ظرفیت های افزایش تولید سیمان ایرانی
ظرفیت های افزایش تولید سیمان ایرانی
صادرات سیمان در شش ماه اول امسال 22 درصد کاهش یافته است. آمارها نشان می دهد که با وجود افزایش تعداد واحدهای تولید و حجم آن، حال صنعت سیمان ایران خوب نیست. اکنون مازاد تولید روی زمین مانده و جایگاه ایران در صادرات سیمان تنزل یافته است. ایران که در سال 2014 چهارمین تولیدکننده سیمان در دنیا بود، اکنون در جایگاه ششمی ایستاده و صندلی اش را به رقبایی چون ترکیه و ویتنام واگذار کرده است و از دومین صادرکننده سیمان در دنیا در سال 2014 به سومین در سال 2016 رسیده است. افزایش تعرفه واردات، برخی محدودیت ها در زمینه صادرات از جمله حمل ونقل و تبادلات مالی صنعت سیمان کشور را متضرر کرده است. فعالان این صنعت در این شرایط برای کاستن از عمق رکود روش هایی چون ایجاد کارخانه در کشورهای مقصد را مطرح کردند.
سید محمد اتابک، رئیس انجمن کارفرمایان صنعت سیمان کشور در گفت وگو با سایت خبری اتاق تهران درباره احداث کارخانه های تولید و فرآوری محصول سیمان در دیگر کشورهای واردکننده از ایران به ویژه عراق گفت: ایجاد آسیاب در عراق در دستور کار قرار گرفت و انجام شد. اکنون دو آسیاب برای تولید سیمان ایرانی در عراق فعالیت می کنند اما توسعه این کار با مشکلات متعددی همراه است.
بیشتر بدانید : امهال(فرصت دادن) مطالبات واحدهای تولیدی
اتابک با اشاره به اینکه با وجود چند دوره مذاکره دولت عراق اجازه افزایش آسیاب ها را نمی دهد گفت: دولت عراق دیگر مجوزی برای احداث آسیاب سیمان در این کشور صادر نخواهد کرد.
عضو هیئت نمایندگان اتاق تهران گفت: حجم تولید و مازاد سیمان در ایران بیش از آنی است که با ایجاد چند آسیاب در عراق بتوان مشکلات آن را حل کرد. مقدار زیادی سیمان در ایران تولید کردیم که روی زمین مانده است. صادرات مازاد تولید یکی از راه های رفع رکود این صنعت است. راه حل اصلی افزایش مصرف داخلی است.
برای دریافت اطلاعات پیرامون واردات کالا و ترخیص کالا کلیک کنید.
رئیس انجمن کارفرمایان صنعت سیمان کشور با اشاره به تعریف بیش از 10 مقصد صادراتی جدید برای سیمان ایرانی گفت: صادرات انجام می شود اما امید ما به رونق بازار ساخت و ساز در داخل با اجرای سیاست های درست در زمینه مسکن است. در زمینه صادرات سیمان هم چنان با مشکل حمل و نقل کلینگر و بازگشت پول مواجه هستیم. امیدواریم با افزایش مصرف داخلی وضعیت صنعت سیمان بهبود پیدا کند.
پاسخگوی سوالات شما هستیم
شماره تلفن: 02142326واتساپ- ایتا- تلگرام 09018317558
" ترخیص کالا خود را با آرامش خاطر به ما بسپارید "
لطفا در مورد این مطلب نظر دهید