص کالای استیل، داشتن کارت بازرگانی الزامی است. بنابراین اگر قصد دارید واردکننده استیل باشید باید مجوزهای لازم را دریافت کنید. البته با توجه به محدودیتها و مشکل بودن واردات، کمک گرفتن از یک شرکت واردکننده که کارت بازرگانی واردات استیل داشته باشد برای شما بهتر است.
در یک نگاه آماری سهم کشور تایوان از واردات ورق استنلس استیل بیش از پنجاه و هشت درصد است. واردات این نوع ورق استیل در حدود هشت درصد از کل واردات ورقهای استیل را پوشش میدهد. کشور چین با پانزده درصد سهم از واردات پس از کشور تایوان در رتبه دوم جای دارد. البته هند، امارت متحده عربی و کره جنوبی نیز جزو کشورهای دیگر صادر کننده ورق استنلس استیل به کشور ما به شمار می آیند.
- دریافت مجوزهای لازم از مراجع ذیصلاح (در صورت نیاز)
- ثبت سفارش در سامانه جامع تجارت
- ارائه اطلاعات مربوط به نوع، مقدار، ارزش و کشور مبدا کالا
- مراجعه به بانک و ارائه درخواست گشایش اعتبار
- ارائه اسناد و مدارک مورد نیاز
- واریز وجه مورد نیاز
- انتخاب شرکت حمل و نقل مناسب
- عقد قرارداد حمل و نقل
- بیمه کردن کالا
- ارائه اسناد و مدارک مورد نیاز به گمرک
- پرداخت حقوق گمرکی و عوارض
- اخذ مجوزهای لازم
- خروج کالا از گمرک
- ترخیصیه
- قبض انبار
- بارنامه ( شامل تعداد و علامت کالا، تعداد کانتینر، ناخالصی های کالا و بسته ها)
- پروفرما
- فهرست عدل بندی
- گواهی مبدا
- ثبت سفارش بازرگانی
- بیمه نامه
- گواهینامه استاندارد
- مجوزهای قانونی
- گواهی بازرسی
اینکه بخواهیم بگوئیم واردات استنلس استیل چگونه است دارای مراحل و قوانین مهم کشوری می باشد که باید آن ها را به خوبی از بر باشید و با توجه به قوانین مهم ذکر شده به کار واردات ورق استیل بپردازید. برای اینکه کار واردات ورق استیل را شروع کنید، حتما باید توجه داشته باشید که باید بخشنامه های مهمی که صادر می شود را مطالعه کنید تا در زمان ترخیص کالا از گمرک دچار مشکل نشوید. اگر تمامی قوانینی که برای ترخیص کالا از گمرک ذکر می شود را به درستی مورد بررسی قرار دهید، مسلما کار شما به صورت قانونی انجام خواهد شد .برای ترخیص ورق استیل از گمرک و انجام تشریفات گمرکی باید از فردی کاردان و کاربلد کمک بگیرید تا در این کار قانونی به مشکلی نخورید.
- اخذ پروفرما از صاحب کالا
- اقدام برای گرفتن ثبت سفارش NTSW
- اخذ مجوز های بانکی از بانک عامل
- حواله خرید کالا
- فرایند بارنامه و حمل کالا به ایران
- گرفتن ترخیصیه از شرکت حمل و قبض انبار کالا
- اظهار در سامانهepl
- تعیین مسیر گمرکی
- واریز وجه حقوقی و عوارض گمرکی
- واریز ۲% مالیات علی الحساب
- اخذ مجوزهای مورد نیاز
- گرفتن کد رهگیری از بانک عامل (ساتا)
- صدور پروانه الکترونیک
- محاسبه عوارض انبارداری
- ورود کامیون و بارگیری کالا
- بررسی مجدد کالا از طرف دایره درب خروج گمرک ایران
- خروج کالا و تحویل کالا به انبار ذکر شده در سامانه
به طور کلی نحوه محاسبه هزینه های ترخیص ورق سیلیسیوم دار به دو دسته مالیات و هزینه های دیگر تقسیم می شوند . به طور کلی، انواع مالیات ها برای ترخیص ورق استیل از گمرک شامل موارد زیر می شود:
- حقوق گمرکی
- عوارض
- هزینه حمل و نقل
- هزینه بیمه
- هزینه های بانکی
- هزینه های بازرسی
- هزینه های ترخیص
هر یک از انواع ورق استیل متناسب با مشخصات خود و ضخامتی که دارند با یک کد تعرفه مشخص میشود. اختصاص کد تعرفه، کمک میکند که امور ترخیص استیل با سرعت و دقت انجام شود. تعرفه واردات ورق استیل از چین و دیگر کشورها در نوع نورد سرد با اولویت گمرکی ۵، از ۷۲۱۹۳۱ تا ۷۲۱۹۳۵ است. در این میان کد تعرفه ۷۲۱۹ حجم بالاتری از واردات را به خود اختصاص میدهد.
- واردات ورق استیل زنگ نزن با ضخامت کمتر از 0.3 میلی متر ممنوع است.
- واردات ورق استیل زنگ نزن با گرید 304 و 316 با ضخامت بیشتر از 3 میلی متر که در داخل کشور تولید می شود، ممنوع است.
- مجوز فنی و ارزی از وزارت بهداشت، مجوز درمان و آموزش پزشکی برای مصارف انسانی
- مجوز فنی از سازمان دامپزشکی برای استفاده در دامپروری و کشاورزی
- مجوز ارزی از وزارت جهاد کشاورزی
- مجوز فنی از کمیسیون ماده یک سازمان توسعه تجارت برای ترخیص کالا های دست دوم
- مجوز ارز از اداره صنایع معدنی جهت تخصیص ارز
برای ترخیص کالاهایی چون ورق استیل از کشورهای واردکننده به ایران بهترین زمان ممکن، مدت زمانی است که طول می کشد این کالا از کشور مبداء به کشور مقصد برسند. در این مدت زمان شما باید بر اساس پیش فاکتوری که از فروشنده با مهر و امضاء او دریافت کرده اید، مجوز ثبت سفارش کالا از سامانه تجارت و توسعه کشور را دریافت کنید. بعد از ثبت سفارش شما بازرگانان محترم بایستی مجوزهای لازم در خصوص ترخیص ورق از گمرک را دریافت کنید بهتر است کلیه کارهای پیگیری ترخیص ورق استنلس استیل را به ترخیص کاران بازرگانی صباغی زاده واگذار نمایید تا بهترین نتیجه را از تجارت خود به دست بیاورید.
سوالات متداول
کد تعرفه گمرکی استنلس استیل چیست؟
تعرفه واردات ورق استیل از چین و دیگر کشورها در نوع نورد ، از 72191100 تا 72199000 است. در این میان کد تعرفه ۷۲۱۹ حجم بالاتری از واردات را به خود اختصاص میدهد.
مراحل واردات استنلس استیل؟
ثبت سفارش – گشایش اعتبار – حمل و نقل – ترخیص کالا از گمرک
پاسخگوی سوالات شما هستیم
شماره تلفن: 02142326واتساپ- ایتا- تلگرام 09018317558
" ترخیص کالا خود را با آرامش خاطر به ما بسپارید "
لطفا در مورد این مطلب نظر دهید