
تسهیلات برای شرکت های دانش بنیان
تسهیلات برای شرکت های دانش بنیان
به شرکت یا موسسه خصوصی یا تعاونی گفته می شود که به منظور هم افزایی علم و ثروت ، توسعه اقتصاد دانش محور ، تحقق اهداف علمی و اقتصادی ( شامل گسترش و کاربرد اختراع و نوآوری ) و تجاری سازی نتایج تحقیق و توسعه ( شامل طراحی و تولید کالا و خدمات ) در حوزه فناوری فناوری های برتر و با ارزش افزوده فراوان به ویژه در تولید نرم افزارهای مربوط تشکیل می شود و بر اساس معیارهای مورد نظر آیین نامه ، به تایید کارگروه می رسد.
تسهیلات برای شرکت های دانش بنیان
دانلود آیین_نامه_اجرایی_ماده_47_قانون_برنامه
دانلود شیوه_نامه_اعطای_معافیت_حقوق_گمرکی
- آیین نامه اجرایی ماده 47 قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی اجتماعی و فرهنگی
- شیوه نامه اعطای معافیت حقوق گمرکی و سود بازرگانی و عوارض به شرکت ها و موسسات دانش بنیان
بیشتر بدانید : تسهیلات گمرک برای سرمایه گذاران خارجی
- شرکت هایی که فقط اعضای هیات علمی مالک آن هستند.
در صورتی که سهام دانشگاه کم تر از 50 درصد باشد،شرکت دانش بنیان شرکتی خصوصی است که باید تابع قانون تجارت باشد و در اداره ثبت شرکت ها ثبت شود. - شرکت هایی که دانشگاه ها نیز در آن مالکیت دارند.
در صورتی که سهام دانشگاه 50 درصد یا بیشتر باشد، شرکت دانش بنیان شرکتی دولتی است.
برای دریافت اطلاعات پیرامون واردات کالا و ترخیص کالا کلیک کنید.
شرکتهای دانشبنیان به واسطه تغییرات گسترده در اقتصاد جهانی ظهور کردهاند که طی دههها باعث شدهاست خدمات، اولویت بالاتری پیدا کنند. ظهور شرکتهای دانشبنیان به عنوان نشانه ای از انقلاب صنعتی سوم که مرز میان صاحبان منابع تولیدی و کارگران است، نامیده میشود. بهطور مثال، با نگاهی به شرکت IBM میتوان دید که چنین تغییری چه تأثیر شگرفی بر ساختار درآمد شرکت گذاشتهاست. در سال ۱۹۲۴ سود IBM توسط لیزینگ تجهیزات تولید ۹۶ درصد تولید شد، در حالیکه کارتهای پانچ ۴ درصد از سود را به خود اختصاص دادند. در سال ۱۹۷۰، ۸۰ درصد سود این شرکت از بخشهای تجهیزات، ۱۵ درصد از بخش نرمافزار و ۵ درصد از بخش «خدمات» به دست میآمد. در سالهای ۱۹۹۰ بخش خدمات، ۳۰ درصد از سود IBM رابه خود اختصاص داد. در سال ۲۰۰۷، ۴۵ درصد از خدمات و ۲۰ درصد از نرمافزار بود. این مثال تنها بخش کلی این تغییر است که نشان دهنده نسبت معکوس بین داراییهای ملموس و غیرمستقیم شرکتها است. این تکامل، تغییر در دسترسی به این منابع را از کارکنان بدون دانش یا وابسته به کارکنان غیر وابسته (دانشبنیان) موجب شده و همچنین قدرت تصمیمگیری از بالا به پایین را از صاحبان و مدیران ارشد به مدیران میانی و متخصصان تغییر داده است. این تحولات با ظهور و اهمیت فزاینده شرکتهای دانش همراه است.
تجارت امن و پایدار با پرشین تجارت دوان
شماره تلفن: 02142326 سی خط
پاسخگویی سریع 09018317541
" ترخیص کالا خود را با آرامش خاطر به ما بسپارید "
لطفا در مورد این مطلب نظر دهید