بهبود موانع صادراتی ، باعث رونق صادرات فرش ایرانی شده است
بهبود موانع صادراتی ، باعث رونق صادرات فرش ایرانی شده است
واتساپ: 09018317558 02142326

بهبود موانع صادراتی ، باعث رونق صادرات فرش ایرانی شده است

بهبود موانع صادراتی ، باعث رونق صادرات فرش ایرانی شده است

رییس اتحادیه صادرکنندگان فرش دستباف با بیان این مطلب که باید بازارهای صادراتی خود را گسترش دهیم، گفت: با توجه به ایجاد فضای رقابتی امروز باید بازاریابی نوین و راهبردی فرش در تمامی مراحل از مرحله تهیه مواد اولیه، بافت فرش تا عرضه به بازارهای جهانی مورد توجه بیشتری قرار گیرد‌.

بهبود موانع صادراتی ، باعث رونق صادرات فرش ایرانی شده است

به گزارش تجارت پرس ،اکبر هریسچیان، از تلاش برای کسب بازارهای هدف صادراتی فرش دستباف خبر داد و گفت: امروزه کشورهای بسیاری شروع به تولید فرش کرده‌اند که باید با کاهش قیمت تمام‌شده، ارتقای کیفیت و نقوش زیبا همچنان در تولید فرش در دنیا حرف اول را بزنیم‌.

برای دریافت اطلاعات پیرامون واردات کالا و ترخیص کالا کلیک کنید.

وی با تاکید بر اینکه هزینه تامین مواد اولیه تولید فرش کاهش یابد، اعلام کرد: بازاریابی در کشور کره و ژاپن انجام شده و درصدد هستیم تا با بازاریابی موفق، چین نیز به یکی از بازارهای هدف صادراتی هنر صنعت فرش دستباف تبدیل شود.

هریسچیان خاطرنشان کرد: بازاریابی سنتی یکی از مشکلات و موانع صادرات فرش ایران است که در صورت استمرار منجر به دستیابی بیش از پیش بازار توسط رقبای خارجی و نزول سهم صادرات فرش ایران خواهد شد.

رییس اتحادیه صادرکنندگان فرش دستباف، نقشه و کیفیت فرش ایرانی را متمایز با دیگر تولیدات جهان دانست و گفت: قانون قالیبافی متمرکز باید مورد حمایت جدی دولت قرار گیرد تا تولید فرش در کشور سامان‌دهی شده و از حالت سنتی خارج شود.

بیشتر بدانید :

با وجود همه این موانع صادرات فرش ایرانی از استان زنجان رشد 12 درصدی داشته است.

«سیدمحسن جعفری» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: میزان صادرات فرش دست‌باف استان در دی‌ماه امسال برابر با ۷۳۵ هزار دلار بوده است.این مسئول ادامه داد: در ۱۰ ماهه امسال صادرات فرش دستباف با افزایش ۱۲ درصدی به ۱۰ میلیون و ۲۳۵ هزار دلار رسیده که این میزان در مدت مشابه سال قبل برابر با یک میلیون و ۱۰۰ هزار دلار بوده است.

وی با بیان این‌که تولید فرش با کیفیت مستلزم آموزش درست قالی‌بافان است، افزود: توجه به بحث تولید با کیفیت فرش باعث ایجاد رونق اقتصادی این حوزه می‌شود که البته این بخش برای قالی‌بافان که در شروع کار خود هستند، دروه آموزشی را برگزار می‌کند.

جعفری خاطرنشان کرد: دو نوع فرش‌های پشمی و ابریشمی در استان زنجان تولید می‌شود و هم‌اکنون کشورهای حاشیه خلیج‌فارس، کانادا، ایتالیا، آفریقای جنوبی و برزیل از جمله مشتریان و کشورهای هدف صادرات فرش پشمی با مبدأ تولید استان به‌شمار می‌روند.مدیر اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان تصریح کرد: کشورهای ژاپن، روسیه و چین نیز مقصد صادرات فرش‌های ابریشمی با مبدأ ‌تولید استان زنجان محسوب می‌شوند و میزان صادرات هدف‌گذاری شده در این حوزه برای امسال 12 میلیون دلار است.وی با اشاره به پتانسیل استان در تولید فرش دستباف، تصریح کرد: در استان پتانسیل زیادی را در زمینه تولید فرش دستباف دارد، اما مهم بازاریابی و مشتری مستمر بسیار مهم است که باید مورد توجه قرار گیرد و افزایش مشتری دائمی و مستمری فرش دستباف استان زنجان، می‌تواند سبب استفاده از پتانسیل‌های فرش استان شود.

به این نوشته امتیاز دهید
Rate this post
نویسنده: پرشین تجارت / تاریخ: 1396-11-18
0 1754

لطفا در مورد این مطلب نظر دهید

در صورت تمایل شماره تماس خود را وارد نمایید، در اولین فرصت کاری با شما در ارتباط خواهیم بود.

پاسخگوی سوالات شما هستیم

شماره تلفن: 02142326

واتساپ- ایتا- تلگرام 09018317558


" ترخیص کالا خود را با آرامش خاطر به ما بسپارید "
021-42326 ارتباط از واتساپ