چگونه به عرصه صادرات ورود پیدا کنیم؟
چگونه به عرصه صادرات ورود پیدا کنیم؟
واتساپ: 09018317558 02142326

چگونه به عرصه صادرات ورود پیدا کنیم؟

تعیین جایگاه خود در زنجیره تأمین

 

export

export

چگونه به عرصه صادرات ورود پیدا کنیم؟ قبل از اینکه مشخص کنیم که برای صادرات کالا چه کارهایی را باید انجام داد، باید در ابتدا به رویداد ها و تجارت خارجی و … بپردازیم. ولی قبل از این باید به خود شناسی و توانمندی ها خود بپردازم و ما به عنوان یک تجار در کجای زنجیره صادرات می خواهیم ایفای نقش کنیم.

من به عنوان یک تولید کننده قصد این را دارم تا کالای خود را صادر کنم. من یک وارد کننده هستم که امروز به علت شرایط و محدودیت در  تامین منابع ارزی می خواهم کالای خود را صادر کنم و یا من یک فارغ التحصیل یک رشته دانش بنیان هستم و قصد این را دارم که راجع محصول اولیه که طراحی و یا تولید آزمایشگاهی کرده ام، تجاری سازی بکنم و  به بازارهای اقتصادی و صادراتی دست پیدا کنم و یا فردی هستم که می توانم در زنجیره تأمین کالا وارد شوم و نقش بازی کنم،من با توجه به اینکه زبان کشور هدف را بلدم می توانم در حوزه تحقیقات بازاریابی کار کنم.

هر کدام از این ها می توانند یکی از علت هایی باشد که توجه ما به موضوع صادرات را جلب کنند. امروزه با توجه به شرایط ارزی، توجه به بدنه تولید و اقتصادی کشور به صادرات معطوف شده است.

پس در ابتدا باید جایگاه خود را در زنجیره صادرات مشخص کنیم.

بعد از اینکه به خودشناسی پرداختیم و با شناخت کامل از خود آنگاه می توانیم کار صادرات را برنامه ریزی کنیم. پس می توانیم جایگاه خودمان را در حلقه صادراتی مشخص کرده و حلقه مناسب برای ایفای نقش را انتخاب کنیم.

در گام بعدی بر اساس یک business plan و یک business model نحوه کسب و کار خودم را ترسیم می کنیم.

چگونه کالای خود را صادر کنیم؟ چگونه به عرصه صادرات ورود پیدا کنیم؟

روش های مختلفی برای صادرات کال وجود دارد که هر کدام از این روش ها مزایا و معایبی دارد. هر کدام از آنها بسته به شرایطی که دارند می توانند یکی از شیوه های مرسوم صادرات کالا را انتخاب کنند. انتخاب یک راه حل مناسب جهت صادرات در آغاز کار بسیار مهم می باشد.

دریافت کارت بازرگانی

تجار و صادرکنندگان اگر به صورت غیر مستقیم و با واسطه اقدام به صادرات کالا کنند معمولاً نیازی به اخذ کارت بازرگانی ندارند.  کارت بازرگانی مجوزی حقوقی بوده که دارندگان آن می توانند اقدام به داد و ستد و تجارت کالا نمایند.

در نتیجه داشتن آن برای بازرگانان و صادرکنندگان بسیار حائز اهمیت می باشد. صدور و اخذ کارت بازرگانی شرایط و مدارک خاص خود را لازم دارد که باید شناسایی کاملی نسبت به اخذ آن پیدا کرد. سازمان های دخیل در صدور کارت بازرگانی شامل اتاق بازرگانی و سازمان توسعه تجارت می باشند.

کارت های بازرگانی دارای انواع مختلفی بوده و هر کدام از آنها کارکردهای خود را دارد.

تجار و تولید کنندگان محترم می توانند جهت ثبت سفارش و ارسال پروفرم خود کلیک نمائید.

 

 

به این نوشته امتیاز دهید
Rate this post
نویسنده: پرشین تجارت / تاریخ: 1400-1-23
0 1494

لطفا در مورد این مطلب نظر دهید

در صورت تمایل شماره تماس خود را وارد نمایید، در اولین فرصت کاری با شما در ارتباط خواهیم بود.

پاسخگوی سوالات شما هستیم

شماره تلفن: 02142326

واتساپ- ایتا- تلگرام 09018317558


" ترخیص کالا خود را با آرامش خاطر به ما بسپارید "
021-42326 ارتباط از واتساپ