فرآیند واردات در مقابل صادرات
فرآیند واردات در مقابل صادرات
واتساپ: 09018317558 02142326

فرآیند واردات در مقابل صادرات

فرآیند واردات در مقابل صادرات : فرآیند واردات در مقابل صادرات براساس آخرین دستورالعمل بانک مرکزی برای کالای اولویت 2 و 3

به گزارش روابط عمومی بانک توسعه صادرات، با توجه به موضوع رفع تعهد ارزی صادرکنندگان والزام برگشت ارز حاصل از صادرات به چرخه اقتصادی کشور این دستورالعمل ابلاغ شده است.

دستور العمل نحوه ثبت اطلاعات واردات در مقابل صادرات‌

درصورتی که صادرکنندگان تمایل داشته باشند ارز حاصل از صادرات خود را جهت واردات اشان استفاده نمایند لازم است در عملیات ثبت سفارش، نوع عملیات ارزی را “بانکی” و فیلد تامین ارز را “ازمحل صادرات” انتخاب و پس از نهایی کردن ثبت سفارش به بانک عامل مراجعه نموده و درخواست گواهی ثبت آماری ( تخصیص ارز) از نوع ” ارز اشخاص – از محل صادرات” نمایند.

درصورت تایید گواهی توسط بانک مرکزی، لازم است بانک عامل ضمن اخذ وثایق مطابق بند “ی” بخش اول مجموعه مقررات ارزی، اطلاعات پروانه های صادراتی مورد نظر را از بازرگان اخذ نموده و در سامانه تامین ارز ثبت نماید.

پس از آن بازرگان می تواند پرداخت ارز به فروشنده خارجی را انجام داده و سایر رویه های معمول واردات کالا را در چارچوب ضوابط و مقررات جاری انجام دهد.

برای دریافت اطلاعات پیرامون واردات کالا و ترخیص کالا کلیک کنید.

پروانه صادراتی – فرآیند واردات در مقابل صادرات

همچنین در خصوص استفاده از پروانه صادراتی سایرین ( واردات در مقابل صادرات غیر) فرایند کلی مشابه حالت فوق خواهد بود با این تفاوت که پس از درج اطلاعات پروانه صادراتی در سامانه تامین ارز به منظور تایید جواز استفاده از پروانه صادراتی، پیغامی – به صورت سیستماتیک – به کارتابل صادرکننده در سامانه جامع تجارت ارسال می گردد.
پس از تایید صادرکننده، بازرگان می تواند پرداخت ارز به فروشنده خارجی را انجام داده و سایر رویه های معمول واردات کالا را در چارچوب ضوابط انجام دهد.

تبصره 1 : برای مواردی که بازرگان پیش از این، اقدام به پرداخت ارز حاصل از صادرات به فروشنده خارجی نموده و به ازای آن اطلاعات پروانه های صادراتی توسط بانک عامل در سامانه تامین ارز ثبت نشده است لازم است در صورت مغایرت نوع عملیات ارزی و تامین ارز ثبت سفارش و گواهی ثبت آماری با موارد اشاره شده در بالا، نسبت به ویرایش ثبت سفارش خود در سامانه جامع تجارت و ویرایش نوع نرخ گواهی ثبت آماری در بانک عامل اقدام نماید.

تبصره 2: واردات در مقابل صادرات ( صادرات خود و صادرات غیر) صرفا جهت واردات تعرفه های اولویت کالایی (2) و (3) می تواند استفاده شود.

به این نوشته امتیاز دهید
Rate this post
نویسنده: پرشین تجارت / تاریخ: 1397-10-17
0 4027

لطفا در مورد این مطلب نظر دهید

در صورت تمایل شماره تماس خود را وارد نمایید، در اولین فرصت کاری با شما در ارتباط خواهیم بود.

در طول تعطیلات نوروزی پاسخگوی سوالات شما هستیم

شماره تلفن: 02142326

واتساپ- ایتا- تلگرام 09018317558


" ترخیص کالا خود را با آرامش خاطر به ما بسپارید "
021-42326 ارتباط از واتساپ