ترخیص کالا از گمرک فرودگاه امام خمینی
ترخیص کالا از گمرک فرودگاه امام خمینی
واتساپ: 09018317558 02142326

ترخیص کالا از گمرک فرودگاه امام خمینی

ترخیص کالا از گمرک فرودگاه امام خمینی

 

ترخیص کالا از گمرک فرودگاه امام خمینی

 

طیف کالاهایی که میتوان از گمرک امام واردات و ترخیص کرد، گسترده است و شامل انواع تجهیزات پزشکی، سیگار و دخانیات،لوازم آرایشی و بهداشتی، تلفن همراه، پارچه و اسباب بازیف رایانه و نوت بوک و… می باشد.به طور کلی حدود 8% واردات کشور از گمرک فرودگاه امام خمینی انجام می شود.

 

اطلاعات لازم برای اعلام هزینه خدمات بار هوایی و وارداتی

 

لازم به ذکر است که ایرلاین های ایرانی عوارض وزارت راه را پرداخت نمی کنند، ولی ایرلاین های خارجی ، بایستی این عوارض را پرداخت کنند و این موضوع روی هزینه های نهایی حمل موثر است.

  • نام محموله و نوع بار: H.S.CODE برای امور گمرکی در مبداء

اعلام کالای خطرناک : فرم M.S.D.S , CLASS , UN No

  • وزن خالص و ناخالص بار در صورت حجمی بودن بار
  • تعداد بسته و ابعاد دقیق بسته بندی را باید دقیقاً اطلاع دهید (این مورد در تمامی مراحل ارسال بار هوایی باید رعایت شود)
  • مشخص کردن نوع تحویل EXWORK , DDA ,DDP , FOB
  • آدرس و تلفن فرستنده اگر نوع حمل EXW باشد
  • آدرس و تلفن گیرنده به طور کامل
  • ارزش واقعی کالا(INVOICE)جهت ترخیص کالا

 

کلیاتی در رابطه با گمرک فرودگاه امام خمینی

 

گمرک فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره)از ابتدای عملیاتی شدن در سالن مسافری به انجام تشریفات مسافرین ورودی و در بخش بسیار کوچکی از فرودگاه به امور تجاری مشغول گردید که از سال 1390در راستای سیاست های دولت و آمایش سرزمین طرح ادغام گمرکات استان تهران ، گمرک امانات پستی و گمرک مهرآباد تحت نظارت گمرک فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) انجام فعالیت می کنند.

گمرک فرودگاه بین المللی امام خمینی(ره) بزرگترین مرز هوایی کشور می باشد که از سال 1384 به صورت شبانه روزی به خدمت گیرندگان و فعالان عرصه تولید، خدمات ترخیص کالا ارائه می نماید که در مجموع دارای 6 حوزه می باشد :

  • حوزه 1 تجاری
  • حوزه 2 تجاری
  • حوزه 3 امانات پستی
  • حوزه 4 امور مسافری
  • حوزه 5 مهرآباد
  • حوزه 6 گمرک تخصصی نفت

اکثر تجار ایرانی برای واردات کالا های کم حجم و سبک، گمرک هوایی فرودگاه امام خمینی را انتخاب می کنند.این گمرک از رویه های ورود قطعی و موقت، صادرات قطعی و موقت، ترانزیت داخلی و خارجی، مسافری، مرجوعی و قضایی برخوردار است.

 

حمل بار هوایی از گمرک فرودگاه امام خمینی

 

یکی از امن ترین و سریع ترین راه های ترخیص کالا و واردات کالا، حمل بار هوایی از گمرک فرودگاه امام می باشد. حمل هوایی بار، راهی امن و سریع اما پرهزینه است؛ به همین دلیل بیشتر در مورد کالاهای حساس یا گران قیمت به کار گرفته می شود.

به عنوان مثال برای واردات یا صادرات طلا و مواد دارویی که هم قیمت بالایی دارند و هم حساس هستند از حمل بار هوایی استفاده می شود؛ همچنین گاهی نیز نیاز هست که یک محموله خیلی سریع به مقصد برسد که در چنین مواقعی حمل هوایی بار بهترین گزینه پیش رو به حساب می رود اما معمولاً برای حمل کالاهایی که از قیمت چندانی برخوردار نیستند یا لازم نیست که سریعاً به بقصد برسند از خطوط حمل و نقل زمینی یا دریایی استفاده می شود چون از نظر اقتصادی به صرفه تر هستند.

 

بیشتر بدانید :

اتصال تجارت ایران به جهان با شروع فعالیت گمرك فرودگاه امام

 

خدمات فریت بار از گمرک امام خمینی

 

خدمات فریت بار در دنیایی که وزن مجاز چمدان ها در هواپیما در حال کاهش و هزینه حمل هوایی بار اضافی به سرعت در حال افزایش روز افزون است، مشتریان شرکت های هواپیمایی  از حمل وسایلی که دوست دارند در سفر خود به همراه بیاورند نا امید می شوند یک راه حل مناسب است.مراحل فریت بار به شرح زیر است:

  • چند روز قبل از حرکت خود به دایره ی فریت گمرک امام خمینی مراجعه می کنید.
  • تشریفات گمرکی و ارزیابی انجام می گردد.
  • پته سبز گمرکی دریافت می شود و یک شرکت حمل و نقل را انتخاب می کنید و بارنامه و تگ بار را می گیرید.
  • هزینه اصلی فریت بابت بارنامه می باشد و تشریفات گمرکی آن هزینه ی چندانی ندارد.

 

قوانین و مقررات گمرکی کالای همراه مسافر

 

مسافران خروجی اعم از اینکه ایرانی یا خارجی باشند میتوانند علاوه بر وسایل سفر و لوازم شخصی، کالاهای ایرانی به هر میزان و کالای غیرایرانی تا سقف مقرر در آیین نامه مسافران ورودی را همراه ببرند مشروط بر آنکه هر دو گروه کالا جنبه تجاری پیدا نکند

لوازم شخصی :

به استناد تبصره ماده 135آیین نامه اجرایی قانون امور گمرکی: عبارت است از اشیای نو و مستعمل یک مسافر که ممکن است بطور معمول و عرفی در طول سفر برای استفاده شخصی وی لازم باشد، این لوازم مشمول معافیت بوده اما شامل کالاهایی که جنبه تجاری دارد نخواهد شد .در ضمن تشخیص کالای شخصی یا تجاری از کالا با گمرک است .

ماده 136آئین نامه اجرایی قانون امور گمرکی :

بر اساس ماده 136مسافرین ورودی و یا خروجی از قلمرو گمرکی موظفند کالای همراه خود را به گمرک اظهار نمایند این اظهار می تواند بصورت شفاهی انجام شود و چنانچه از طرف گمرک به آنان اظهارنامه مخصوص مسافری داده شود باید آن را با دقت تنظیم و به گمرک تسلیم نمایند. چنانچه مسافر اجناس خود را جاسازی وبه گمرک اظهار نکرده باشد و گمرک بر اثر بازرسی آنها را کشف نماید، مشمول مقررات قاچاق خواهد بود. شایان ذکر است در مرزهایی که گمرک از نظام دو مسیر سبز و قرمز برای کنترل های گمرکی اقدام می نماید انتخاب مسیر توسط مسافر به منزله اظهار کالای خود می باشد و در صورت انتخاب مسیر سبز به این معنی خواهد بود که کالایی برای اظهار به گمرک ندارد .

– در صورت درخواست مسافر مقیم ایران که قلمرو گمرکی کشور را ترک می نماید گمرک ملزم است بخشی از کالای همراه وی را که مجاز به خروج آن می باشد مشخص نماید تا در موقع ورود مجدد به کشور از پرداخت حقوق ورودی معاف شود.

– اتباع خارجی که بطور رسمی در ایران به کار یا تحصیل اشتغال دارند در پایان کار یا تحصیل میتوانند لوازم منزل خود را در حد متعارف بدون ارائه مجوز یا کارت بازرگانی از کشور خارج نمایند .

به این نوشته امتیاز دهید
Rate this post
نویسنده: پرشین تجارت / تاریخ: 1397-11-21
0 4004

لطفا در مورد این مطلب نظر دهید

در صورت تمایل شماره تماس خود را وارد نمایید، در اولین فرصت کاری با شما در ارتباط خواهیم بود.

همراه شما بودیم و هستیم. " حس خوب یک تجارتی امن "

شماره تلفن: 02142326

پاسخگویی سریع در واتساپ- ایتا- تلگرام 09018317541


" ترخیص کالا خود را با آرامش خاطر به ما بسپارید "
021-42326 ارتباط از واتساپ