تسهیلات کشور آذربایجان برای صادرکنندگان و روند صادرات کالاهای ایرانی
تسهیلات کشور آذربایجان برای صادرکنندگان و روند صادرات کالاهای ایرانی
واتساپ: 09018317558 02142326

تسهیلات کشور آذربایجان برای صادرکنندگان و روند صادرات کالاهای ایرانی

تسهیلات کشور آذربایجان برای صادرکنندگان و روند صادرات کالاهای ایرانی

مشوق های صادراتی کشور آذربایجان برای تجار ، نمونه های افزایش صادرات کالای ایرانی

دولت باکو هزینه سفر خریداران خارجی و صادرکنندگان داخلی را تامین می کند،دولت باکو ، بر اساس فرمان جدید رئیس جمهوری آذربایجان برای نخستین بار هزینه سفر خریداران خارجی محصولات تولیدی این کشور را تامین می کند ، همچنین با تامین هزینه سفر صادرکنندگان محصولات این کشور به خارج به تشویق صادرات ادامه می دهد.

به گزارش آران نیوز  به نقل از سایت ریاست جمهوری آذربایجان، هدف فرمان الهام علی اف ،توسعه صادرات محصولات تولیدی این کشور و معرفی هر چه بیشتر آنها به خریداران خارجی است .

بر اساس فرمان رئیس جمهوری آذربایجان، وزارت اقتصاد با در نظر گرفتن روابط اقتصادی و بازرگانی ، ظرفیت های صادرات محصولات غیر نفتی جمهوری آذربایجان و نیز تقاضای صادر کنندگان و فعالان اقتصادی خارجی که قصد سفر به جمهوری آذربایجان دارند،را در سایت این وزارتخانه منتشر خواهدکرد. همچنین همه مسائل مربوط به سازماندهی سفر های فعالان اقتصادی خارجی از جمله هزینه های مسافرت ، اقامت در هتل از سوی وزارت اقتصاد تامین خواهد شد .

طبق این فرمان ،تعداد شرکت کنندگان در هر سفر نباید بیش از ۱۰ نفر و مدت سفر هم نباید بیش از شش روز باشد ، همچنین تعداد این سفر ها ظرف یک سال نباید بیشتر از ۲۰ بار شود .

برای دریافت اطلاعات پیرامون واردات کالا و ترخیص کالا کلیک کنید.

همچنین به دستور رئیس جمهوری آذربایجان ، برای ترویج صادرات محصولات تولیدی این کشور ، هزینه سفر فعالان اقتصادی داخلی به خارج از کشور که با هدف بازاریابی و بررسی شرایط بازارهای خارجی انجام می گیرد، از سوی دولت سازماندهی و تامین مالی خواهد شد .

بر اساس این فرمان مدت هر سفر فعالان اقتصادی داخلی به خارج از کشور با هدف ترویج محصولات صادراتی از ۴ روز قبلی به ۶ روز و تعداد شرکت کنندگان در هر سفر از ۲۰ نفر قبلی به ۳۰ نفر در سال ۲۰۱۸ افزایش یافته است . بنا به این فرمان رییس جمهوری آذربایجان تعداد سفرهای فعالان اقتصادی به خارج از کشور ظرف یک سال از ۲۰ بار به ۲۵ بار افزایش یافته است .

جمهوری آذربایجان بعنوان کشور نفت خیز که نزدیک به ۹۰ درصد درآمد آن را صادرات نفت و فراورده های نفتی تشکیل می دهد در پی بحران سال های اخیر در بازارهای جهانی نفت ، مانند سایر کشورهای نفت خیز توسعه صادرات غیر نفتی را در اولویت فعالیت های اقتصادی قرار داده است .

بیشتر بدانید :

نمونه هایی از افزایش صادرات  طي هشت ماهه سال جاري انجام شد:

  • رشد 18 درصدي صادرات محصولات نساجي و چرم

مديركل دفتر توسعه صادرات محصولات صنعتي و معدني سازمان توسعه تجارت ايران با بيان اين كه طي هشت ماهه سال جاري صادرات محصولات نساجي از رشد 18 درصدي برخوردار بوده است گفت: صادرات گروه نساجي و چرم شامل 279 میلیون دلار محصولات نساجی و پوشاک، 117 میلیون دلار صادارت کفش، پوست، چرم و 512 میلیون دلار صادرات فرش دستباف و ماشینی مجموعاً 908 میلیون دلار انجام شده كه از لحاظ ارزشي 18 درصد و از نظر وزني 4 درصد رشد داشته است.

به گزارش روابط عمومي سازمان توسعه تجارت ايران، مسعود كمالي اردكاني، مديركل دفتر توسعه صادرات محصولات صنعتي و معدني سازمان توسعه تجارت ايران با بيان اين كه در همه محصولات نساجي داراي رشد بوده ايم اذعان كرد: در هشت ماهه سال جاري نسبت به مدت مشابه سال قبل، در فرش دستباف 28 درصد، محصولات مختلف نساجي 23 درصد، پوشاك 32 درصد، پوست و چرم 14.5 درصد و فرش ماشيني و موكت 10 درصد رشد داشته ايم.

تسهیلات کشور آذربایجان برای صادرکنندگان و روند صادرات کالاهای ایرانی

كمالي اردكاني ادامه داد: در طی این دوره در مقایسه با دوره مشابه صادرات فرش دستباف به آلمان و ژاپن 66 درصد رشد، صادرات محصولات نساجی به ترکیه 45 درصد رشد، صادرات پوشاک به افغانستان 37 درصد رشد و صادرات پوست وچرم به هند با 157 درصد رشد همراه بوده است.

گفتني است، مهمترين بازارهاي صادراتي ايران در این گروه محصولات شامل كشورهاي ايالات متحده، آلمان، ژاپن، عراق، افغانستان، تركيه، هند، ايتاليا و پاكستان می باشد.

  • افزایش چشمگیر صادرات محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی

بر اساس آخرین آمار منتشر شده از سوی گمرک جمهوری اسلامی ایران، عملکرد صادرات محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی در هشت ماهۀ نخست سال جاری با مجموع حدود 4 میلیارد دلار، نسبت به مدت مشابه در سال گذشته رشد 7/2 درصدی به لحاظ ارزشی را نشان می‌دهد.

به گزارش روابط‌عمومی سازمان توسعه تجارت ایران، محمود بازاری، مدیر کل دفتر هماهنگی صادرات محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی، با تبیین عملکرد صادرات محصولات کشاورزی طی هشت ماهۀ سال جاری در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته گفت: صادرات محصولات لبنی، شیرینی و شکلات، میوه و تره‌بار، گل و گیاه و صنایع تبدیلی به ترتیب 31درصد، 7/25 درصد، 21 درصد، 3/14درصد و 11 درصد رشد ارزشی داشته است که نشان‌دهندۀ افزایش ظرفیت‌های تولید و همچنین توسعۀ بازارهای هدف صادراتی بوده است.

تسهیلات کشور آذربایجان برای صادرکنندگان و روند صادرات کالاهای ایرانی

وی افزود: در بخش صادرات محصولات شیرینی و شکلات و فرآورده‌های غلات نیز در مجموع با رشد 26 درصدی به لحاظ ارزش شاهد رشد عمده‌ای در صادرات محصولاتی نظیر شیرینی‌جات بدون کاکائو و آرد گندم هستیم.

بازاری با اشاره به رشد صادرات آبزیان طی هشت ماهۀ نخست امسال، اظهار داشت: صادرات محصولات آبزیان با عملکرد 222 میلیون دلار نسبت به مدت مشابه در سال گذشته به لحاظ ارزشی 27 درصد افزایش داشته است که رشد مذکور به دلیل ایجاد ظرفیت‌های جدید در حوزه صادرات و بازاریابی و معرفی محصولات این حوزه در بازراهای هدف بوده است.مدیر کل دفتر دفتر هماهنگی صادرات محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی یادآور شد: صادرات محصولات گل و گیاه به عنوان یکی از اقلام مهم سبد صادراتی بخش کشاورزی با عملکرد 330 میلیون دلار صادرات در 8 ماهۀ سال جاری حدود 14 درصد نسبت به مدت مشابه در سال قبل افزایش داشته است

با توجه به اینکه ایران جز کشورهایی است که امکان صادرات محصولات متعددی را داراست ، امید است با ایجاد برنامه های تشویقی برای صادرکنندگان داخل کشور و واردکنندگان از سایر کشورها زمینه ورود ارز به داخل کشور فراهم آید.

به این نوشته امتیاز دهید
Rate this post
نویسنده: پرشین تجارت / تاریخ: 1396-10-23
0 3150

لطفا در مورد این مطلب نظر دهید

در صورت تمایل شماره تماس خود را وارد نمایید، در اولین فرصت کاری با شما در ارتباط خواهیم بود.

پاسخگوی سوالات شما هستیم

شماره تلفن: 02142326

واتساپ- ایتا- تلگرام 09018317558


" ترخیص کالا خود را با آرامش خاطر به ما بسپارید "
021-42326 ارتباط از واتساپ