آیا رفع ممنوعیت واردات شاسی موتور دار کمکی به تولید خواهد کرد؟
آیا رفع ممنوعیت واردات شاسی موتور دار کمکی به تولید خواهد کرد؟
واتساپ: 09018317558 02142326

آیا رفع ممنوعیت واردات شاسی موتور دار کمکی به تولید خواهد کرد؟

رفع ممنوعیت واردات شاسی موتور دار
رفع ممنوعیت واردات شاسی موتور دار

آیا رفع ممنوعیت واردات شاسی موتور دار می تواند به احیای شغل های از دست رفته و بهبود شرایط بازار منجر شود و یا مشکلات فعلی به قوت خود باقی خواهند ماند؟

آیا رفع ممنوعیت واردات شاسی موتور دار کمکی به تولید خواهد کرد؟

دفتر مقررات صادرات و واردات وزارت صنعت، معدن و تجارت در بخشنامه‌ ای ممنوعیت ثبت سفارش و واردات 47 ردیف تعرفه کالایی را لغو کرد. بر این اساس واردات ثبت سفارش این کالاها از این پس طبق ضوابط آزاد خواهد بود.

پوشاک، سنگ مس، کنستانتره مس، سنگ سرب، سنگ قلع، چرم دوباره ساخته شده، پوست ‌های نرم بدلی، دستگاه تهویه مطبوع جدا از هم، باتری، قوه، شاسی موتوردار برای سواری، مینی‌ بوس، اتوبوس و کامیون، کنتور گاز و شیر خشک صنعتی برخی از کالاهایی است که ممنوعیت واردات آن لغو شده است.

ممنوعیت واردات خودرو موجب انحصاری شدن بازار داخلی شده است و تولید کنندگان، محصولات خود را با قیمت‌ های بالا عرضه می ‌کنند. همچنین قیمت خودرو‌های خارجی موجود در بازار، به شکل عجیبی بیشتر شده است در نتيجه قدرت خرید مردم به شدت کاهش یافته است. براساس نرخ های بازار می توان گفت که قیمت خودروهای وارداتی بین 2 تا 3 برابر افزایش یافته است و این در شرایطی است که رکورد سنگینی بر بازار حکم فرماست.

بیشتر بدانید :

اما لغو ممنوعیت واردات شاسی موتور دار در چنین شرایطی می تواند به معنای تسهیل شرایط مونتاژ برای برخی خودروها باشد، در واقع فارغ از مسائل تحریم ها این امکان وجود دارد که شرکت های وارد کننده، به جای واردات خودروهای کامل، با واردات شاسی و مونتاژ نهایی محصول در خاک ایران، ضمن افزایش اشتغالزایی، ارز کمتری را نیز از کشور خارج نمایند، اما با توجه به تحریم های سنگین اعمال شده برروی صنعت خودروسازی، این سوال مطرح می شود که آیا هیچ یک از خودروسازن بین المللی تمایلی نسبت به همکاری در راستای ارسال قطعات منفصله به کشور نشان می دهند یا خیر؟

برای دریافت اطلاعات پیرامون واردات کالا و ترخیص کالا کلیک کنید.

همچنین مسائله تامین ارز برای واردات خودروهای مذکور، مسئله دیگری است که در هاله ای از ابهام قرار دارد، به خصوص که به گفته قطعه سازان فعال در کشور، بانک مرکزی برای تامین ارز لازم برای واردات قطعات یدکی دچار مشکل است و معمولا تامین ارز سامانه نیما به کندی انجام می شود.

به این نوشته امتیاز دهید
Rate this post
نویسنده: پرشین تجارت / تاریخ: 1397-10-12
0 1621

لطفا در مورد این مطلب نظر دهید

در صورت تمایل شماره تماس خود را وارد نمایید، در اولین فرصت کاری با شما در ارتباط خواهیم بود.

پاسخگوی سوالات شما هستیم

شماره تلفن: 02142326

واتساپ- ایتا- تلگرام 09018317558


" ترخیص کالا خود را با آرامش خاطر به ما بسپارید "
021-42326 ارتباط از واتساپ